כמה סרטים...
אקס מן - ההתחלה: סרט מטורף. כבר פעם חמישית שיוצא לי לצפות בו ואני נהנה כל פעם מחדש. ממכלול סרטי הקומיקס שראיתי (וממכלול הקומיקס שאני מכיר) אני תמיד אעדיף את 'אקס מן', לא בגלל כוחות העל או סצנות האקשן המרהיבות שיש שם אלא בגלל הרובד הכל כך אנושי של הסיפור.
נער החידות ממומביי: לקקני, טרחני וקונבנציונלי להחריד - אבל נסבל. אני שמח שדני בויל הוציא את 'טראנס' השנה, כבר התחלתי לחשוד שהוא נהיה נורמלי...
חיים בין השורות (The Squid and the Whale): לפני הכל, הסגנון הזה של לקחת מצלמה, תסריט, כמה שחקנים ומספר קטן של לוקיישנים בסיסיים ולעשות מזה אשכרה סרט (ראו 'שניים עשר המושבעים', 'אנשים פשוטים', 'כבוד סודי', 'אלוהי הקטל' ועוד) הוא אולי הסגנון הקולנועי האהוב ביותר עליי. והסרט הזה, פשוט, הצליח. הוא היה מושלם. בדמויות, במורכבות הכנה, באפקטיביות שלו. גם ההופעות היו נהדרות. ממליץ בחום.
מחוז 9: אהבתי את הקונספציה אבל באיזהשהו שלב זה התחיל להיות מאד נסחב וחוזר על עצמו.
אושר: אחלה, אני מניח... לא ממש גיבשתי דעה לגביו, אני מתכוון, הוא היה דיי רע במובן מסויים אבל גם טוב במובן מסויים, היו סיפורים מיותרים והיו סיפורים מצויינים אז אני מניח שהוא מתנדנד בין אחלה לרע ובין רע לטוב.