סרטי השבוע

הפרק הראשון של "עברייני על" (Misfits).

פרק ראשון מעולה. אני נורא אוהב משום מה סרטים וסדרות על שכונות עוני של האיסט אנד בלונדון, בריטים הופכים אפילו קללות ואשפתות למשהו הרבה יותר מגניב לעומת האמריקאים. וכמובן שכשמוסיפים כוחות על למשוואה, זה נהיה עוד יותר מגניב. מחכה לראות את ההמשך.

(והיי, גם קייטלין סטארק וגם ראמזי בולטון בסדרה הזאת, קול)

GK_FF

New member
הפרק הראשון היה בינוני לדעתי...

אבל ככל שהפרקים התקדמו זה רק הלך והדרדר בצעדי ענק, החלטתי לא להמשיך יותר אחרי פרק 4 (מתוך 6) של העונה הראשונה.......

yami 777

New member
וור וורלד זי (בלי ספוילרים)

הגעתי לסרט עם המון ציפיות לנוכח העובדה שמדובר בסרט הזומבים הגדול ביותר שנעשה מבחינת הפקה (עד כמה שאני יודע) ועם טריילר נורא מרשים וסה"כ אני יכול להגיד שיצאתי מרוצה מהסרט.

קודם כל אני יתחיל ויגיד שהאקספוזיציה היא אחת היפות, המקוריות והטובות ביותר שאני זוכר שראיתי, באמת שמדובר באקספוזיציה מבריקה שמבחינתי עשתה את העבודה מושלם.

עוד נקודה מאוד מאוד חזקה בסרט מבחינתי היא הזומבים עצמם, אני לא זוכר מתי ראיתי זומבים כ"כ טובים, אמינים ומפחידים.

בנוסף בלי לתת ספוילרים לסרט אני יכול להגיד שהסרט חוץ ממספר רגעים בודדים שומר על רמה ועניין אצל הצופה לכל אורכו עד לסוף שהוא נקודת החולשה הגדולה לדעתי, אני לא מדבר על הרעיון העלילתי, אלא על הביצוע, הסוף פשוט חלש.

סה"כ לדעתי מדובר באחד הסרטים הטובים של השנה ובטח כזה שעומד בציפיות, לפחות שלי.

רוצו לראות=)

שיא חיי עם 7 סרטים

NOKAS - סרט נורווגי על שוד בנק בו נגנבו 57 מליון קרונות - המטבע המקומי. סרט שוד הבנק הטוב שראיתי עד כה.

סטנלי קובריק: חיים בתמונות - סרט תיעודי על חייו ופועלו של האדם הגאון הזה. עם עדויות מבני משפחה, שחקנים שעבדו איתו, מכרים וכו'. מעניין לראות מה טיבו של במאי שייצר כמה מיצירות המופת הגדולות של הקולנוע.

TERRIBLY HAPPY - סרט אדיר על שריף חדש שמגיע לעיירה נידחת בדנמרק כעונש על מעשה שעשה. הוא נתקל בכל מיני טיפוסים ובמיוחד באישה שטוענת שבעלה מכה אותה שמצידו טוען שהיא עושה זאת לעצמה, לאט לאט העניינים מתחממים כשהיא מפתה אותו. בעיקרון הסרט הוא מסוג הסרטים האלו שהעלילה שלו היא רק ההתחלה, אפשר לחלק אותו ל-3 חלקים כשהחלק הראשון זו העלילה (הנ"ל) ועוד 2 חלקים מתקדמים לגמרי שעוסקים בהשתלשלות העניינים לאחר מכן. בטריילר מוצגות כמה ביקורות שהשוו את הסרט לסגנון של האחים כהן, וזה ממש נכון...

הקונפורמיסט - שעמם אותי אז הפסקתי באמצע.

טדי בר - סיפור על באדי בילדר מדוכא ע"י אימו שמחליט בעקבות בן משפחה אחר ליסוע לתאילנד כדי לחפש אישה. סרט חמוד מאוד, השחקן הראשי גדול, תרתי משמע. שווה צפייה.

מלחמת העולם Z - מספק את הסחורה. קטע מצחיק - אמנם הסרט מתורגם כמובן אבל מספיק לשמוע את השחקנים מדברים באנגלית ולהבין הכל, דווקא כשיש קטעי משפטים בעברית זה היה נשמע לי כמו ג'יבריש,

טראנס - סוף סוף ראיתי אותו וכמו הביקורות גם אני לא כ"כ אהבתי, הצילום יפהפה אך לא מצליח להסתיר את כישלון התסריט בכך שהסרט מרגיש כמו קליפ ארוך מדי ומייגע, תפניות עלילה בלי סוף, הידיעה שעד סוף הסרט כל מה שאתה חושב שהוא נכון ישתנה פעמיים.

alphac

New member
nokas נשמע מאד מעניין, איפה ראית אותו?

כנ"ל טדי בר, אם תוכל לשתף היכן ראית

תנקס!

GK_FF

New member
כן........

הבימוי הריגשי והמהורהר שהרבה לתת ביטוי ויזואלי לתחושת ומחשבות הדמויות, צורת הסיפור הפתלתל והחידתי והצילום המרהיב והמוקפד. בקיצור הייתי מרותק...

aשרון

New member
הספק יפה....

שני סרטים שמעניינים אותי ממה שהבאת : סטנלי קובריק - חיים בתמונות . טדי בר - שמסקרן אותי לראות ..

איפה השגת אותם והאם אפשר לראות אותם באינטרנט? שלח לי מסר.

alphac

New member
שני 2013

Furious 6
סרט האקשן הטוב של השנה, יהיה מאוד קשה לכל סרט (וגם סרטי ההמשך) להתעלות על רמת וכמות האקשן שהייתה בסרט.
במיוחד הסוף, כשאתה חושב שהכל נגמר ומשאירים את ההמשך לסרט הבא, מגיעות סצינות מטורפות.
העלילה עצמה הייתה עם פוטנציאל גבוה אבל בחרו שלא להעמיק בה ולתהמקד בפעולה (נו טוב.. הסדרה הזו לא ידועה בעלילה מורכבת).

סיפרו שגל גדות מקבלת הפעם תפקיד משמעותי, אבל לא ראיתי הבדל בין הסרט הקודם לנוכחי מבחינתה.

World War Z
סה"כ סרט קיצי נחמד, עשו את הזומבים מפחידים ברמות, הסצינות בהם בני האדם מתמודדים עם הזומבים נעשו בצורה כמעט מושלמת וממש גרמו לסוג של בהלה בקטעים מסויימים.

הסוף (2 דקות אחרונות) די הורס, אבל עדיין הרעיון ואיך שהעלילה מתקדמת לאורך הסרט מתגברים על כך.

בראד פיט כרגיל משחק נהדר, לבאנדם פשוט יש את זה.

אגב, בנוגע לגזענות שנטענת כלפי הסרט, פרט לחומת ההפרדה (שמהווה גורם שנוי במחלוקת בלי קשר לסרט) לא ראיתי איזשהו אלמנט גזעני.
לטעמי לומר שהסרט הזה גזעני זה כמו לומר שסרט על 11/9 הוא סרט גזעני כי הוא מספר את העובדות מהצד האמריקאי.

סוף סוף ראיתי את life of Pi ומאוד מעניין אותי

לדעת איך צולם הסרט. במיוחד כל הקטעים עם הטיגריס..

מרהיב במיוחד

hbk socks

New member
מהשבועיים האחרונים

ברט וונדרסטון המופלא (2013)– שחקנים נהדרים, התסריט לא משהו. הקטעים המצחיקים היו ממש מצומצמים לצערי, אבל ג'ים קארי עדיין אפי 5.75/10.

נוכלת בהזמנה (2012) – לא ראיתי את המכור, בסה"כ נהניתי מהסרט, שנון ומיוחד עם מעט רגעים מתים 7/10.

פסגת הפחד (1991) – כמה מהסצנות היו ממש גרועות. התסריט בינוני, והמשחק של ג'ולייט לואיס נוראי, קשה לי להבין איך היא הייתה מועמדת לאוסקר. דה נירו עשה עבודה מצוינת והציל את הסרט מלהיות אסון רציני 6.25/10.

צומת בית הקברות (2010) – נוגע ומעורר השראה, אבל לא מגיע לפסגה מבחינה עלילתית. עדיין ציור מצוין של התקופה ומשחק טוב של כל החבר'ה, אפילו משעשע מדי פעם 6.75/10.

פרשס (2009) – סרט נהדר. קשה לי להבין איך ויתרתי עליו עד עכשיו. משחק מצוין של כולם (אפילו מריה קארי המפתיעה לטובה), ותסריט שנותן לך כאפה ומכניס אותך לפרופורציה. 7.75/10.

הנה בא הבוקס (2012) – נגע בי בתור מוזיקאי, אבל מנקודת מבט אובייקטיבית זו הייתה קומדיה הוליוודית רגילה, לא ממש מצחיקה, אבל עדיין אחלה בשביל שעה וחצי פנויות. 6.25/10.

סולומון קיין (2009) – אני בדרך כלל נורא סובל בסרטים מהסוג הזה (של פנטזיה/ הרפתקאות שמנסה לספר סיפור בשעה וחצי), וזה היה סביל לרוב אורך הסרט. עדיין לא כוס התה שלי. 6.5/10.

הסרט הטוב של השבוע: פרשס.
הסרט הרע של השבוע: ברט וונדרסטון המופלא.
הפתעת השבוע: נוכלת בהזמנה.
אכזבת השבוע: פסגת הפחד.

RoyceGracie

New member
כמה טובים כמה גרועים

Hansel.and.Gretel.Witch.Hunters.2013

האמת שחשבתי שזה יהיה סרט ממש גרוע של ציד מכשפות וזה יצא סרט ממש חמוד של ציד מכשפות. התפאורה יפיפיה והתחושה של התקופה ההיא, כל הסיפור שהיה לא צפוי לחלוטין מראש ובעיקר האופן שצילמו והציגו את הדברים - דיי נהנתי.

Man of Steel 2013
הופתעתי מאד לטובה, למרות שקראתי את התגובות החיוביות לכם חשבתי לעצמי שזה יהיה בנאלי. העלילה קצת תלושה, כל הסיפור של קריפטון שונה ממה שזכרתי ושם יותר מידי דגש לטעמי. אבל, וואלה, סרט טוב. צילום מעולה, אפקטים יפים, משחק לא רע בכלל של שחקנים טובים (בעיקר הרע, הוא משחק את דמות הרע ממש טוב).

Olympus.Has.Fallen.2013
התחלתי לראות את זה וממש לא נהנתי, זה היה בנאלי מאד. עלילה שגורה של הבחור שגרם למישהו למות והוא אוכל על זה סרט עד שניתנת לו הזדמנות לגאול את עצמו. השחקן הזה ג'ררד באטלר עדיף שיעשה סרטים כמו 300 שהוא רק מדקלם משפט והולך לחצות אנשים...

Redemption.2013
סרט ראשון נראה לי של ג'יסון סטטנהם שהוא מנסה להביא את עצמו למסך. אחרי שלל סרטים שבהם הוא רץ ומשתולל וזורק משפטים דביליים. לטעמי לא הולך לו בכלל והוא לא מרגש או גרם לי להתחבר אליו כלל וכלל. רק רציתי שיעצרו את הפושע הזה שלא לוקח אחריות, משקר לעצמו ולי ועושה דברים מההיגיון המעוות שלו... חבל, כשהוא שיחק ב"סנאץ'" הוא היה בחור רזה וציני, חשבתי אז שהוא יכול להיות שחקן טוב.

The.Dangerous.Lives.Of.Altar.Boys.2002
גולת הכותרת של השבוע שלי !!! שחקנים מצויינים כשהם היו ילדים (ההוא מ"INTO THE WILD" וזה מ"דוני דראקו") יחד עם ג'ודי פוסטר. סרט מצויים שמדבר על החיים של ילדים באיזו עיירה ועושה שילוב מעולה בין איך שאחד מהם תופס את חייו לתחביב שלו לקומיקס. יש קטעים ארוכים בסרט שבהם ממש רואים סרטון קומיקס שמבטא את איך הוא חווה את המציאות. מומלץ מאד
http://www.imdb.com/title/tt0238924/

The.Incredible.Burt.Wonderstone.2013
פיספוס גדול - סרט על איזה זוג קוסמים בלאס וגס שחושבים שהם על ראש העולם, המפלה הצפויה כמובן והחצי עליה מחדש. ג'ים קארי הוא כאילו הקוסם העולה, יש קוסם כזה במציאות שהוא בלאקר כזה ועושה דברים כמו לשכב על גחלים ונראה לי שג'ים מחכה אותו. סרט חמוד לראות בטלויזיה ולא יותר. לא מצחיק כמו שהייתי מצפה משחקנים כאלה. חבל שג'ים איבד את ה"לאבד את זה" בשנים האחרונות.... פעם אחרונה שראיתי אותו מאבד את זה היה בסרט הגרינץ'

Trance.2013
סרט לא רע, עם כמה שחקנים סבירים אבל שאפשר להוציא מהם הרבה יותר לטעמי. מדובר על שוד של תמונה כלשהי אבל הבחור שגנב אותה קיבל מכה בראש ולא זוכר איפה היא. לכן הוא והכנופיה שלו שוכרים פסיכיאטרית שתהפנט אותו כדי שיזכר. הסרט עם טוויסטים קלושים וכל תהליך ההיפנוזה והשיח על פסיכואנליזה מצעצע את התחום. היא מדקלמת לו 2-3 משפטים והוא כבר נכנס לתרדמת עמוקה... נו באמת...

ראיתי את הפרק הראשון של "דקסטר" - סדרה... לא כל כך התחברתי. הייתי מעדיף לראות אחרות

למעלה