Automata, Tusk, Let's be Cops, חנה ואחיותיה, Theory of ever
נתחיל עם הסרטים הנורמאליים

Theory of Everything
סרט על חייו של סטיבן הוקינג הפיזיקאי המפורסם המרותק לכיסא גלגלים
מאוד לא מרגיש ריאליסטי, מרגיש יותר מדי מתקתק וקלישאתי בשביל באמת לייצג את המציאות ואני חייב לציין שאני מדבר רק על החצי הראשון (פשוט לא עמדתי בשיעמום והפסקתי באמצע)
סורי...

Let's be Cops
קומדיה טיפשית וקלילה על שני חברים שמתחפשים לשוטרים ומסתבכים עם המאפייה
אין לי הרבה מה להוסיף אישית זה לא ממש הצחיק אותי, אבל אני לא מחובבי הז'אנר

חנה ואחיותיה
סרט ישן של וודי אלן שראיתי מזמן וכבר שכחתי ממנו
בתור חובב וודי אלן הייתי בהחלט מגדיר אותו כאחד הקלאסיקות המעולות שלו
יש בו את כל המרכיבים הטיפוסיים וכמה קטעים מצחיקים בטירוף.

Automata - לא יודע איך קוראים לו בעברית
סרט על עתיד אפוקליפטי שבו יש שימוש רב ברובוטים ובעצם הסרט עוסק בשינוי שעובר על הרובוטים שמתפתחים מעבר לשליטת האדם (מזכיר את HER מבחינת התוכן אבל מזוית שונה ומבחינה מסויימת יותר ריאלית דווקא - לגבי האופי של הרובוטים)
משהו חסר לי בסרט הזה שלא ממש הצליח לשאוב אותי פנימה ולרגש אותי, משהו מרגיש מוחמץ שלא מעביר מספיק את כל האווירה הכללית השוררת במקום וגם אנטוניו בנדרס לא ממש עזר, אבל בכל זאת הסיפור עצמו, איך שהרובוטים מתנהגים, איך שהם מהווים ראי לאנושות והשיחה לקראת הסוף בין בנדראס לאחד הרובוטים לגבי עתיד המין האנושי - כל זה הופך את הסרט לשווה צפייה ולדעתי מכיל איזושהי הגות עמוקה... (שוב, מהבחינה הזו יש בהחלט דמיון למה שקורה בHER)
אז לסיכום שווה צפייה לדעתי לא רק לחובבי מד"ב.

אוקיי והגענו לסרט הכי מטורף ברשימה
TUSK
מממ... זה מתחיל כקומדיה אבל ההמשך הולך ונהיה פסיכוטי ברמות
איזה בחור קל דעת שיש לו פודקאסט מצליח באינטרנט שבו הוא מראיין כל מיני אנשים מוזרים וצוחק עליהם מגיע לראיין מישהו בקנדה אבל מסתבר שהוא נקלע למלכודת של פסיכופט שיש לו סיפור די מופרע שגרם לו להסתכל על האנושות (ועל אריות הים או משהו דומה) בצורה מאוד מאוד בעייתית... בדרך הוא מעביר את הבחור שלנו כל מיני שינויים קריטיים... מממ... אני לא רוצה לספר כדי לא לספיילר
בסופו של דבר יש משהו בסרט הזה שכל כך שונה מכל סרט אחר שראיתי בשנים האחרונות שאני לא יכול שלא להמליץ עליו ומעניין אותי מה חשבתם אם ראיתם