סרטים

Eowyn of Rohan

New member
שי כמה סרטי קלאט שלא ראיתי ואני

חייבת לראות.. טרילוגיית הסנדק(ראיתי חלקים ולא היה לי כוח) 12 קופים רובין הוד גברים בגעטקס ווילד הנסיכה מונונוקי הנסיכה הקסומה ריי walk the line הסיפור שאינו נגמר(ראיתי אותו פעם ונרדמתי באמצע ואז ראיתי את הסוף
) ועוד המוני סרטים(תתפלאו
)

Eowyn of Rohan

New member
אה ו..

שבעה חטאים יצורים שמימיים החולמים המחנכים כל הסרטים של אלמודובר שלא ראיתי עדיין(נשארו איזה שניים) שני הסרטים של ג'וני דפ שעוד לא ראיתי כל הסרטים על הומואים שלא ראיתי.. וזהו נראה לי(עד שאני אזכר שוב
)

IkMfNiY

New member
אממ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

איזה שני סרטים של ג'וני דפ? סרטים על הומואים? תראי את איידהו שלי
, ריבר
יעל

Eowyn of Rohan

New member
עכשיו שמתי לב שזה ארבעה../images/Emo3.gif

-סיוט ברחוב אלם(הוא יושב לי על המדף שנתיים בערך ואין לי כוח לראות אותו). -Private Resort -חלום אריזונה -הליברטין(הכל בגלל המפיצים החראות בארץ
) כן! איידהו שלי! אני חייבת לראות
.. ג'וני היה צריך לשחק במקום ריבר בהתחלה אבל הוא לא רצה את התפקיד.. ריבר
|מזילריר|

ממממור

New member
הנסיקכה הקסומה, הסיפו שאינו נגמר

וגברים בגעטקס חובה! את 12 קופים אני רוצה לראות ובקשר לסנדק: מהר מהר לברוח לצד השני רחוק כמה שאפשר מהסרט הזה!!!! זה משעמם כל כך! הספר טוב...

Eowyn of Rohan

New member
אם יש לי רשימת סרטים כזאת ארוכה..

אתם לא רוצים לדעת כמה ספרים אני עוד צריכה לקרוא
.. בכל מקרה, זה סרט קאלט ומרלון ברנדו משחק שם ככה שבטוח אני אראה את כולם מתישהו.

ממממור

New member
רק שתהיי מוכנה מראש../images/Emo6.gif

זה משעמם.
מצד שני- מי יודע? אולי זו רק אני?

IkMfNiY

New member
רשימה חביבה ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

12 קופים זה שליטה
רובין הוד גברים בגעטקס ראיתי כ"כ הרבה כשהייתי ילדה, סרט חמוד ^^ הנסיכה מונונוקי זה סרט מגניב :) הנסיכה הקסומה זה פשוט סרט חובה! הסיפור שאינו נגמר זה סרט מדהים וגם ספר מדהים ^^ [ראיתי את הסרט לפני שקראתי את הספר, אבל אני אוהבת את שניהם] יעל

Eowyn of Rohan

New member
תנקס../images/Emo13.gif

אמרו לי שכל הסרטים האלה ממש טובים, בגלל זה אני צריכה לראות אותו.. אבל אל דאגה! יש חופש ואני אשלים חסכים
.

onix 88

New member
שרשור במקום!

לא יודע אם תאמינו, אבל עד לפני 10 דק' לא ראיתי את הפסנתרן, חוץ מחצי שעה של הסוף ביום השואה. היום ראיתי בצהריים שיש אותו ביס, ולמרות שהיה את המשחק אמרתי שאני חייב לראות אותו היום. אז ראיתי, וכולם צדקו, זה סרט ענק! באמת.. אם יש עוד מישהו שלא ראה, מומלץ! ואם יש לכם יס בטח יהיה שוב ב24 שעות הקרובות. לילה טוב!

m i r u s h i

New member
אוי..../images/Emo108.gif

*צמרמורת* יש אותו בכל ערב יום השואה בטלוויזיה.. איזה סרט חזק. :[

Jos711

New member
המלצה:

|ההתלהבות|אקסמן3!!!! אההה איזה סרט יפה!|סתלהבות|

למעלה