סרטים

לירננה

New member
סרטים

אני לגמרי בסרטים! בגללו. טוב לי איתו ואין שום דבר שאני יכולה לומר עליו שבגללו אני לא רוצה להמשיך. אין לי התלבטויות כאלו. פשוט טוב לי כשאני איתו. אבל אני בסרטים לגמרי כי אין לי סבלנות לחכות שיעבור זמן ונראה איפה אנחנו עומדים. אני יודעת שטוב גם לו עכשו. אבל אני מפחדת. אני מפחדת מה יהיה אחר כך. אם יהיה טוב גם אחר כך, לו, לי, לנו. אמרתי כבר שאני מרגישה לא בשליטה. אני כבר לא מרגישה שרק הוא תופס מקום בקשר,גם אני מאוד קיימת ומדברת והכל. אבל כנראה אני לא בשליטה כי הוא מוצא חן בעיניי. כי אולי אני מתחילה להתאהב. וזה מפחיד אותי. מפחיד אותי מה הוא מרגיש, אם גם אצלו אותו דבר, או שאולי לא. ואני מפחדת להפגע. כרגע אין לי כל כך סיבה לחשוב שהוא הולך לזרוק אותי. אבל אני פשט בלחץ מזה. אני גם מפחדת מה יהיה אם פתאום אני ארגיש שונה. אם פתאום הוא כבר לא ימצא חן בעיניי ואז אני זו שאפגע בו. שני הצדדים מפחידים אותי-לפגוע ולהיפגע. וכל הבטן שלי מתהפכת ואני לא אוכלת כלום כמעט (מצויין לדיאטה). אני פשוט לחוצה והפוכה לגמרי.

magenta73

New member
תעשי לי טובה

תעשי לעצמך טובה... את תחיי מתוך העתיד, והפחד מהלא נודע. תחיי מההווה. וההווה - טוב לך. קבלי את זה לעזזל, ותחייכי. תראי - ואת אפילו מרזה...

מוכר כל כך והרסני כמו שהוא מוכר-

אל תעשי את זה לעצמך. זוכרת כמה פעמים כתבתי על התחושות ההרסניות האלה שנכנסת לסרטים, כי הוא לא התקשר, כי הוא לא הגיב לאס אמ אס, כי סתם יש לי תחושות רעות וכו'
אז זהו... שזו טעות, והאמת שאפשר להבין כי מן הסתם לא חשים ביטחון ישר בקשר, בו ובעצמנו כאובייקטים בקשר ולכן הסרטים האלה, אבל צריך לנתק את עצמך מהעבר, להסתכל על ההווה ופשוט להנות מהביחד, ומה שיהיה- יהיה. זה קשה, על סף בלתי אפשרי אבל כדי להישאר שפויה, זה מה שעושים.

לירננה

New member
טוב

אז נפגשנו היום, וככל הנראה הוא לא הולך לזרוק אותי בזמן הקרוב. היה נחמד. אבל אני הייתי מאוד מאוד חסומה. פשוט הרגשתי רע מאז אתמול ופחדתי נורא מהשאלה מה הוא מרגיש. ועדיין השאלה הזו מעסיקה אותי נורא ואני לא מצליחה ליהנות כמו קודם מלהיות יחד. יש לו משהו בעיניים שכשאני מסתכלת בהם הוא מרכך אותי ואני נמסה. והחיוך שלו מכמיר לי את הלב. אז הרגשתי קצת יותר טוב כשפגשתי אותו היום,אבל כל היום בעבודה לא ממש תפקדתי טוב, יום מבוזבז, ואני מצטערת על כך. אני לא רוצה שהפחדים שלי ישתלטו עליי ככה עד כדי שאני לא אהיה מאופסת. ואני עדיין מרגישה ממש לא בטוחה איתו. וגם, אני כבר מתגעגעת אליו למרות שנפרדנו לא כל כך מזמן. ואני כל כך מפחדת שאני מתחילה להתאהב בו אבל הוא לא באותו שלב שאני נמצאת. ואני מתאפקת ולא יוזמת שום צעד כי אני פשוט חוששת להראות התלהבות רבה מדי. חוששת להרתיע אותו. אז קצת נרגעתי מאז אתמול ואני כבר לא עד כדי כך בסרטים, ומה שאמרתן עזר לי קצת להתאפס ולהרגיע את עצמי,אבל עדיין אני מפוחדת.

behappy

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותך כל כך.. זה טבעי להיות מפוחדת ככה, ובסרטים והכל. זה חלק מההתרגשות. תנסי לנתב אותה למקום טוב. למשל- למרץ, להוציא אנרגיה, לעשות דברים. אל תתני לפחדים להשתלט עליך, תנסי לראות הכל בפרופורציות.. עם כמה שזה קשה. זה הכל מתחיל ממין סוג של חשיבה כזו, של הכל או כלום. ובתור אחת שהחשיבה הזו קיימת אצלה, אני מנסה כמה שיותר לאזן את זה. מצטערת אם יצא מבולבל, אני צריכה לישון
ועוד
, את מקסימה! ומגיע לך ליהנות מההתחלה המרגשת הזו.

זה טבעי ../images/Emo24.gif

אבל אל תתני לזה להשפיע עלייך.זאת הטעות שחזרתי עליה שוב ושוב שנכנסתי לסרטים ובסוף פיספסתי את כל הכיף שבזוגיות, ועכשיו עם יונתן פשוט לא נותנת לעצמי לעשות את זה.

שם יפה לבחור מקסים ../images/Emo99.gif

הרגע הלך מפה, אחרי שהייה של 3/4 שעה אצלי
פשוט... מאושרת

למעלה