הסרטים שלי
Flatliners (1990)
זה הסרט שהכי אהבתי השבוע ! סרט קצת ישן עם ג'וליה רוברטס כשהיא עדיין הייתה יפה וקווין בייקון שעושה עבודה טובה. זה סרט אפל מאד, קצת מפחיד (אבל לא אימה) על קבוצה של סטודטים לרפואה שגורמים לעצמם למוות קליני רק כדי לראות מה יש בצד השני. הם חוזרים עם תשובות. לעיתים תשובות שהם לא היו רוצים לדעת. סרט מומלץ מאד, אני נהנתי.
Death.Sentence.2007
לא רע, אבל גם לא וואו. סרט עם קווים בייקון גרסאת 2.0, אם פעם הוא היה עושה רק סרטים שהוא חולה נפש, רוצח, פושע, אוטיסט או דביל. והוא היה עושה את זה מדהים. היום הוא עושה סרטים גם אחרת (R.I.P.D, כמה סרטים שהוא החבר החתיך וגם הסרט הזה שראיתי השבוע). לטעמי זו טעות שהוא לוקח סרטים כאלה. בכל מקרה, הסרט מספר על אבא שמסתבך עם כנופיה שפוגעת לו במשפחה והוא הולך לנקום בהם. סוג של אמור לעורר בנו את יצר המשפחה, או היצר הגברי המושרש הזה של "להגן על מי שקרוב אלי". נחמד, הייתי מציע לאנשים לראות את הסרט. אבל לא לצפות ליותר מידי ממנו. עלילה דיי צפויה יחסית.
Das Boot.The Boat 1981
סרט נחמד, מאד מאד ארוך. מסופר על צוללת גרמנית במהלך מלחמת העולם השניה, מנקודת מבט דיי אוהדת לגרמנים. מציגים אותם כאנושיים, חמים, מראים את הדינאמיקה בניהם, את המקצועיות של הצוות, את החרדה שלהם כשהבריטים (או אמריקאים) מפציצים אותם. סרט מאד מאד ארוך, קצת הופך אותו למייגע. מחוספס כמו שהיו עושים סרטים פעם. אם אתה אוהב סרטי היסטוריה ואהבת למשל את "לורנץ איש ערב", כנראה שתאהב גם את זה.
The Flowers Of War 2011
נראה לי זה הסרט הכי טוב שראיתי השבוע, קריסטיאן ביין שיכור שמתגלגל לתוך כנסיה במהלך מלחמת העולם השניה, העלילה מתרחשת בסין הכבושה (ע"י היפנים). הוא עובר טרנספורמציה מחוסר עניין כללי בעולם ורק ניסיון לשתות לזה שהוא פורס את חסותו על בנות הכנסיה ומסייע להם. היפנים מוצגים כחבורה ברוטאלית של רוצחים ופושעי מלחמה מהקטן ועד הגדול. סרט טוב, מומלץ, קצת מרגיש כמו סרט המשך ל"אימפרית השמש" (כשקריסטיאן בייל היה ילד).
Now You See Me (2013)
אין לי מה לכתוב על הסרט הזה, היה עליו דיון השבוע, לטעמי הוא גרוע מאד.
No.Country.For.Old.Men[2007]
צפיה שניה שלי בסרט, מחוספס, חסר טעם בהרבה מהפעולות שהדמויות עושים. אחרי שסיימתי אותו הלכתי לחפש פרשנות אך לא מצאתי משהו שסיפק אותי. מומלץ, אבל לא מומלץ חובה.