סרטים

brunoflexe

New member
זה מה שאני זוכר שהתרשמתי

מצורת האימון שלהם (באימון שינגי אצלו היה המון כוח חיצוני קשה בכל צעד ופה קווה הייתה רכה יחסית) וגם בקרב הסופי. בכל מקרה, ככה אני זוכר.

brunoflexe

New member
לא אוכל להגיע לאימון פורום

כיוון שיש לי שני שיעורים (מ 19:00 ואח"כ מ 21:05) אני לא מעיז לדמיין את עצמי מגיע לאפי ואומר לו שלא אוכל להגיע לשיעור בגלל אימון פורום ... חוץ מזה, למדת כבר את נושא דרקונים-מרובי-ראשים במיתולוגיות האירופאיות ?

לא. אני עדיין טוען שהם טעו וחשבו

על הידרה, רק בטעות קראו לה דרקון כשם גנרי למפלצת ענקית מן הזוחלים. לדרקונים האירופאיים היה רק ראש אחד ולא משנה מה הייתה דעתם של שאר הראשים בנידון.

brunoflexe

New member
טעות ! (או כפי שאנחנו באומנויות

הפנימיות אומרים - אפשר להסתכל על זה גם אחרת ...) בחלק נכבד מן האגדות האירופאיות (סיפורי עם מימי הביניים, הכוונה) לדרקונים (ןלא להידרות) היה יותר מראש אחד. אני לא מדבר על D&D כמובן. אני יכול לשלוח לך קובץ סיפורים עם דוגמאות לנ"ל. כמובן, שאם אתה רוצה לסגור את זה כמו גבר, תגיע לקבוצת הלחימה של הפטישים ולא לקבוצת הלפלפים ...

יומחמישי? זה דווקא אפשרי

ובכל מקרה אשמח לקובץ סיפורים נוסף באמתחתי
.
החל מימי חמישי שבוע הבא, ז"א.

brunoflexe

New member
בטח תשים לב

שלא אמרתי -במקום- אלא -בנוסף-. גם אל תגיד לשיפר שאמרתי לפלפים ... שלח לי במסר כתובת מייל.

WaveGal

New member
"נמר דרקון"ושוב "אחרי הגשם"

אם תהיי יותר ספציפית, אני בטוח שתקבלי תשובות יותר ממוקדות. וחבל לתעב, זה מאוד קשה וגם יחסית מעייף.

achikm

New member
קוראסווה

היי, המלצות על סרטים: כל סרטי הסמוראים של קוראסווה אקירה. מומלץ במיוחד "שבעת הסמוראים" (תמסרי ד"ש לקיוזו ממני....). חוץ מזה - "אחרי הגשם" שכבר הומלץ כאן. הסרטים היפניים נושאים ערך קולנועי-יצירתי, בניגוד לסרטי ברוס לי/ג'ט לי ושות', בהם העלילה נועדה לאפשר גיחות למטבח ולשירותים בין סצינת מכות אחת לשנייה. אבל אודה על האמת - אני נהנה גם מהם. מומלץ עם פופקורן. שמעתי שנעשה סרט על חייו של מישימה, אבל "טרם הספיקותי לעיין בו". תודה, אחיקם.

בנוסף להמלצות ולמרות דברי הנחמקין

ברוס לי - enter the dragon - מומלץ בלי קשר לכלום גם היום. ג'ט לי. בייחוד הסרט "היו זמנים בסין", אבל גם סרטי וונג פיי הונג אחרים שלו, ואחרים (לדלעתי מומלץ מאוד גם נשיקת הדרקון ו fist of legend).

lironmarko

New member
מכיוון האיגרוף התאילנדי וכללי אחרי

ong bak, התקווה לניצחון , קיקבוקסר , ספורט הדמים (מומלץ!!!) כללי: טאקוונדו- המובחר שבמובחרים 1+2 הכי טובים יש 4 חפשי סרטים של מארק דקאסקוס הוא לוחם מעולה יש על קפואירה שכחתי תשם אבל הכי הכי הכי טוב ונותן מוטיבציה הוא !!!!! : רוקיייייייייייייייייייי 1 (יש עוד 4 חוץ ממנו ) איגרוף ורוח לחימה סילווסטר סטאלון הוא הרו מודל של המון לוחמים ... אפילו בגלל שהמוזיקה עשתה תסרט ! בהנאהההההההההההההההההה לירון

zoti

New member
למה לא ?

הסרט מבוסס על מואי תאי ועוד קצת נשקים תאילנדיים מסורתיים. אבל בעיקר הוא מרשים גלל היכולת האקרובטית של הכוכב.

כפי שאמרת - בעיקר יכולות אקרובטיות

דווקא מסרט מואי טאי ציפיתי לפחות אקרובטיות לשם האקרובטיות. האמת, הרבה יותר הפריעה לי האמריקניזציה של סרטי המכות מהמזרח - חזרה על אותה מכה 3 פעמים ברצף, מעבר להילוך איטי בקטעי אקרובטיקה במקום בקטעי טכניקה והתעלמות מוחלטת מדברים מדהימים שנעשו במזרח בתחום הצילום (גיבור, לוחמים של שמים וארץ וכו'). מלבד זאת, חלק גדול מהטכניקות נראה כאילו מרפק למצח הוא הפתרון האולטימטיבי לכל הר שרירים מהלך... חלק גדול מהקסם של סרטי ברוס לי/ג'ט לי/ג'קי צ'אן נובע מהמגוון הגדול של תרגילים - כמעט אין חזרה על אותה טכניקה פעמיים, למעט בפעמים בהן זה מודגש בכוונה. נכון, זה ההפך מהפילוסופיה של מואי תאי (כפי שהבנתי אותה) - שימוש במספר קטן של טכניקות אך מיומנות גבוהה מאוד בהן, אך לדעתי בסרט זה פחות משימוש וירטואוזי יותר במגוון שמעניקות אל"ס.

למה???

New member
אני חוזרת בי (חידוש של הבקשה)+שאלות

ראיתי עכשיו חלק מהסרט "גיבור" (הורדתי תוכנת די-וי-די שמציגה רק חלק קטן מהסרט... ועכשיו אני לא מוצאת תוכנה שהיא לא כזאת, למישהו יש מידע מאיפה ניתן להוריד בחינם תוכנה שמציגה סרטי די-וי-די?) מה זאת המהירות הזאת?!?!?! מה הם נפלו על הראש?!?! כשראיתי את הסרט (ראיתי בנתיים רק חלק ממנו)התחלתי לפתח את "אמנות הצפיה בסרטים מהירים לאללה" או "אמנות הקליטה המהירה"... נזכרתי שגם במטריקס קטעי הלחימה מאד מהירים וחשבתי לי לתומי שכנראה זאת מעין אופנה- קטעי לחימה מהירים לאללה (אבל כמובן שיכול להיות שאני טועה) אז או שאאלץ לפתח לי כישרון בקליטה מהירה, שלכשעצמו זה לא רע... (הרי זה בטוח יעזור לי גם בלחימה וכל זה...) או שאני אראה סרטים לא מהירים בטירוף שזה גם לא רע בכלל. האם אתם יכולים להמליץ לי על סרטים מעניינים שקטעי הלחימה בהם לא מהירים מדי ("לא מהירים מדי"= רמה שניתן לקלוט די הרבה מן המתרחש/ רמת מהירות יותר איטית מן רמת המהירות ב"גיבור")? האם ברוב הסרטים קטעי הלחימה הם כאלו מהירים או ש"נפלתי" במקרה על סרט כזה? תודה לכל אלא שענו עד כה ולכל אלה שיענו. אלכס.

למעלה