סרטי השבוע

mrpink3

New member
ההוביט

די מעאפן. 40 הדקות הראשונות משעממות ומיותרות.

sako10

New member
סרט מעכזב

ציפיתי להרבה יותר מהסרט
ההתחלה בהחלט היתה מאוד איטית ומיותרת

Murdock18

New member
אני נורא נהניתי ממנו.

אפילו נהניתי ממנו בצפייה השניה והחלקית שלי. פתחתי את הסרט כדי לבדוק שהכל עובד טוב ותואם, ומצאתי את עצמי 40 דקות בתוך הסרט, כשהיד שלי בכל הזמן הזה נמצאת על העכבר כדי לעצור אותו ולהמשיך בעיסוקיי. אני באמת ממליץ בחום, וזה נאמר ע"י מישהו שאפילו לא הכי התלהב מטרילוגיית שר הטבעות, אז אולי זה אומר המון.

סרט נורא קליל, מצחיק, אחלה אקשן ומהנה ביותר.

timboy123

New member
מסכים איתך לגמרי, גם לי קרה מקרה דומה...

רק שאצלי זה היה במקרה שעברתי ליד חנות מכישרי חשמל, שבטלוויזיות שהם הציגו הקרינו את הסרט, אני התחלתי לצפות בו קצת (זה היה בדרך חזרה מבי"ס, ככה שלא איחרתי לשום מקום) לאט לאט נכנסתי פנימה אל תוך החנות, כמעט בלי ששמתי לב, ובסוף ראיתי אותו ממש עד הסוף, והתחלתי יחסית מההתחלה...

וגם אני לא ממש עפתי על שרה"ט

Murdock18

New member

הרגעים הללו שאתה עם השלט ביד ורוצה להעביר ערוץ, אבל מוצא את עצמך איכשהו רואה גם את הקרדיטים.

hbk socks

New member
3 סרטים

התפשטות / Contagion (2011) – אני לא אוהב סרטים שהם כמו מונטז' אחד גדול. לא הצלחתי להתחבר לשום דמות, ובכלל כל העלילה התמקדה לדעתי בכל מה שמסביב למגיפה והוציאה את הקטעים המעניינים. סרט הוליוודי ביותר. 5.75/10.

להתמסטל בגדול / Super High Me (2007) – לא ראיתי את 'סופר סייז מי' אף פעם, אז אני מתייחס לסרט הזה באובייקטיביות. בסך הכל מעניין, ויש בו כמה קטעים מצחיקים. נהניתי. 6.75/10.

אופטימיות היא שם המשחק / Silver Linings Playbook (2012) – אהבתי, אחד הסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון. הפריעו לי כמה סצינות ספציפיות, אבל אני ממליץ בכל מקרה. 7.75/10.

hbk socks

New member

בעיקר הסצינה אחרי מה שקרה באיצטדיון, כשטיפאני ידעה כל כך הרבה תוצאות פוטבול בלי לאהוב פוטבול בכלל, וכל מה שקרה אחר כך שגרם להתערבות שניה. כל העלילה הזאת מתאימה לקומדיה זולה.
גם העובדה שהמשחק יצא בדיוק באותו זמן של התחרות ריקודים נראית לי מאולצת מדי.

אני סלחתי להם

כי הסצנה עצמה הייתה מאוד מבדרת ועשויה היטב. התגובות לנאום של טיפאני על הפוטבול (ברקע פלטו מדי פעם "וואו, זה הזוי", "זה מרשים", בסצנה עצמה- לא באולם) הצחיקו אותי ממש.

Murdock18

New member
סרט טוב ומומלץ.

אני מבין את ההייפ סביבו, אבל למרות זאת חושב שהוא מוגזם. ובכל זאת, זה סרט נהדר שמבוצע מצוין. אני חושב שאנשים שמגיעים מרקע של בריאות הנפש או שמכירים/קשורים לאנשים כאלו, עשויים להתרגש או ליהנות יותר מהסרט.

למשל סצינת השיחה על הכדורים שהם נוטלים קרעה אותי מצחוק, משום שהייתי בסיטואציה זהה.

hbk socks

New member
וסדרה

'פילדלפיה זורחת', מצחיקה מאוד. אני רק בעונה שלישית, אבל בינתיים אני יכול להמליץ בלב שלם.

Murdock18

New member
המליצו לי עליה

ואפילו נאמר לי שזו הקומדיה הטובה ביותר שנראתה על המסך. אני באמת שוקל להשלים אותה, לאור ההמלצה שגם אתה כתבת.

** רוזבד

New member
רק את

"איירון מן 3"
איו לי יותר מדי מה להרחיב על הסרט,
לא הייתי אומר שזה סרט מעולה, אבל סרט בהחלט לא רע,
סרט סבבה, מי שמכיר את הסדרה ידע בערך למה לצפות,
ממליץ למי שאוהב את הסדרה,
ואגב, אחרי כל כתוביות הסיום יש קטע

sako10

New member
Jack Reacher

לא ציפיתי מהסרט יותר מידי אולי בגלל זה נהניתי ממנו כל כך.
הסרט הוא די קליל ומענין מאוד.
טום קרוז עושה את מה שמצפים ממנו ורוזמונד פייק פשוט מדהימה ביופיה.

Murdock18

New member
שמעתי את זה המון על ג'ק ריצ'ר.

זה גורם לי לצפות לסרט, אז אני כנראה אתאכזב ממנו לעומת השאר.

למעלה