סרטי השבוע

THOR1997

New member
סרט וחצי

RED 2- אחלה, מאוד מצחיק, הרבה אקשן טוב. מה שכן, עלילה די מטומטמת ומחסור בנבל.

למה וחצי? כי ראיתי חצי מ"הסיפור המופלא של בנג'מין באטן", הDVD נתקע באמצע. אני אמצא איזו דרך להשלים את זה...

שלושה סרטים

בניגוד לשבוע הפורה הקודם שהיה לי.

סימנים של כבוד - סרט פשע בבימויו של דייויד קרוננברג. האמת היא שזה הסרט הראשון שלו שראיתי והציפיות שלי גם לא היו גדולות כ"כ ובכל זאת התברר בסוף שהסרט ממש אדיר. מאפיה רוסית בשבילי זה כבר משב רוח חדש -לאו דווקא טוב- אחרי כל סרטי הפשע האיטלקים. אבל בתכלס זה הבימוי האפל הזה שעשה לי את הסרט.

היסטוריה של אלימות - גם כן בבימויו של קרוננברג וההפך הגמור מסימנים של כבוד. היו רגעים כאלו זוועתיים שהאינסטינקט הראשון שלי היה כשבאתי לרשום עליו זה שהוא פשוט עלוב, אבל ראיתי אותו עד הסוף ובכללי לא סבלתי יותר מדי חוץ מאותם רגעים אז אני מניח שהוא פשוט סביר מינוס. מתחילת הסרט ועד הסוף כל ההצגה של המשפחה ועד לאיך שהם מתמודדים עם כל העניין כל כך עלוב... זה כאילו הבמאי רצה להראות על השינוי שהתחולל בתא המשפחתי אבל יצא לו מוגזם בצורה שלא תאמן. והמשחק ממש גרוע.

חטאי מלחמה - סרט על חייל שהיחידה שלו חוטפת בחורה כפרית בוייטנאם בשביל לאנוס אותה וכל סיפור ההתנגדות שלו. מבוסס על סיפור אמיתי. נותן פרספקטיבה על האכזריות שבמלחמה ועל מה שהיא מוציאה מאנשים. שון פן שחקן ענק, מייקל ג'יי פוקס מצחיק כמה שהוא בינוני לעומתו.

לקראת אמצע עונה 6 של הסופרנוס

הסדרה שהתחילה די חלש מבחינתי (עונה 1 הייתה טובה במבט לאחור, ועונה 2 עדיין בינונית מינוס), בהחלט תפסה תאוצה מהעונה השלישית והלאה. עונה 4 הייתה קצת בעייתית אבל הפרקים שכן היו טובים בה היו מהטובים בסדרה כולה (פרק הקרב בין ראלף לטוני, הפרק האחרון עם הגירושים, והפרק האהוב עליי אולי בסדרה כולה- האינטרבנשן לכריסטופר). עונה 5 זרמה טוב מאוד, לא היו נפילות, וההיילייט שלה ללא ספק הם שני הפרקים שהתעסקו במשולש אדריאנה-כריס-טוני (זה שבו טוני ואדריאנה עוברים תאונה ונפוצה שמועה שרגע לפני התאונה אדריאנה מצצה לטוני, וזה שבו אדריאנה נשברת ומגלה לכריס שהיא משתפת פעולה עם הFBI), שהיו פשוט מדהימים. עוצרי נשימה. החוזקה הכי גדולה של הסופרנוס היא שבפרק אחד הם יכולים לדפוק טוויסטים והתפתחויות עלילתיות שלסדרות אחרות (כולל לסופרנוס עצמה) לוקח עונה שלמה לבנות, ושני הפרקים האלה נכנסים לטופ של הסדרה ושל הטלוויזיה בכלל.
עכשיו, לגבי המוות של אייד.
בדרך כלל כשדמות מרכזית מתה בסיפור כלשהו (לא משנה אם זה ספר, סדרה או סרט) אני מרגיש טיפ טיפה מבואס, כזה "אוי חבל", ואז מיד אני מנסה לחשוב עד כמה זה מועיל לעלילה ועד כמה אני מבסוט על הכיוון שהסיפור לקח. במקרה הזה, רק עכשיו, כמה ימים אחרי, אני יכול להעריך את הגדולה של הסיפור, ומידת ההפתעה, של אותו פרק. בזמן אמת, הייתי שבור לב. פשוט מרוסק. זו הפעם הראשונה שהייתי ממש על סף בכי ממוות של דמות. כל כך עצוב, כל כך לא הוגן. ולחשוב שהדמויות הראשיות האחרות, האהובות עלינו (מת על סיל...) הן אלה שעשו את זה. מצמרר. הסצנה האחרונה של אייד, כשהיא זוחלת בנסיון נואש להציל את חייה ומלמלת "לא.. לא..." תרדוף אותי עוד הרבה זמן.

העונה השישית עד עכשיו טובה למדי, אני שמח שהביקורת כלפיה נבעה מכך שהיא שונה מהעונות הקודמות ולא מכך שהיא משעממת או ברמה נמוכה. אני נהנה. בכל אופן, לא חושב שהסיום ישנה את הדעה הכללית שלי על הסדרה- סדרה טובה מאוד, שהפרקים הבאמת טובים בה הם יצירות מופת, רק חבל שהפרקים החלשים יותר, ויש יותר מדי כאלה, קצת משעממים. מבחינת עלילות פר-פרק הם אדירים, אבל הם לא מספיק טובים בליצור עלילות של עונה שלמה.

reasonforall

Active member
סרט אחד

בין כל המבחנים והבלאגן הצלחתי לראות סרט אחד קליל ונחמד.

יורו טריפ (2004) - קומדיית נעורים על חבורה שטסה לאירופה במטרה לפגוש בחורה שאחד מהם הכיר באינטרנט.
אין ספק שמבין כל הקומדיות נעורים זו לוקחת אצלי.
מה שטוב בה, שהיא הרבה הרבה פחות מביכה משאר הסרטים בסגנון.

GK_FF

New member
לא יכול לראות את זה כי מטריד אותי כמה

הגיבור מכוער וכמה חברה שלו יפה..

GK_FF

New member
מה לעשות..........

מעבר לזה שזה לא ראלי זה מעודד גישה שאני נגדה, בייחוד כשהייצוג ההופכי כמעט לא קיים בקולנוע.

CallMeCavanaugh

New member
למה לא ראלי?

יש המון נשים יפות עם בן זוג מכוער, ולא רק ילדות תאילנדיות עם תיירים גרמנים שמנים בפוקט.

GK_FF

New member
בסופו של דבר הכל ראלי, במציאות יש הכל מהכל

וגם אף אחד לא חייב לעשות את הסרטים שלו לפי מה ראלי.
עדיין מפריע לי הקידום של זה בייחוד כשזה המייסטרים וההפך כמעט לא קיים.

** רוזבד

New member
בהתייחס לסרט המדובר

כשרואים באילו נסיבות הבחור והבחורה מכירים, הדבר שהכי פחות מעניין הוא המראה שלהם (לפי דעתי בכל אופן)

LIN201

New member
המרדף לאושר

היי לכולם, לא רציתי לפתוח שרשור חדש. אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר של צפייה ישירה של סרטים?
אני רוצה לראות את הסרט המרדף לאושר עם ויל סמית' והבן שלו. זה אחד הסרטים הכי מעוררי השראה שיש.. מומלץ...

תודה מראש!

BlackUnicorn

New member
World War Z

לז'אנר שלו זה סרט מצויין.
באופן כללי - סרט טוב מאוד, מותח לכל אורכו, אחלה אקשן ויופי של אפקטים.

ספוילר קטנטן כאן בהמשך -
לא יעזור כלום, יש משהו מאוד "לא מספק" מבחינה רגשית בסרטים פוסט אפוקליפטיים או כאלו שבהם מחריבים את כל העולם. ברגע אחד הורגים את התקווה (וברגע שרוב העולם נחרב, זה לא באמת משנה, לא? החיים הם לא הכל, לפחות לא בעיניי), שהיא הרגש הכי בסיסי נראה לי שאנו כצופים אמורים להרגיש כדי להתחבר לדמויות.
בגלל זה דווקא יש יתרון לסדרות כמו walking dead שמתמקמות באיזור אחד, והדמויות לא יודעות מה קורה מחוץ לאיזור שלהן. הן לא יודעות אם כמה ק"מ משם הכל טוב ויפה, שהעולם אולי לא נחרב... אבל בסרט הזה כמו סרטי אסונות/פוסט אפוקליפטיים רבים אחרים - אין תקווה לכלום. הרסו את העולם ו.. אוקיי, ישרדו כמה. שיהיה.
בעיניי זה תמיד יבאס ברמה כזו או אחרת, אין מה לעשות.

7.5/10

למעלה