סרטי השבוע

Murdock18

New member
הטריילר של "צל הימים" מקסים מאוד!

יש לי הרגשה שהסרט פשוט יהיה גרסה ארוכה שלו. זה לא ככה לדעתך?

Murdock18

New member
זה גורם לו להשמע מקסים אפילו יותר

הפינאלה של ברייקינג באד בלבד (אין ספוילרים)

היחס שלי עם הסדרה הוא משעשע- אני לא מאוד מעורב רגשית, ולא ממש ציפיתי בקוצר רוח לכל פרק ופרק, ועדיין כששואלים אותי מה אני חושב על הסדרה אני מעיר במין הערת אגב "אה כן, זאת הסדרה הכי טובה שראיתי...". ובאמת, אין לי תשוקה ענקית אליה, אבל אני לא חושב שיש סדרה שיותר מהנה לצפייה מהסדרה הזאת- היוצרים שלה פשוט מבריקים ביצירת עלילות, ותתי עלילות, ומהלכים עלילתיים. הם מכניסים את עצמם למצבים בלתי אפשריים ויוצאים מהם בדרכים קצת מופרכות אבל תמיד סופר מגניבות. כל מהלך עלילתי שאני רואה בסדרות אחרות, אני שואל את עצמי איך גיליגאן היה מבצע את זה. אז זהו, והפינאלה לא יצא מן הכלל. התאכזבתי קצת מהחצי הראשון של עונה 5, אבל החצי השני היה מרהיב. זה הסיכום הקטן שלי לסדרה הזאת. סורי משחקי הכס והסופרנוס, וסורי גם הסמויה (למרות שאת לא נמצאת באותה ליגה מבחינתי).

Murdock18

New member
סדרה שמפוצצת בדאוס אקס מכינה,

מה גם שהיא נורא איטית וזה משהו שיכול לחרפן אותי. די סבלתי בצפייה בה ואני מופתע שצלחתי אותה עד הסוף (נשארו לי שני פרקים). אני אפילו לא סובל את רוב הדמויות בה, ג'סי הוא כנראה הדמות היחידה שאני אוהב.

אותו לא ראיתי

וגם לא מעניין אותי במיוחד. רציתי לראות משהו ב-VOD, משהו קליל, או שלא ראיתי אף פעם או שראיתי אבל מזמן. לא היה בוראט, אז אני שמח שנפלתי על הסרט הזה.

אגב, הסצינה בסוף, עם השיר של אואזיס ברקע, זאת אחת הסצינות הכי סוחפות שאי פעם ראיתי.

מיכאל1411

New member
לוק, סטוק ושני קנים מעשנים

הוא בבחינת 'ספרות זולה' הבריטי. סנאצ' נחמד מאוד ותו לא.

לראות סרט שהוא ספרות זולה הבריטי

ממש לא נשמע טוב. יש לנו את ספרות זולה האמריקאי, אין צורך לחכות. אומנם גם בסנאצ' יש את האלמנטים הטנרטינואיים שלו, אבל יש גם מספיק מקוריות.

לונג

New member
סנאצ' לא מאכזב

אבל גם לדעתי "לוק סטוק" יותר טוב ממנו. וגם מ"ספרות זולה", בכלל זה אחד הסרטים האהובים עליי.

Murdock18

New member
מישהו פעם אמר לי

שהסרט שרואים ראשון מהצמד הנ"ל, זה הסרט שנאהב יותר. האמת שזה נכון אצל הרוב. אני אישית ראיתי קודם את לוק סטוק, אבל סנאצ' הרבה יותר מוצלח לדעתי. נתחיל מזה שיש בו את בראד פיט, שזו כבר נקודת זכות גדולה יותר.

דון ג'ון

גוזף גורדון לוויט כתב וביים לעצמו דמות כ"כ שונה ממה שאנחנו רגילים לראות אותו בדר"כ: ערס מצוי, עם מבטא ניו ג'רסי כבד ושפת גוף תואמת, שכל הזמן רודף אחרי בחורות, וגם משיג אותן, אבל מעדיף את הפורנו שלו על כולן. כשהוא פוגש את סקרלט ג'והנסון [גם בתפקיד משעשע של ערסית טיפוסית] הוא מנסה להשתנות, אבל..

חצי סרט - לא אהבנו, ואת החצי השני - כן..

2 סרטים

האנגאובר 3- כתבתי עליו בתחילת השבוע. סרט שדי הפתיע אותי. מאוד משעשע.
המרוץ לצמרת של מקס פישר- ווס אנדרסון זה במאי שאני מאוד מתעניין ביצירותיו, אז ראיתי את הסרט הידוע הראשון שלו. סרט לא רע, נחמד מאוד ומשעשע לעיתים אבל די מרוחק רגשית. לא הרגשתי מחובר או קרוב לדמויות מבחינה רגשית. הרגשה מרוחקת כזאת.

גולי233

New member
השבוע שלי

סיבה מוצדקת. דרמה עם שון קונרי על פרופסור שיוצא להוכיח את חפותו של צעיר שחור הנידון למוות. לורנס פישבורן ובעיקר אד האריס גונבים לקונרי את ההצגה. איזה הופעה של אד האריס, וואו! וגם סקרלט ג'והנסון גירסת 95 נמצאת בסרט, מסתבר.

מחוברים לחיים. אני בדר"כ מתרחק מסרטים שיש סביבם הייפ מוגזם וחוזר לבקר אותם אח"כ. אז באמת שרציתי לא לאהוב אותו, אבל מדובר בדרמת FEEL GOOD מצויינת, נהנתי מאוד.

מאמה. ממחזר נוסחאות ישנות אך מבוצע היטב. ציפיתי ליותר מדל טורו.

בקצה האגם. ממשיך בצפייה, סדרה מקורית ומסקרנת עם דמויות מורכבות וקצב איטי.

מותחן נקמה עם סם אליוט, נדמה לי ששמו Avenger. "נפלתי" עליו בביקור בבית הוריי, היה נחמד מאוד.

"כנס העתידנים"

רובין רייט במיטבה כשחקנית ראשית ומפיקה שותפה בסרט על מציאות חלופית, על המשמעות האמיתית של הבחירה החופשית ועל מה זה להיות שחקן, כוכב, סלב ואדם.

זהו אחד הסרטים שיותר אהבתי מאלה שצפיתי לאחרונה

שבוע טוב

למעלה