סרטים

shiran™

New member
סרטים ../images/Emo202.gif

מותר לי לפתוח 2 שרשורים ביום?
בעקבות שיחה עם מורן (
): -האם יש סרט שאתם רוצים לראות\המליצו לכם\אתם מתים לראות - ועדיין לא ראיתם

shiran™

New member
אני רוצה לראות את

סיפור אהבה בלתי נשכח. (יש סיפור מצחיק מאחורי זה.. כל הכיתה הלכה לקולנוע לפני כמה שנים והרוב רצו לראות סיפור אהבה בלתי נשכח וכמה בנות [3 ליתר דיוק ואני מתוכם] לא רצו לראות סרט עצוב, ראינו קומדיה, אז הלכנו לראות "שואו טיים" עם.. איך קוראים לו.. פאק..

shiran™

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

לא סיימתי את ההודעה!!!!!! אז רצינו קומדיה* וראינו שואו טיים עם אדי מרפי (נזכרתי) אנחנו יצאנו נשפכות מצחוק ומי שראה סיפור אהבה בלתי נשכח כולן יצאו בוכות
מאז כולם אומרים לי שאני חייבת לראות כי זה סרט מדהים... אז מקווה שיצא לי בקרוב! אני מתה כבר לראות אותו.. ובטוחה שאני אבכה..)

Darkness Fairy

New member
את חייבת לראות!!! ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

סרט באמת מדהים. אחד האהובים עליי.

איכססס../images/Emo180.gif

סתם סרט, את בוכה לחינם.. ממש ממש לא אהבתי..
הספר כבר יותר יפה...

m i r u s h i

New member
סיפור אהבה בלתי נשכח../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

בין הסרטים הכי מרגשים שיצא לי לראות
יש עוד סרט שדומה בקונספט שלו,אבל הוא ממש ישן [1970] השם שלו זה - "סיפור אהבה" והוא קלאסיקה שכולם[!] חייבים לראות.. לא מזמן יצא לי לראות אותו בפעם הראשונה..מדהים.

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

* החדש [כבר לא כ"כ חדש
] של שרה ג'סיקה פרקר ומתיו מקונהי..משהו עם הורים..שכחתי מה שמו >< * עידן הקרח 2 P: * למראית עין ויש עוד כמה שפשוט לא עולים לראש..

LuLiLoPiLaTo1

New member
אני רוצה לראות את אין כמו בבית../images/Emo45.gif

אבל עוד לא הגיע לבלוקבאסטר אז אתמול ראינו את "לדפוק חתונה"..היה קצת משעמם חח טוב לא היה משהו בכלל

סרטים, השביק ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

*סיפור אהבה בלתי נשכח- ראיתי כמה פעמים..ורוצה לראות שוב. *צופן דה וינצ'י- רוצה לסיים כבר את הספר ולראות את הסרט. אה, ובא לי על סרטי אימה, לא מכירה ממש..אבל בא לי!!! [זה כזה
]

למעלה