וואו מה זה הסרט הגרוע הזה ולמה לעזאזל כל העולם חם עליו???????????????
ידעתי שלא שווה ללכת לזה בקולנוע, איזה אושר....... 2 מתוך 10.
ראיתי גם את ג'ק והענק שלצערי היה רע מאוד.. (התחיל בינוני, הלך והדרדר והחצי שעה האחרונה ממש בדיחה) 3 מתוך 10
XXX שממש העיף אותי כי בחיים לא ציפיתי לחבב או להנות מסרט כזה ולכן מעולם לא ניסיתי אותו. אחלה סרט אקשן. 5 מתוך 10
Side Effects של קרוננברג שפשוט אכזב בטירוף אחרי מג'יק מייק המגניב ושוב הוריד לי ציפיות מהבמאי.. 2 מתוך 10
Journey 2: The Mysterious Island שהיה גילטי פלז'ר רק כי ג'וש האצ'רסון.. 3 מתוך 10
Torque (שנקרא בעברית מהיר ללא גבולות) שזה סרט אקשן שסקרן אותי כבר הרבה זמן והוא היה ממוצע.. תסריט שטחי בטירוף אבל צילומים יפים ושמחתי שזה אקשן רומנטי. 4 מתוך 10
קח את הכסף וברח- סרט מצחיק של וודי אלן. שנון מאוד, אבל לעיתים יש הרגשה שיש יותר שנינויות מסרט. משחקי הרעב: התלקחות- מעולה! אחלה סרט עם סיפור מעניין, משחק טוב וסוף מותח. עושה חשק להמשיך לעקוב אחרי שאר הסדרה. שבילי התהילה- סרט לא רע אבל לא יצירת המופת שעשו ממנה. מה שכן (לא יודע אם זה ספויילר או לא, אבל אני מאוד קפדן בדברים האלה, אז
), ההתמודדות של הדמויות הראשיות עם מותם הקרב הייתה נוגעת ללב ומרשימה.
הניצוץ- אוברייטד בטירוף. סרט איטי עד כדי תיסכול. כול סצנה בסרט נמשכת הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהיא צריכה להימשך. אין לי בעיה עם סרטים איטיים, אבל 'הניצוץ' כבר עבר את גבול הסיבולת שלי בקטע הזה. הדבר הטוב היחידי בסרט הוא ההופעה המצויינת של ג'ק ניקולסון, אחת ההופעות הקולנועיות הכי טובות שראיתי. הוא בלי ספק מחזיק את הסרט. יש גם כמה קטעים טובים בסרט אבל הם נמשכים הרבה יותר ממה שהם צריכים להימשך. קובריק, איכזבת.
"ווג'דה",
סרט מקסים ביותר,
כתוב, מבויים ומשוחק בצורה נהדרת,
הפיצ'ר הראשון שנעשה בערב הסעודית,
מראה את המודרניזציה וההתפתחות בצל המסורת המוסלמית,
הילדה בתפקיד הראשי מחזיקה את הסרט וכובשת את המסך,
יצאתי מהסרט בהרגשה טובה,
בהחלט ממליץ עליו לכולם.
שבעה צעדים (2013)- איכזב אותי, לקחו כל דבר מתוחכם או יפה שהיה בסרט המקורי והורידו אותו לרמה של מותחן אמריקאי ממוצע. הדמויות חייבות לספר לקהל על כל מה שקורה, זאת לא הצגה למען השם! זה סרט! אנחנו יכולים להבין לבד. אני דווקא אמרתי כל הזמן שלא צריך לשנוא את הסרט הזה לפני שרואים אותו ובסוף התאכזבתי. הסוף קצת שונה, בסרט הזה הוסיפו לו כפית גדושה של טמטום.
אבא של הנבל שכב עם אחותו (של הנבל). הגיבור ראה אותם שוכבים וסיפר לכולם. כתוצאה מכך האבא התאבד אחרי שהוא ירה בכל בני המשפחה, חוץ מהנבל ששרד איכשהו ירייה משוטגן לחזה. כנקמה כמו במקור, הגיבור שוכב עם הבת שלו. אחרי שהטוויסט נחשף, הסרט לוקח כיוון אחר לגמרי. הגיבור מקבל 20 מיליון דולר מהנבל כי הוא הצליח במשימה שלו. נותן חלק מהכסף לבת שלו וחלק מהכסף לאנשים שכלאו אותו במשך 20 שנה על מנת לחזור לחדר למשך שארית חייו.