כמה טובים כמה גרועים
Hansel.and.Gretel.Witch.Hunters.2013
האמת שחשבתי שזה יהיה סרט ממש גרוע של ציד מכשפות וזה יצא סרט ממש חמוד של ציד מכשפות. התפאורה יפיפיה והתחושה של התקופה ההיא, כל הסיפור שהיה לא צפוי לחלוטין מראש ובעיקר האופן שצילמו והציגו את הדברים - דיי נהנתי.
Man of Steel 2013
הופתעתי מאד לטובה, למרות שקראתי את התגובות החיוביות לכם חשבתי לעצמי שזה יהיה בנאלי. העלילה קצת תלושה, כל הסיפור של קריפטון שונה ממה שזכרתי ושם יותר מידי דגש לטעמי. אבל, וואלה, סרט טוב. צילום מעולה, אפקטים יפים, משחק לא רע בכלל של שחקנים טובים (בעיקר הרע, הוא משחק את דמות הרע ממש טוב).
Olympus.Has.Fallen.2013
התחלתי לראות את זה וממש לא נהנתי, זה היה בנאלי מאד. עלילה שגורה של הבחור שגרם למישהו למות והוא אוכל על זה סרט עד שניתנת לו הזדמנות לגאול את עצמו. השחקן הזה ג'ררד באטלר עדיף שיעשה סרטים כמו 300 שהוא רק מדקלם משפט והולך לחצות אנשים...
Redemption.2013
סרט ראשון נראה לי של ג'יסון סטטנהם שהוא מנסה להביא את עצמו למסך. אחרי שלל סרטים שבהם הוא רץ ומשתולל וזורק משפטים דביליים. לטעמי לא הולך לו בכלל והוא לא מרגש או גרם לי להתחבר אליו כלל וכלל. רק רציתי שיעצרו את הפושע הזה שלא לוקח אחריות, משקר לעצמו ולי ועושה דברים מההיגיון המעוות שלו... חבל, כשהוא שיחק ב"סנאץ'" הוא היה בחור רזה וציני, חשבתי אז שהוא יכול להיות שחקן טוב.
The.Dangerous.Lives.Of.Altar.Boys.2002
גולת הכותרת של השבוע שלי !!! שחקנים מצויינים כשהם היו ילדים (ההוא מ"INTO THE WILD" וזה מ"דוני דראקו") יחד עם ג'ודי פוסטר. סרט מצויים שמדבר על החיים של ילדים באיזו עיירה ועושה שילוב מעולה בין איך שאחד מהם תופס את חייו לתחביב שלו לקומיקס. יש קטעים ארוכים בסרט שבהם ממש רואים סרטון קומיקס שמבטא את איך הוא חווה את המציאות. מומלץ מאד
http://www.imdb.com/title/tt0238924/
The.Incredible.Burt.Wonderstone.2013
פיספוס גדול - סרט על איזה זוג קוסמים בלאס וגס שחושבים שהם על ראש העולם, המפלה הצפויה כמובן והחצי עליה מחדש. ג'ים קארי הוא כאילו הקוסם העולה, יש קוסם כזה במציאות שהוא בלאקר כזה ועושה דברים כמו לשכב על גחלים ונראה לי שג'ים מחכה אותו. סרט חמוד לראות בטלויזיה ולא יותר. לא מצחיק כמו שהייתי מצפה משחקנים כאלה. חבל שג'ים איבד את ה"לאבד את זה" בשנים האחרונות.... פעם אחרונה שראיתי אותו מאבד את זה היה בסרט הגרינץ'
Trance.2013
סרט לא רע, עם כמה שחקנים סבירים אבל שאפשר להוציא מהם הרבה יותר לטעמי. מדובר על שוד של תמונה כלשהי אבל הבחור שגנב אותה קיבל מכה בראש ולא זוכר איפה היא. לכן הוא והכנופיה שלו שוכרים פסיכיאטרית שתהפנט אותו כדי שיזכר. הסרט עם טוויסטים קלושים וכל תהליך ההיפנוזה והשיח על פסיכואנליזה מצעצע את התחום. היא מדקלמת לו 2-3 משפטים והוא כבר נכנס לתרדמת עמוקה... נו באמת...
ראיתי את הפרק הראשון של "דקסטר" - סדרה... לא כל כך התחברתי. הייתי מעדיף לראות אחרות