סרטי השבוע

זה לא מונח שאפשר להסביר

אבל האינטרנט גרם לי לחשוב שזה סרט ממש ממש כיפי. בערך ברמה של 'אקס מן פירסט קלאס'. אבל הוא לא. הוא בהחלט אחד הסרטים הכי טובים של היקום הקולנועי של מארוול, אבל הוא לא שונה יותר מדי מהם מבחינת כיף (לא שזה דבר רע. אני מאוד נהנה מסרטי היקום הקולנועי. אבל חשבתי שזה משהו מעליהם. התברר לי שלא).

BlackUnicorn

New member
לא התכוונתי למונח, התכוונתי לדוגמא לסרט כזה

וכן, מסכימה איתך על אקס מן פירסט קלאס. משובח ביותר.
קשה קצת להשוות בין השניים. אקס מן הוא סרט שלוקח את עצמו מאוד ברצינות.
שומרי הגלקסיה מראש הוא סרט מאוד קומי, בגלל זה הוא גם מאוד כיפי. הוא לא לוקח את עצמו ברצינות יתרה.

סרטי כיף סופר אולטימטיבי בעייני

הם, בין השאר, סרטי טרנטינו והאחים כהן, 'סקוט פילגרים נגד העולם', 'שבעה חטאים' (כן כן), 'שליחות קטלנית 2', צמד סרטי 'שרלוק הולמס' עם רד"ג, 'סאות' פארק הסרט' ועוד מלא. כזכור לי, את לא ממש אוהבת את רוב הסרטים האלו, אז אני מניח שפשוט יש לנו הגדרות שונות לכיף קולנועי
.

הניצוץ

כבר הרבה זמן רציתי לראות אותו, ואתמול סוף סוף יצא לי. סרט פשוט גאוני בכל כך הרבה רבדים. שומר על מתח לכל אורכו, בהתחלה לא קורה כלום, אבל רק הציפייה שיקרה משהו מפחידה ומחזיקה אותך על קצה הכיסא. הצילומים פשוט מרהיבים, המוזיקה כל כך מוסיפה לתחושת האימה והסיפור מדהים. סטיבן קינג גאון, והצליחו להביע את הגאונות שלו בסרט בצורה מדהימה. אחד הסרטים הטובים שראיתי.

BlackUnicorn

New member
רק משהו קטן על המוזיקה בסרט -

לצערי אני צריכה להשלים את הסרט, "ראיתי" אותו רק פעם אחת באיזה 3 בלילה כשהייתי גמורה, יחד עם בעלי, ופשוט נרדמתי אחרי איזה חצי שעה.
אבל לא באמת נרדמתי, כי כל פעם קמתי מהמוזיקה המפחידה.. המוזיקה בעצמה מפחידה מאוד, וזה לא שהיא מקפיצה דווקא. יש בה משהו פשוט מאוד מאוד מותח.

כן, היא מאוד מוסיפה..

אני ראיתי אתמול עד 4 בלילה חח והייתי ממש עייפה אבל לא יכולתי להירדם כי הסרט ממש ריתק אותי.. וגם כל הסרט הייתי ממש חרדה' כי אני הכי פחדנית כשאני רואה סרטי אימה אז זה שמר אותי עירנית :p

GK_FF

New member
מה כל האורגזמות פה על שומרי הגלקסיה..??

יצאתי באמצע.........
&nbsp
&nbsp

גולי233

New member
השבוע שלי

חלום אמריקאי. תענוג של סרט, על כל היבטיו - סיפור מעניין, קאסט המעולה בדגש על כריסטיאן בייל ואיימי אדמס, גרוב חביב של שנות ה-70. מצד אחד סרט שאינו דרמה כבדה ומנגד גם לא שבלונה קלילה מהוליווד, מומלץ לכל מי שמחפש סרט קליל אבל עם סטייל.

ספיידרמן המופלא 2. הסרט הגרוע ביותר בסדרת ספיידרמן, אולי ה-"באטמן ורובין" של הסדרה הזו. אנדרו ואמה מנסים אבל התסריט נורא. הסרט משתפר ככל שהוא מתקדם אבל לא מספיק.

נקמה כחולה. הופעה אדירה של השחקן הראשי, במיוחד ב-20 הדקות הראשונות שבהן הייתי מרותק לחלוטין אליו. הוא ממשיך לא רע, אבל מאבד את הייחוד שלו.

קפטן אמריקה 2. ראיתי רק לפני כמה ימים ואני אשכרה כבר לא זוכר אותו מבלי להתאמץ לרגע או שניים. בידור סביר.

מפוצלים. בסה"כ סרט YA חביב, השחקנית הראשית לא מספיק כריזמטית בשביל לסחוב את הסרט.

הפשיטה 2. נחמד.

GK_FF

New member
חח כן גם אני לא אהבתי את הראשית במפוצלים..

אבל היו לי כל כך הרבה בעיות עם התסריט שזה כבר לא שינה לי.. (בעקרון שעה ראשונה עוד הצלחתי לבלוע אבל אחר כך זה נהיה ממש קשקוש)
&nbsp
&nbsp

שני סרטים

לוסי של לוק בסון עם סקרלט גוהנסן. סרט שמנסה לחדש. לא תמיד מצליח אבל לפחות מנסה. לוק בסון אלים כמו שהוא יודע לעשות. עלילה מופרכת לגמרי ויחד עם סאת אני כבר כמה ימים חושבת עליה. מאוד יפה ויזואלית וכמובן סקרלט, שאין כמוה. מסוג הסרטים שכשאתה רואה אותם אתה חושב WTF אבל שנשארים אתך גם אחרי הצפיה.ובדיוק ההפך. מסע של מאה צעדים של לאסה הלססטרום. כל כך צפוי אחרי חמש דקות כבר ברור לגמרי מה יקרה בסוף ומי יתאהב במי. מאוד יפה ויזואלית אבל ארוך מדי, נמתח וצפוי. עדיף להסתפק בטריילר שמספק את כל הרגעים המוצלחים בסרט בארבע דקות. מבין סרטי האוכל שמככבים השנה, שף הרבה הרבה יותר מוצלח.

למעלה