סרטי השבוע

ערן1987

New member
וודי אלן

ראית את הסרט הזה בקורס של אודי לאון?

timboy123

New member
דרייב

וואו, סרט מצויין, מהטובים שראיתי.
ריאן גוסלינג נחמד מאוד (ואני בדרך כלל לא סובל אותו) אבל עדיין נהנתי ממנו יותר ב'טיפש,מטורף,מאוהב'...
קארי מאליגן הזאת פשוט יפהפייה וגם שחקנית לא רעה בכלל... ובריאן קרנסטון כמוסכניק שמסתבך בעולם הפשע... תזכירו לי מאיפה זה מוכר לי? אבל הוא משחק מצויין בכל מקרה.
טוב מאוד שלא האריכו את הסרט, ובהחלט יכלו לעשות זאת, בעיני הוא היה נאבד כך, אם כי יכלו להרחיב את התפקיד של כריסטינה הנדריקס, שטיפה הרגיש לי לא ממומש מספיק*)

והבימוי... אח, הבימוי.. פשוט מעולה! לניקולאס וינדינג רפן הזה מגיע שאפו ענק, לא לחינם זכה בפרס הבימוי בזמנו בקאן.

אני חושב שיש לנו מתמודד די רציני לתואר ה'סרט שראיתי ב2013 והוא לא מ2013 הטוב ביותר'...

9.5/10

*
אם כי סלואומושן של ראש מתפוצץ מוסיף קצת.

sako10

New member
סרטי השבוע שלי הם

הורג אותם ברכות -
דרמת פשע מאוד נחמדה עם מסר בסוף.
בראד פיט בתפקיד הראשי עם ג'ימס גנדולפיני מהסופרנוס.

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden -
סיפור חיסולו של ביו לאדן ע"י הכוחות המיוחדים של ארה"ב.
סרט נחמד מאוד אם מתעלמים מההופעות הבלטי פוסקות של אובמה.

sako10

New member
יש לי את הסרט

אני פשוט צריך למצוא זמן כדי לצפות בו

BlackUnicorn

New member
סדרות - GoT, Breaking Bad

אז... הפרק הראשון של Game of Thrones
מעניין, מותח.... אני מתה כבר לראות את המשך הסדרה! לא הצלחתי להגיע לספר השלישי (אני באמצע השני, תקועה..), אז אין לי מושג מה הולך לקרות וזה ממש כיף. מבחינתי שהיו מאריכים את הסדרה ל- 30 פרקים לעונה, או שלא יפסיקו לעולם... פרק פעם בשבוע בלי הפסקה של שנה באמצע נשמע לי אחלה

מזמן לא אהדתי סדרה (או משהו, בכלל) בצורה כזו. זה כיף.

Breaking Bad - ראינו את העונה הראשונה. יותר נכון בעלי ראה את כל העונה הראשונה, אני פספסתי 3 פרקים ואין לי כוח להשלים. סדרה מצויינת, משחק מעולה. ממש לא משהו שציפיתי לו...

חוץ מזה אנחנו משלימים את Modern Family המעולה. העונה הנוכחית פשוט מצויינת וקורעת מצחוק!

CallMeCavanaugh

New member
איזה מהן?

אלו שתיים מהסדרות היותר טובות שרצות כרגע.
מצד אחד קצת חבל לי ש-BB מסתיימת בקרוב. מצד שני, זה טוב שלא מתחו אותה.

למעלה