סרטי השבוע

THE FAMILY

מוגזם מוגזם מוגזם...

גולי233

New member
השבוע שלי

תופעות לוואי. השלמתי את הצפייה בו. סרט חביב אם כי צפוי.

האשליה. נותן SHOW נהדר, מומלץ.

שר המלחמה. במהלך הצפייה נזכרתי שכבר צפיתי בו ולא כ"כ מזמן. לא הרשים אותי במיוחד.

רידיק 2. נדודי שינה...צפייה חוזרת. אף פעם לא הבנתי למה אומרים שרידיק 1 הוא סרט טוב ורידיק 2 הוא סרט רע. שניהם מספקים בידור ואקשן מהנה ואף אחד מהם הוא לא פיסגה קולנועית. אם כבר להשוות, אז ב-1 רידיק רק מכה פטרוזאורים באיזה מדבר וב-2 יש עולם מורכב יותר.

רעב של סטיב מקווין. לא אהבתי. אין בו מספיק תוכן והוא בנוי לזעזע, וזהו. לא צריך סרט בשביל זה, אפשר לצפות בדוקו על התקופה בערוץ 8, יהיה מעניין ואינפורמטיבי יותר.

הדליה השחורה (רימייק). נטשתי באמצע ועברתי לרעב. משחק לא משהו או שסתם אווירת שנות ה-30 לא קוסמת לי. בכל אופן הסרט שלא התקדם לשום מקום מעניין ומבחינתי היה אפשר להרוג את כולם, אז המשכתי הלאה.

מתחת לכיפה - פרקים 1-2. דרמת TV אמריקאית סטנדרטית, זה מיוצר בבית חרושת. אנסה עוד כמה פרקים.

גולי233

New member
התבלבלתי, הייתי משוכנע שמדובר ברימייק ל...

לסרט של סידני לומט, או משהו כזה.

RoyceGracie

New member
הסרטים שלי

Flatliners (1990)
זה הסרט שהכי אהבתי השבוע ! סרט קצת ישן עם ג'וליה רוברטס כשהיא עדיין הייתה יפה וקווין בייקון שעושה עבודה טובה. זה סרט אפל מאד, קצת מפחיד (אבל לא אימה) על קבוצה של סטודטים לרפואה שגורמים לעצמם למוות קליני רק כדי לראות מה יש בצד השני. הם חוזרים עם תשובות. לעיתים תשובות שהם לא היו רוצים לדעת. סרט מומלץ מאד, אני נהנתי.

Death.Sentence.2007

לא רע, אבל גם לא וואו. סרט עם קווים בייקון גרסאת 2.0, אם פעם הוא היה עושה רק סרטים שהוא חולה נפש, רוצח, פושע, אוטיסט או דביל. והוא היה עושה את זה מדהים. היום הוא עושה סרטים גם אחרת (R.I.P.D, כמה סרטים שהוא החבר החתיך וגם הסרט הזה שראיתי השבוע). לטעמי זו טעות שהוא לוקח סרטים כאלה. בכל מקרה, הסרט מספר על אבא שמסתבך עם כנופיה שפוגעת לו במשפחה והוא הולך לנקום בהם. סוג של אמור לעורר בנו את יצר המשפחה, או היצר הגברי המושרש הזה של "להגן על מי שקרוב אלי". נחמד, הייתי מציע לאנשים לראות את הסרט. אבל לא לצפות ליותר מידי ממנו. עלילה דיי צפויה יחסית.

Das Boot.The Boat 1981
סרט נחמד, מאד מאד ארוך. מסופר על צוללת גרמנית במהלך מלחמת העולם השניה, מנקודת מבט דיי אוהדת לגרמנים. מציגים אותם כאנושיים, חמים, מראים את הדינאמיקה בניהם, את המקצועיות של הצוות, את החרדה שלהם כשהבריטים (או אמריקאים) מפציצים אותם. סרט מאד מאד ארוך, קצת הופך אותו למייגע. מחוספס כמו שהיו עושים סרטים פעם. אם אתה אוהב סרטי היסטוריה ואהבת למשל את "לורנץ איש ערב", כנראה שתאהב גם את זה.

The Flowers Of War 2011
נראה לי זה הסרט הכי טוב שראיתי השבוע, קריסטיאן ביין שיכור שמתגלגל לתוך כנסיה במהלך מלחמת העולם השניה, העלילה מתרחשת בסין הכבושה (ע"י היפנים). הוא עובר טרנספורמציה מחוסר עניין כללי בעולם ורק ניסיון לשתות לזה שהוא פורס את חסותו על בנות הכנסיה ומסייע להם. היפנים מוצגים כחבורה ברוטאלית של רוצחים ופושעי מלחמה מהקטן ועד הגדול. סרט טוב, מומלץ, קצת מרגיש כמו סרט המשך ל"אימפרית השמש" (כשקריסטיאן בייל היה ילד).

Now You See Me (2013)
אין לי מה לכתוב על הסרט הזה, היה עליו דיון השבוע, לטעמי הוא גרוע מאד.

No.Country.For.Old.Men[2007]
צפיה שניה שלי בסרט, מחוספס, חסר טעם בהרבה מהפעולות שהדמויות עושים. אחרי שסיימתי אותו הלכתי לחפש פרשנות אך לא מצאתי משהו שסיפק אותי. מומלץ, אבל לא מומלץ חובה.

Taker4ever

New member
שני סרטים + עונה של סדרה.

אוואטאר
ראיתי חלקים ממנו ולא את כולו, אבל גם ככה ראיתי את הסרט בקולנוע. הסרט עצמו מתרכז יותר באפקטים ופחות בעלילה, אבל זה סרט טוב סך הכל. אני לא אשכח את הפאדיחה שהייתה בסרט כשראיתי אותו בקולנוע, לגבי האיזכור של "נינט הזמרת". ג'יימס קמרון לא ידע מה הוא בישל לישראלים.

אוצר לאומי
בהתחלה חשבתי שזה אמור להיות סרט הרפתקאות מלא בחידות, בסוף היה בו קצת יותר מדיי אקשן, מזל שזה היה ככה רק בהתחלה ואז עברו יותר לחידות. סרט מהנה למדי, ניקולס קייג' עשה עבודה טובה.

מורטל קומבט: לגסי 2 - עונה ראשונה
כבר הצגתי את זה בשירשור נפרד, ראיתי את כל העונה ביום אחד כי כל פרק לוקח בין 5-15 דקות, כדאי לראות.

BlackUnicorn

New member
ועוד אחד - Rush ב- 4DX (הספק נאה השבוע!)

ראינו אתמול. הסרט הוא לא בתלת מימד אבל כן באולם האפקטים של היס פלאנט בראשון, שמוסיף המון בעיניי לסרטים שיש בהם קטעי אקשן מרובים כמו פה.
לצפות בנהיגה של נהג פורמולה עם רוח על הפנים וכיסא רוטט מכניס לחלוטין לאווירה הנכונה :)
ולעניין הסרט -
בהתחשב במגבלת הסיפור - עשו כאן עבודה מ-ע-ו-ל-ה, גם של השחקנים, גם של הבימוי, ובכלל המוזיקה של האנס זימר הגאון. אני לא רוצה להגיד יצירת מופת כי זה קצת פלצני, אבל הסרט באמת היה טוב מאוד, אני ממליצה בחום.
בדיעבד אחרי הסרט, פתחנו אינטרנט וראינו את הסיפורים האמיתיים של ג'יימס האנט וניקי לאנדה - והיינו בהלם כמה השחקנים הצליחו לשחק אותם כמעט אחד לאחד.
יש רק בעיה אחת - והיא שמסתבר שבחיים האמיתיים הם היו בתקופה הזו די חברים, אבל בטח שלא אויבים - והסרט דווקא סובב סביב היריבות שלהם. בכל מקרה לי זה לא הפריע.

8.5/10

ערן1987

New member
זה סרט שבא לי לראות אבל כרגע הוא לא "קריטי"

חושבת שזה סרט שאפשר לחכות איתו או לראות אותו כל עוד הוא רץ בקולנוע?

BlackUnicorn

New member
תלוי.. זה סרט שאפשר לקחת אותו לכמה כיוונים

אם אתה מצפה ל"דרמה" שבסיפור - חכה איתו.
אם אתה חובב מירוצים/מכוניות/פורמולה - תראה בקולנוע ותהנה מהצילומים ומהסאונד...

BlackUnicorn

New member
אז תלך לקולנוע. עדיף להצטער שראית בקולנוע

מאשר להצטער שלא ראית :)

פאקינג 5! כולם חדשים!

פסיפיק רים (8/10) [בא לי ציונים פתאום. אני כנראה ארד מזה שבוע הבא]
מעולה! קחו את סרט האקשן ההוליוודי הכי מהנה, אבל גם הכי גנרי, מגוחך, מוגזם ולא מתוחכם שאתם מכירים - ותוסיפו לו מלא לב ונשמה. זה "פסיפיק רים".
(ביקורת מלאה: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2536812)

סוף. (7/10)
תסריט קלוקל, אבל ממש מצחיק

סוף העולם (7/10)
בדיוק ההפך: תסריט מעולה, עלילה נהדרת, דמויות אדירות, אבל פחות מצחיק.

כנס העתידנים (5/10)
חלק ראשון מדהים, חלק שני סתם בעעעחס
(ביקורת מלאה: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2604946)

אסירים (8/10)
מופרך לרגעים, אבל עקרונית מותח, מפתיע ומבוצע מצויין.

למעלה