רק צפיות חוזרות + יום ג'וס ווידון בקולנוע לב.
תכננתי לראות את "חיות הדרום הפראי" השבוע, אבל לצערי בסוף לא יצא לי.
"סטאר טרק" (2009). אני פשוט מת על העיבוד המחודש של ג'יי ג'יי אברהמס ותמיד אכתוב על הסרט אותו דבר, פחות או יותר. הוא קליל, מגניב, מצחיק, כיפי... הכל מהכל. הסרט עשוי מצוין וממש מהנה.
10/10.
"אחים חורגים" (2008). קומדיה עם וויל פארל האגדי וג'ון סי ריילי. שיתוף הפעולה בין אדם מק'קיי די הוכיח את עצמו, מבחינתי. הסרט מצחיק אותי פחות מאשר בזמנו, אבל עדיין חביב למדי. יצא לי לצפות הפעם בגרסה הלא מצונזרת ואף פעם לא התחברתי לגרסאות הללו בקומדיות. תמיד מוסיפים בדיחות נורא מיותרות לטעמי במקרה הטוב, או כאלו שאף גורעות מהסרט במקרה הרע. ועדיין, מומלץ לחובבי וויל פארל וקומדיות מטופשות קלות.
7/10.
"אננס אקספרס" (2009). סת' רוגן את אוון גולדברג בקומדיה מצוינת! לעומת "אחים חורגים", הסרט קורע אותי בכל פעם מחדש ואין ספק שזו הקומדיה האהובה עליי. למרות שראיתי את הסרט ממש לא מזמן, נהניתי מאוד גם בצפייה (המיליון בערך) השבוע.
10/10.
"סרניטי" (2005). אני לא חושב שבאמת צריך לומר משהו מעבר לג'וס ווידון, זה די אומר הכל. סרט נפלא ומצוין, ואני מנסה להזכר למה הוא לא היה מדורג אצלי 10/10 ב-IMDB. ממליץ בחום, אם איכשהו פספסתם.
בלוג השירה בציבור של ד"ר הוריבל. (2008). יצירה מופלאה נוספת של ווידון, שיצא לי להשלים לראשונה רק ממש לא מזמן. מדובר במיני סדרה בת 3 פרקים בלבד שדי קצרצרים, שיוצרים ביחד סרט קצר באורך של כ-40 דקות. הסדרה שודרה לראשונה באינטרנט ומאז היא כבר הספיקה גם להופיע בטלוויזיה האמריקאית. השמועה אומרת שווידון מתכנן להוציא המשך, שנכון לעכשיו עתיד לצאת רק ב-2014. הפסקול של הסדרה נהדר וכל השירים שם אדירים ביותר. מצחיק מאוד, קליל למדי ומצוין כדי להעביר את הזמן בכיף.
10/10.
ניתן לצפות בסרט המלא ביוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=esiIFLI3ryI