``סרט השנה``
איזה כיף לשמוע מחמאות על החלומות שלי... ילדה יצירתית שכמותי..
אז הנה עוד חלום מוזר: חלמתי שיצא לאקרנים סרט חדש שכולם מתלהבים ממנו ומשבחים אותו, כל הביקורות, כל האנשים, כולם ממש ממש מרוצים מהסרט, בפירוש ``סרט השנה``. הבהלה אחרי הסרט יותר גדולה מהבהלה אחרי טיטניק... בתפקיד הראשי שיחק טום קרוז ו... החבר שלי. אז הוא בא אליי הביתה, ונכנסנו למעלית (אין לי מעלית!) והתחלנו להשתולל ולצחוק ביחד ושיבחתי אותו על המשחק המצוין שלו בסרט. כשהגענו אליי הביתה, לקחתי מצלמת וידאו ואמרתי לו שאני חייבת לצלם אותו. בסוף החלום היה מן כזה ``finish`` כאילו, סוף לא צפוי, כאילו החלום הפך לסרט, ועכשיו מראים מה באמת קרה. הסרט עצמו היה על מן עולם תת-קרקעי שבני האדם אינם מודעים אליו, אבל מידי פעם נחטפים בני אדם מהארץ אליו, והם הופכים למעוותים ולמן עבדים בשירות יצורים מעוותים אחרים שמכריחים את כולם לעבוד קשה במכרות התת-קרקעיות שלהם, כדי שתתפתח מושבה ענקית ומופתחת, כך שיכולו להשתלט על העולם מלמטה. בסרט החבר שלי וטום קרוז יוצאים לעצור אותם ומצליחים. לפחות כך זה ניראה.... בסוף החלום ראיתי שבעצם לא רק שהם לא הצליחו לעצור אותם, היצורים המעוותים הפכו לעוד יותר מעוותים וליותר מפוחתים ממה שהם היו, עכשיו יש להם יותר כוחות, יותר יצורים בשירות העבדות, וכל 5 דקות נולד יצור חדש שעוזר להתפתחות המכרה התת-קרקעי (ממש כמו ``עבודת נמלים`` אבל גירסת האימה) ואז מה שבעצם מראה שסופית הם ניצחו את גזע האדם, הוא מן סירטוט, חריטה באחת הקירות שבמכרה, חריטה של עלה גדול. ברגע שרואים את העלה יודעים שזהו, הגיע סוף העולם כפי שהכרנו אותו, ובני האדם נכחדו. מפחיד מפחיד, אבל תודו שזה רעיון ג-ד-ו-ל לסרט! אם רק היו לי איזה 2 מיליון דולר בכיס.... לולי
איזה כיף לשמוע מחמאות על החלומות שלי... ילדה יצירתית שכמותי..