סרטי השבוע

** רוזבד

New member
ראיתי את

״ג׳רזי בויז״
מחזמר בבימויו של קלינט איסטווד,
עשוי טוב, מוזיקה ושירים טובים,
בהחלט ממליץ,
&nbsp
״שומרי הגלקסיה״
סרט חביב, אקשן טוב,
נראה מה יהיה בסרט המשך.

ערן1987

New member
רק את "זעם"

ממש אחלה של סרט שמעביר קצת יותר משעתיים בצורה מהנה ביותר. זה לא סרט מושלם, הפוטנציאל הרגשי שלו מתבזבז לא מעט פעמים אבל סצנות האקשן שלו פשוט אדירות. חוץ מזה, לדעתי חסר המון דיבור אוסקרי על שאיה לאבאף שעושה תפקיד לא שגרתי בצורה מצוינת.

חיית לילה

סרט לא משהו.. הרעיון מעניין וחשוב, אבל הביצוע לא מעניין כל כך..לעומת זאת ג'ייק ג'ילנהול מעולה, משחק דמות מטורפת, והוא ממש הצחיק אותי..

שני סרטים טובים ועוד...

נתחיל מהרע אל הטוב...

"הצד האפל של השמש" - סרט על בחור שסובל ממחלת עור נדירה שבגללה אסור לו להיחשף לשמש, בגלל המחלה הוא מסתובב עם מסכה שחורה שמכסה את כל גופו ופניו... ואז הוא פוגש בחורה ומתאהב...
אני הפסקתי באמצע... היה לי קיטשי מידי ומשעמם...

"תלמה ולואיז" - סרט על שתי נשים שיוצאות לחופשה שהופכת במהרה לשרשרת עבירות והסתבכות עם החוק, הן פורקות כל עול ומשתוללות... בדרך הן מלמדות לקח כלמיני גברים מנוולים... סרט נחמד ומשעשע, מומלץ

"התעוררות" - סרט עם רובין וויליאמס, המשחק רופא שמגיע אל מרכז שיקומי של אנשים עם מחלות כרוניות... רוב החולים משותקים ולא מדברים, הם חיים במוסד כל חייהם, חלקם מגיל ילדות... רובין וויליאמס מגלה בהם עניין רב ונלחם עליהם ומנסה למצוא מרפה למרות שאיש לא מאמין שזה אפשרי...
הוא משקיע את כולו בעבודה וכל-כך רגיש ואנושי עם המטופלים... הסרט מבוסס על סיפור אמיתי ומרגש כל-כך, מומלץ מאוד

"ג'קי" - סרט על שתי תאומות הולנדיות שהן בנות של זוג הומואים שילדו אותן בעזרת פונדקאית. הבנות עסוקות מאוד ורחוקות אחת מהשנייה, אחת הבנות נשואה והשנייה עובדת בעבודה עמוסה מאוד שבה לא מעריכים אותה... הבנות לא פגשו מעולם את האימא עד שיום אחד הן מקבלות שיחת טלפון ממרכז רפואי, מספרים להן שאימן צריכה טיפול רפואי ושהן הקרובות היחידות שלה, אחות אחת שתמיד חלמה על האימא ישר מתכוונת ללכת לפגוש אותה ולעזור לה, האחות השניה לא מתלהבת אבל לאחר שכנועים של התאומה היא יוצאת איתה למסע לארה"ב...
האימא מתגלה כטיפוס בעייתי ומוזר... התאומות מתלוות אליה למסע שבו הן מגלות את עצמן, משתחררות, מעזות... ומתחברות אחת אל השנייה...
סרט מיוחד, מצחיק, מרגש והזוי... אני ממש ממליצה

למעלה