``סרט השנה``

LoLee

New member
``סרט השנה``

איזה כיף לשמוע מחמאות על החלומות שלי... ילדה יצירתית שכמותי..:) אז הנה עוד חלום מוזר: חלמתי שיצא לאקרנים סרט חדש שכולם מתלהבים ממנו ומשבחים אותו, כל הביקורות, כל האנשים, כולם ממש ממש מרוצים מהסרט, בפירוש ``סרט השנה``. הבהלה אחרי הסרט יותר גדולה מהבהלה אחרי טיטניק... בתפקיד הראשי שיחק טום קרוז ו... החבר שלי. אז הוא בא אליי הביתה, ונכנסנו למעלית (אין לי מעלית!) והתחלנו להשתולל ולצחוק ביחד ושיבחתי אותו על המשחק המצוין שלו בסרט. כשהגענו אליי הביתה, לקחתי מצלמת וידאו ואמרתי לו שאני חייבת לצלם אותו. בסוף החלום היה מן כזה ``finish`` כאילו, סוף לא צפוי, כאילו החלום הפך לסרט, ועכשיו מראים מה באמת קרה. הסרט עצמו היה על מן עולם תת-קרקעי שבני האדם אינם מודעים אליו, אבל מידי פעם נחטפים בני אדם מהארץ אליו, והם הופכים למעוותים ולמן עבדים בשירות יצורים מעוותים אחרים שמכריחים את כולם לעבוד קשה במכרות התת-קרקעיות שלהם, כדי שתתפתח מושבה ענקית ומופתחת, כך שיכולו להשתלט על העולם מלמטה. בסרט החבר שלי וטום קרוז יוצאים לעצור אותם ומצליחים. לפחות כך זה ניראה.... בסוף החלום ראיתי שבעצם לא רק שהם לא הצליחו לעצור אותם, היצורים המעוותים הפכו לעוד יותר מעוותים וליותר מפוחתים ממה שהם היו, עכשיו יש להם יותר כוחות, יותר יצורים בשירות העבדות, וכל 5 דקות נולד יצור חדש שעוזר להתפתחות המכרה התת-קרקעי (ממש כמו ``עבודת נמלים`` אבל גירסת האימה) ואז מה שבעצם מראה שסופית הם ניצחו את גזע האדם, הוא מן סירטוט, חריטה באחת הקירות שבמכרה, חריטה של עלה גדול. ברגע שרואים את העלה יודעים שזהו, הגיע סוף העולם כפי שהכרנו אותו, ובני האדם נכחדו. מפחיד מפחיד, אבל תודו שזה רעיון ג-ד-ו-ל לסרט! אם רק היו לי איזה 2 מיליון דולר בכיס.... לולי

Tangled_Heart

New member
``הקרב על כדור הארץ`` : )

כדאי שתנסי לראות את הסרט הזה, כי זו גירסה מקבילה (בערך) לחלום שלך, מה שנורא שיעשע אותי כשקראתי אותו, הא הא :) איזה דמיון מפותח יש לך ילדה, אולי ראית את הפרסומת לסרט, כי יש את זה ב-``הום סינמה`` אם אני לא טועה.... : ) היה מהנה לקרוא את החלום, המשיכי כך :) רוני.

leeloo

New member
ראיתי את הסרט

אבל זה לא אותו הדבר, מה שראיתי היה הרבה יותר מבחיל. וכאן יש באמת גיבורים שבאים ומנסים להציל את העולם ואילו ב``קרב על כדור הארץ`` מי שבעצם משחרר את גזע האדל לחופשי הוא האדם הכלוא בפנים- התמוטטות פנימית. החלום שלי היה פשוט מזעזע, הכל חום שחור כי זה מתחת לאדמה, והיצורים האלו באמת היו מפחידים, ואח``כ הם הצליחו לנצח את גזע האדם ולא להפך. תודה על המחמאה, גם אני אוהבת לקרוא את החלומות שלך, לילו (שהייתה לולי, אבל חזרה ללילו)

Tangled_Heart

New member
אה, אוקיי..... :)

אז שני הניק ניים שאלו שייכים לך :) החלום שלך באמת היה מגניב, ואני זוכרת שראיתי את הפרסומת, אבל לא ממש יודעת את התוכן, רק משפטים כמו שהאדם נכחד וידה ידה ידה.... :) חלומות מתוקים (אולי יותר אופטימיים וצבעוניים? : ) , רוני.

פוקסית

New member
אמיתי

היי, רציתי לומר שמה שחלמת עליו הוא סרט שבאמת היה בטלויזיה לפני חודשיים בערך, סרט טוב. כנראה ראית ושכחת והוא היה בתת מודע שלך.

leeloo

New member
יכול להיות

אבל מה שאני חלמתי ניראה אמיתי לגמרי, והיה לו מן עוצמה חזקה כזו. הסרט שאת מדברת עליו היה סרט די גרוע ומטומטם. מה שראיתי בחלום שלי היה ממש משהו איימתי, יכול להיות שהקטע הזה עם טום קרוז הוא קצת הוליוודי, אבל הייתה לו עוצמה כזו אימתית. ניראה לי שאם אשנה את התוכן, זו לא יראה ``גניבה ספרותית``.

leeloo

New member
רואה יקר,

תגיב בבקשה לחלומות שלי.... אני יודעת שיש חלומות יותר ``דחופים``, אבל גם אני פה... רק שתדע..

למתמידת המתמידות......

לילו יקירתי, אם תלכי דף אחד אחורה, תראי שהגבתי לחלומך תחת שמך ``לולי`` או משהו כזה... אז אני יודע שאת פה, ותאמיני לי שאני עוקב אחרי חלומותייך שלאחרונה הפכו לחלומות ``בלוק באסטר``....... אגב, אפשר לעשות מנוי? ;-) חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה