סרטי השבוע

גולי233

New member
השבוע שלי

ת'ור 2. זה כמו לראות פרק של כח המחץ, הסדרה המצויירת. נהנתי.

RUSH.
עוד לא סיימתי לצפות בו, אבל אני קרוב. הסרט עשוי טוב אבל סיפור הבסיס לא מספיק מעניין. אפשר לוותר.

שרלוק עונה 3. מתאמץ מדי, לא מצחיק. לא טוב. בנוסף, אני מביט בווטסון ולא יכול שלא לחשוב על ההוביט. הוא כ"כ קטן ליד שרלוק שזה בלתי נמנע. גם צורת המשחק שלו דומה מאוד.

מיכאל1411

New member
שרלוק זה ממש מחורבן, סלח לי על הביטוי

באמת שלא יודע מה אנשים מוצאים בזה. זה חיקוי להמון דברים ו'לות'ר' עם אידריס אלבה היה הרבה יותר טוב.

לונג

New member
אני חושב בדיוק ההפך ממך

שרלוק מעולה (העונה ה3 קצת פחות), בעוד לות'ר בינונית מאוד.

gavrik

New member
Stoker

טריילר מסקרן, ניקול קידמן וסרט הביכורים האמריקאי של פארק צ'אן-ווק (oldboy).
כל אלה יצרו אצלי ציפיות למותחן פסיכולוגי משובח.
הסרט מספר את התמודדתה של ילדה שאביה נפטר, כאשר אחיו של האב נכנס בסערה לבית ומערער את היחסים בין האם לבת.
אז מדובר בסרט מטריד, שעדיין לא הצלחתי להחליט אם לטובה או לרעה.
הוא מאוד סינמטי, אוהב לשחק עם המצלמה, אבל מכיל כמה רעיונות עלילתיים שלא מובנים לי.
מלבד זאת, אכן מותחן פסיכולוגי שקשה להיות אדיש אליו.

השבוע ראיתי את

פילומנה- חביב מאוד ומשעשע. ג'ודי דנץ' וסטיב קוגן נהדרים, העלילה מעניינת, ההומור בסרט משעשע מאוד וכול הסרט מתנהל במעיין חביבות בריטית שכזאת שעושה נעים בגוף. מבין שני סרטי הזקנים שמועמדים לאוסקר השנה (זה ו'נברסקה') 'פילומנה' הוא המועדף עלי.
שבעה צעדים (2003)- איזה סרט! יש בו קטעים משעממים והעלילה שלו לא תמיד מובנת, אבל פאק! הסרט פשוט מדהים מכול בחינה. הטוויסט מרשים ומזעזע, העריכה נהדרת, הויזאוליה מרשימה והמשחק מעולה.
מועדון הלקוחות של דאלאס- סרט נחמד. רוב הסרט נשען בעיקר על ההופעה של מתיו מקונוהי (וכך גם רוב הביקורות ומה שקראתי על הסרט). ההופעה שלו היא טובה, בלי ספק, אבל היא לא הרשימה אותי מאוד. לא הרגשתי שהוא חייב לקבל אוסקר על התפקיד שלו. שאר הסרט לא רע. השחקנים נהדרים והעלילה טובה, אבל משהו בבימוי של הסרט עושה אותו די יבש ונטול שיאים גדולים או משהו שנשאר אחרי הסרט. הוא נחמד, לא יותר מזה.

yuriis

New member
שבעה צעדים

האם התכוונת ל-Oldboy של פארק צ'אן-ווק? אם כן אז הוא מ-2005.. ואם אהבת את זה בוודאי שתאהב גם את שלום לנוקם מ-2002

yuriis

New member
השבוע היה חלש

Gun Crazy מ-1950
Remember me מ-2010
The Ledge מ-2011. שווה צפיה.
The Killing של קובריק מ-1956. מומלץ. סרט אפל נהדר. הדואליות הבלתי נמנעת של הפשע גם כשהוא מצליח.

lightflake

New member
ממש במקרה הגעתי שוב ל"בעל זבוב"

(משום מה אם מחפשים full movies ביוטיוב אחד הראשונים עולה בעל זבוב והוא מוצג כסרט מ2013, אז התפלאתי שיצאה גרסא חדשה והתחלתי לראות)
אוקיי, זו לא הייתה גרסה חדשה ולא נעליים, אותה גרסא מ1990 אבל לא הצלחתי להפסיק לראות, פשוט סרט מדהים וחובה לכל אחד, משל על האנושות כולה בתור חבורת ילדים שהמטוס שלהם מתרסק על אי בודד והם מתחילים לנסות לשרוד... מה אין בסרט הזה ? יש בו הכל, מהווצרותם של שבטים, דרך מלחמות אגו, חוקי הג'ונגל בתפארתם, דילמות מוסריות בסיסיות, נורמות חברתיות של דאגה לחלשים מול השרדות החזקים והליכת החלשים אחרי השליט החזק, שלטון שמבוסס על הפחדה ומצד שני לקיחת אחריות והקשר לציד, הרג, אלימות, ערכי חברות שלפעמים עולים ביוקר עד כדי סיכון החיים, אפילו יצירתה של "דת" או לפחות מיתולוגיה שמתחילה בפחד לא מבוסס וממשיכה דרך יצירת סיפורים וטקסים וזביחת זבח ל"מפלצת"... פשוט הסיפור האנושי כולו, על כל האכזריות שלו בתוך המיקרוקוסמוס הקטן הזה... לא פלא שמחבר הספר קיבל תואר מהמלכה

סרט חובה. שזו אולי פעם שלישית שאני רואה אבל נהנתי מכל רגע, אפילו גרם לי לכתוב שיר קטן על המין האנושי...

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2867190

10/10

רצח בהבנה ראה מספר סרטים השבוע

ובניגוד לסרטי הפאן שהוא רואה בד"כ, הוא ראה סרטים רציניים, אז עכשיו הוא צריך מקום לפרוק דיעות, אז קבלו אותו/אותי, מדבר על סרטים רציניים! ורובוקופ

הנה זה בא

למעלה