סרטי השבוע

Chandler Rulz

New member
שלושה וחצי בנתיים..

מיליארד סיבות לשוד (Tower Heist, 2011) - סרט קומדיה נחמד עם בן סטילר, קייסי אפלק ואדי מרפי.. אחלה בשביל להעביר את הזמן, אבל לא מחדש יותר מידי.

מת לצעוק 5 (Scary MoVie, 2013) - לא ראוי לצפיה ע"י בני אדם.

סליפרס (Sleepers, 1996) - מבוסס על ספר חצי-אוטוביוגרפי (בספק).. אין לי כח לספר את העלילה, וזה אמור להיות סרט מוכר יחסית (למרות שאני לא הכרתי).. מקסימום תקרו בויקי.. בראד פיט משחק לא רע. עוד טובים שם: קווין בייקון, רוברט דה-נירו ודסטין הופמן.
היו קטעים שהזכירו לי קצת את "אוז" (והנוכחות של מקמנוס לא עזרה להתעלם מזה) וגם הייתה הרגשה שטים רובינס הולך לצוץ בכל רגע (כי האווירה הייתה מאוד "חומות של תקווה"/"מיסטיק ריבר" כזה בשבילי..
שורה תחתונה אבל - נהנתי, מומלץ.

Ben X, 2007 - ראיתי רק חלק ממנו בנתיים. סרט בלגי על ילד אוטיסט שמכור למשחק רשת סטייל World of Warcraft ומדמיין שהחיים שלו הם כמו המשחק.. נראה נחמד בנתיים אבל קורה הרבה על המסך וקשה לי לקפוץ מהכתוביות למסך כל הזמן ואני לא מבין פלמית.... אולי אני יושב קרוב מידי?

GK_FF

New member
עברתי צד!

למי שיודע בעברי אני מעריץ גדול של אנימה ובשנות הנוער שלי הייתי חי על זה, בשנים האחרונות (הרבה קשר ללימוד קולנוע וההתמקדות בלימודים על קולנוע מערבי בלבד) התרחקתי עד התנזרתי מהנושא ופתאום בחודשיים האחרונים אני חזרתי לזה בכל הכוח. אז פתאום סרטים (ורשימת הוואצ'ליסט שלי בימדב) אבל לא נראים לי כאלה מסקרנים ומגרים כמו שהיה לי בשנים האחרונות (אני תיפוס קיצוני כזה).

למתעניינים, חלק מסדרות האנימה שראיתי בחודש האחרון:
Bastard
Shinsekai Yori
Ashita No Nadja
Brave 10
Bride of Demios
Devilman
No. 6

שינסקאי יורי ואשיטה נו נדג'ה הם שתי הסדרות הכי טובות מהרשימה אגב ומומלצות מאוד לכל חברי הפורום.

עדיין איכשהו סרט אחד הצליח להדחף לי לרשימת הצפייה שבאמת באמת שווה איזכור פה בפורום......

אגדת חורף Conte d'hiver
סרט צרפתי מ-1992 פשוט יפיפה בצורה לא רגילה. הסרט מספר על חיי הרומנטיקה הנוכחיים והזכורים של אמא חד הורית בצרפת המודרנית (של שנות ה-90). אהבת חייה הגדולה ביותר אבדה לה דרך טעות מצערת והיא עדיין מאמינה שיום אחד היא תשוב וחייה ייסתיימו כסיפור אגדה. אין מה לומר זה פשוט סרט מרגש בטירוף, עם בימוי אמיץ, מיוחד, רגיש, צילום ומשחק מעולים. הלוואי שככה היה נראה סרט שאני הייתי יוצר. המלצה בחום.
8\9 מתוך 10.

ראיתי גם את ספרינג ברייקרס שהיה מאכזב בטירוף, סרט משעמם וחסר טעם אפילו למרות שיש לו רעיון מעניין בבסיסו.

mrpink3

New member
אנימה

> צופה ב'להרוג את ביל חלק 1'
> קטע האנימה מגניב בטירוף
> מחפש אנימה דומה
> מה זה החרא הזה

GK_FF

New member
אתה יכול לחפש עוד דברים של הבמאי/סטודיו

שעשה את הסיקוונס של קיל ביל 1, בכל אופן כעקרון הסטייל שלו זה רחוק מהסטייל שאני בכל מקרה מחפש בתחום.

GK_FF

New member
כןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

תראו את זהההההההההההההההההההההההההה

GK_FF

New member
אגב יש לציין......

שהוא אשכרה שודר ביס בHD! ומשום מה באינטרנט לא מצאתי אותו בHD...

לאון וטריינספוטינג

לאון- מאז שהתחלתי לפני חודש וחצי את "מסע" השלמת הקלאסיקות שלי, זה הסרט שהכי אכזב אותי. הוא לא רע, אבל הוא גם לא טוב. או לפחות לא טוב כמו שציפיתי ממנו להיות. מערכת היחסים בין לאון למטילדה מעניינת והכול, אבל היא לא יכולה להחזיק סרט שלם- כל התפתחויות ה"עלילה" תפלות כל כך, ודמות הנבל (אולדמן) לא אמינה בעיניי, ואפילו קצת משעממת.
טריינספוטינג- סרט פשוט אדיר. מצחיק, מעניין קולנועית (סצנת השירותים מבריקה) והכי חשוב מיוחד. בסוף הסרט, בשלב שבו בדרך כלל אני בפאזה של "אוקיי אני מכיר את הטריק העלילתי הזה, מעניין איך ישתמשו בו הפעם", הפעם פתאום חשבתי לעצמי "וואלה, לא חושב שראיתי וריאציה של הסיפור הזה אי פעם", וזה היה שינוי מרענן.

Optimus_Prime

New member
משעשע,

כי אני חשבתי שטריינספוטינג (ראיתי לראשונה לפני כחודשיים +-) הוא בינוני למדי. סתמי כזה. אם הייתי רואה אותו בשנות ה-90 אני חושב שהייתי מתלהב יותר...
הטריק בסוף אכן מעניין..

ועכשיו גם שבעה פסיכופטים

סרט בידור מהשורה הראשונה. אין לו שום ערך נוסף אבל הרבה זמן לא נהניתי כל כך מהצפייה בסרט נטו. מצחיק, מפעיל את הראש, וכמובן- פסיכי.

RoyceGracie

New member
לאון זה סרט אולד סקול ושם הוא צריך להיות

כמו מלכודת לפרלקליט והחשוד המיידי. הסרטים הללו היו פשוט פחות טובים מהסרטים באותו ז'אנר של היום

ועכשיו שתיקת הכבשים

סרט חזק מאוד ומטלטל, גם אחרי 22 שנה. הופתעתי מכמה שהמתח בו היה אפקטיבי, זה היה יותר מותחן מאשר סרט דרמה ודווקא אהבתי את זה. רק מה, חבל שהסוף היה מאכזב למדי- אחרי כל כך הרבה הכנות הקליימקס היה די תפל.

גולי233

New member
השבוע שלי

ג'ק ריצ'ר. מותחן שמספק את הסחורה. פה ושם נגוע במיטב קלישאות הז'אנר אבל בסה"כ נהנתי.
לות'ר. סדרת טלויזיה איכותית.

הטיסה (מכיל
קטן)

סרט נחמד מאוד. העלילה מסופרת באופן מוצלח למדי, סצנת ההתרסקות מרהיבה ומעל הכול דנזל וושינגטון במשחק מוצלח. סרט ארוך אבל נחמד למדי. אפשר לראות.

** רוזבד

New member
רק אחד

״לעוף מהתרגשות״
החדש של אלמודובר,
אחרי שסרטו הקודם היה קודר ומאוד דרמטי, טוב לראות שהוא חזר עם סרט משופע הומור,
לא הייתי אומר שהסרט מצויין, אבל הוא בהחלט מלא בחינניות שאופיינית לאלמודובר,
הסרט עשיר בצבע, מסוגנן ומעוצב בצורה טובה,
אלמודובר גם חוזר ומשתף פעולה עם לא מעט שחקנים שעבדו איתו בעבר,
השימוש בקצב ובמוזיקה בהחלט באים לידי ביטוי במהלך הסרט (השיר ״I'm So Excited״ נתקע לי בראש אחרי הסרט)

American History X - סרט אנטי-גזעני, לא חינוכי, עם מסר טוב וחשוב אך לא עוצמתי מספיק ודי חלש בסופו של דבר. אדוארד נורטון מפתיע בתפקידו (נאצי?!) משחק מצויין, מחריד ומלחיץ. קיצר שחקן מעולה הוא כן, למרות שהופתעתי מאוד לראות אותו בתפקיד הזה. נשאלת השאלה: מדוע מפחדים להתעסק ב"שד היהודי"? לדעתי שנאה עמוקה ונוקבת יותר, שטרם נצא לה 'גישור' או 'רגיעה' נורמלית היא כלפי היהודים, במיוחד כשהיא מגיעה מצידם של ניו-נאצים.
הסרט מתחיל ומסיים את הדיון (האנטישמי) בסוגיה בדמות יהודית סטריאוטיפית, חבר של האמא, שמקבל קללות מהבן שלה, בבית שלה, עומד כמו נר שבת, לא מעז להגיב (תכף משתין במכנסיים) יוצא מהבית ובדרך למכונית גוזר גזר דין ("ראיתם? היהודי הזה לא מסוגל להבין שום דבר. והנאצי הקטן הזה הוא בסך הכל ילד"...) אבל בסופו של יום זה המוצר הבלעדי של הבמאי וכל הזוכיות שמורות, אז ניחא 7/10
סיפורו של וויל האנטינג
- עליית מדרגה: זה הסרט שגרם לי להתאהב במאט דיימון. רובין וויליאמס - מהפנט. אחד הסרטים הכי טובים שראיתי. בחור גאון שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ובעזרת חבר מאוד טוב שהוא מוצא, הוא מגיע לנקודה בה הוא מבין שהוא צריך להפריד בין עיקר לתפת ולקחת סיכונים כדי להיות מאושר. פשוט מרגש ונפלא 9/10
זהות לא ידועה
- יש משהו ממכר בליאם ניסן. ודווקא לא אהבתי אותו ב"רשימת שינדלר". התסריט ב"זהות" טוב, הסיפור מאחורי תכנית המחסלים הוא מעולה ואינטלגנטי, הביצוע של הכל בינוני. בכל זאת, ליאם ניסן... 7/10
חטופה 1+2
- תסמונת ההתמכרות. אלה סרטים הרבה יותר טובים מהעליון, בכיכובו (ניסן) למרות שבראשון נראה שהעלילה הייתה חייבת להיענות ולהגשים את הדאגות המוגזמות של האבא החרדתי. זה קצת משעמם.
וזיהיתי את אירינה מדמדומים!! חחחח 7/10
שבעה פסיכופטים
- באמת סרט פסיכי לגמרי. איפה ההיגיון? אני מרגישה שאני צריכה לצפות בו שוב פעם. בינתיים 4/10
נימו אף-אחד
- הרבה מאוד קטעים יפהפיים, צילום נפלא, בימוי נפלא עם שאלת הבחירה שסובבת את כל הסיפור. הכל נפלא אבל איפה הסיפור, בעצם? בכללי לא נהניתי מהסרט 5/10
היצור
- אימה מגעילה חסרת תוחלת. אז האישה היחידה ניצלה, נו אז מה? שונאת אימה כזאת 2/10
אופטימיות זה שם המשחק
- אחלה סרט. בטוח אחד כזה שאצפה בו שוב. ד"א - מומלץ 7.5/10

mrpink3

New member
שבעה פסיכופטים

אני חושב שלהגיד עליו 'פסיכי' זה די מחמאה בעבורו. גם כדי להגיע לרמה הזאת צריך להיות איכשהו מיוחד בדרך החשיבה, ואת זה אפילו אין שם. סרט גרוע, פחדני ובנאלי.

למעלה