סרטי השבוע

MR Lordi

New member
ראיתי 2-

מרי ומקס-
פעם שנייה שראיתי את הסרט. כל כך חזק, מצחיק ומדכא. סרט מדהים

המסע המופלא-
נמצא אצלי ברשימת סרטי האנימציה הכי טובים בכל הזמנים (בנוסף למלך האריות, צעצוע של סיפור 3 וUP).
ראיתי אותו מלא פעמים וכל פעם מחדש אני נהנה. מיאזאקי גאון.

משחקי הכס- עונה 3 פרק 5
הפרק הכי טוב בעונה. כל סצנה סיפקה רגעים אדירים. Alex Graves הוא אלן טיילור החדש של הסדרה!

Murdock18

New member
ראית את "הרווי קראמפט"?

סרט קצר זוכה אוסקר מאת הבמאי של "מרי ומקס", אבל שהרבה יותר מוצלח לדעתי. האמת שלא אהבתי את "מרי ומקס", אפילו לא הצלחתי לראות את הסרט עד סופו. אגב, אפשר לראות באופן חוקי את "הרווי קרמפט" במלואו ב-YouTube ואני מאוד ממליץ לך לראות אותו.

לא הבנתי את ההתלהבות מ"המסע המופלא", זה סרט סתמי לכל היותר והאמת שאני חושב עליו אפילו פחות מזה.

עדיין לא יצא לי להתחיל את העונה השלישית של משחקי הכס. זו סדרה סבבה והכל, אבל לא מסוג הסדרות שגורמות לי לצפות בקוצר רוח לפרק הבא ואפילו לא לעונה הבאה, מסתבר.

מלחמת השוקולד

"רנולט!!!!!"

mrpink3

New member
ספיידמן המופלא

מאכזב

- הסרט יוצא מנקודת הנחה, ייתכן צודקת, שהקהל כבר מכיר את כל ההיבטים והאלמנטים השונים של הדמות והסיפור. לסרט חסר המון 'בשר'. כששמים את זה לצד ספיידרמן של סם ריימי, ניכר חוסר העלילה וההתמקדות בנפש.

-האקשן מיותר. הוא מסתכם בשליחות קורים של ספיידרמן על הפרצוף ואיברים אחרים וזריקות של הלטאה לעברים שונים. כמו כן, הלטאה נראית לא טוב, לא אמין. הענק הירוק למשל, נראה הרבה יותר טוב (גם הגרסא של 2008 וגם של האוונג'רס).

- קטעים מוזרים בהחלט. הבחור שובר קרש של סל וההנהלה לא מבקשת ממנו לשלם על זה או משהו? שלא לדבר על הגולפוסט.

- נקודה טובה היא, אנדרו גארפילד שחקן הרבה יותר טוב מטובי מגוויר.

mrpink3

New member
עוד 2 דברים שאהבתי

- הסצינה עם הילד במכונית, נהדרת. התייחסות מצחיקה ואולי מרגשת לרצון של ילדים להיות גיבורי על.
- סצינת מגדלי הבנייה גם כן נהדרת. עוד ניאונס מצחיק, על זה שספיידרמן מצליח להסתובב לנצח בגורדי השחקנים של ניו יורק. מה יקרה אם יגמרו לו המגדלים?..משעשע

Murdock18

New member
אתה מתייחס לסצינת המנופים?

הרבה אנשים אמרו שזו אחת הסצינות הכי מגוחכות בסרט, אם לא הכי גרועה.

הסצינה עם הילד באמת מעולה, היא די טובה ועשויה טוב.

mrpink3

New member
כן

אני חושב שפשוט לא הבינו אותה נכון, או שאולי אני ייחסתי לה משמעות נוספת שהמשורר לא התכוון אליה.
כך או כך, אני אהבתי את הסצינה הזאת.

מיכאל1411

New member
השבוע יותר עשיתי סרטים מאשר לראות אותם

עוזר לצמד בנות משנה ג' עם הסרט שלהן, צילמתי וביימתי חלק והרבצתי משחק דה נירו סטייל כשחקן ראשי. או שלא..

Murdock18

New member
התמונה הזו ממש גורמת לי לרצות ללמוד קולנוע.

איפה אתה לומד?

מיכאל1411

New member
בוא נראה...

*** מצטלם, מצלם ומביים חלקית סרט לשנה ג' עבור בנות מתוקות...

*** עומד להיות עוזר משני לצלם על הסט של סרט גמר של צוות סטודנטים משנה ג' אונ' ת''א שבאים לצלם פה חודש שלם...

*** בשלבי סיום כתיבת תסריט לסרט קצר בן 20-30 דקות בשם ''מחיאות כפיים'', צילומים בכרמל ובחורשת קיבוץ מסדה ביולי.

*** יולי או אוגוסט נוסע לת''א לצלם דוקו (אורך טרם ידוע) על חברה יקרה שלי שעומדת להוציא אלבום בכורה בקרוב והיא כשרונית להפליא.

*** עובד בחריצות על תסריט לפיצ'ר ארוך אותו זומם להפיק ולצלם בסיום התואר (סצינת פתיחה שמתי בפורום לא מזמן)...

*** מפתח תסריט לסרט פאונד פוטג' ישראלי ראשון מסוגו על 3 סטודנטים, יער ודברים מפחידים...

די כיף סה''כ ומאוד תכליתי! תבוא!

מיכאל1411

New member
ובכן

יש לי עורך ממחלקת ההנדסאים, הוא חבר ילדות של מישהי שלומדת איתי והוא עושה את זה בהתנדבות..
בעתיד הקרוב, עוד נדבר..

Murdock18

New member
"איירון מן 3" (2013.)

כגודל הציפייה, גודל האכזבה. סרט שהיללו רבות והיה בעל הייפ מטורף. הטריילרים הצליחו לסקרן ולמשוך אותי, ואחרי "איירון מן" הראשון ו"הנוקמים", הציפייה שלי הייתה לסרט קליל, מגניב ומהנה לכל הפחות. אז כן, איירון מן 3 מוצלח הרבה יותר מהשני, שהיה בלתי נסבל מבחינתי ושאני ממש לא אוהב בלשון המעטה. אבל הנ"ל היה לגמרי סתמי, מגוחך לא מעט (ואז מה שזה סרט גיבורי על) ודי משמים לעיתים, אולי אפילו לעיתים קרובות יחסית. השנינות של שיין בלאק, הבמאי והתסריטאי שזהו סרטו השני בלבד, מתבטאים בסרט בצורה נפלאה. הציפיה שלה הייתה בעיקר בגלל שיין בלאק, שביים וכתב את "קיס קיס באנג באנג" המעולה, שזה אגב הסרט שהחזיר את רוברט דאוני ג'וניור לאור הזרקורים ושיקם את הקריירה שלו מחדש, לאחר בעיית הסמים שהייתה לו בזמנו.

לסיכום: מוצלח יותר מהשני, לא משתווה לראשון, סתמי להפליא ומגוחך להחריד לעיתים. במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה. 5/10!

timboy123

New member
עוד כמה שעות הולך להקרנת טרום-בכורה של טראנס,

שלו חיכיתי מאוד, בעיקר מהעובדה שהוא של הבמאי השלישי האהוב עליי, דני בויל, שביים את הסרט האהוב עליי ('127 שעות') ומהתסריטאים של הסרט השני האהוב עליי שלו-'טריינספוטינג'.

אסכם שבוע לאחר הצפייה.

למעלה