סרטים רבותי סרטים

greeneyes3

New member
יש לי רשימה ארוכהההה!

ROGET DODGER בדיוידי או וידאו חתונה מאוחרת-LATE MARRIAGE הסרט הישראלי בגרוזינית יצא כאן בדיוידי כבר CITY OF GOD-סרט ברזילאי מהמם THE QUIET AMERICAN-עם מייקל קיין IGBY GOES DOWN-בדיוידי יש עוד הרבהההההההה........

תודה-רשמתי

ואשמח לקבל את הרשימה המלאה.

greeneyes3

New member
RABBIT PROOF FENCE האוסטרלי

של אותו הבמאי פיליפ נוייז שביים את האמריקאי השקט... שניהם אדירים ממש! כמובן המקסיקאי :Y TU MAMA TAMBIEN בדיוידי או וידאו אלמדובר :דבר אליה שזכה באוסקר אתמול על התסריט. CAT'S MEOW של בוגדנוביץ בדיוידי או בטייפ...סיפור אמיתי! THE IMPORTANCE OF BEING EARNEST שמבוסס על סיפור של אוסקר ויילד-משהו חמוד ומהנה מאוד...האנגלית הכי משובחת ששמעתי בחיי בסרט! רוצה עוד? זירקי לי שמות של סרטים...אגיד לך את דעתי! אני ראיתי הכל כבר..... אההה....THE LIFE OF DAVID GALE בקולנוע...סרט נורא מעניין,אבל אל תקראי עליו כלום לפני שתראי אותו!זה רק יקלקל לך הצפייה....

greeneyes3

New member
יש עוד!PAULINE AND PAULETTE

סרט בלגי מהמם!!!פשוט תענוג....בדיוידי או בטייפ. מתחת לחול ראית?בן שנתיים כבר הסרט.... עם שרלוט ראמפלינג? UNDER THE SAND...מהמם!! סרט צרפתי את מלהולנד דרייב ראית?

greeneyes3

New member
יש עוד! DINER RUSH עם דני אייאלו!!

סרט ממש חמוד-בדיוידי או בטייפ....סרט קטן אבל מתוק וטעים.... כמו האוכל שמבשלים שם במטבח של המסעדה שסיפור הסרט עליה..

תודה תודה.

וואו איזו רשימה ארוכה. נהדר!!! יחסוך לי את החיטוט בסרטים והחיפוש אחר סרטים מיוחדים.

sashkashurik

New member
רגע!

איפה אפשר להשיג באמריקה (או אם כבר, במקסיקו, סן דייגו
) את הסרטים הזרים? אפשר להשיג את זה בסיפרית וידאו רגילה כמו בלוקבסטר, או שיש סיפריות מיוחדות לסרטים כאלה ואני לא מודעת לזה? (וסובלת בשקט?)

anatul

New member
חייבת להגיב על דינר- רש!!

סרט נהדר!!!! אבל חייב להצטרף לארוחה ממש טובה... הסרט הזה עושה המון תאבון לאוהבי האוכל...

greeneyes3

New member
נכון!!הזכיר לי את ה"משתה של באבט"

BABET'S FEAST ,זה סרט שאסור לראות על בטן ריקה.... אבל סרט פשוט פנטסטי.......שגם עליו אני ממליץ בחום!!

כמובן שראיתי.

את החגיגה של בבט יותר מפעם אחת. יש גם סרט טיווני (די ישן) שכחתי את שמו. על שף שיש לו 3 בנות והוא איבד את חוש הטעם.

doram44

New member
אוכל וסרטים

מיד לעשות רשימה.טמפופו=מיפן,גבראישה=סין. הסעודה של בבט=דנמרק. מרתה=גרמניה,דינר רש=ארה"ב,הסעודה האחרונה=צרפת(שאגב גם לא בסרטים צרפתים על אוכל תמיד אוכלים מבשלים שותיים קבה בבתי קפה קונים בשוק ונכון עוד כמה דברים....כמה חיים יש להם בסרטים.)

iditbs

New member
ואני חשבתי שאת הולכת לדבר על

"CINEMA GRIL". משהו היה פעם? זה קולנוע-מסעדה.

shaltomato

New member
סרט זר

אני מת על סרטים זרים וגם אני חושב שדבר אליה מש גדול (like all about my mother) אבל יש גם פקשושים ובגדול למשל סרט ניו זילנדי שמו בישראל ( or Okland) - גשם ( Rain), והוא היה מש על הפנים ראו הוזהרתם

shaltomato

New member
ועוד מתימר אחד

ועוד אחד שמש מתימר אבל הוא סתם פרורטי : The Piano Teacher

zoti

New member
זה תיעודי על אסקימו לימון ?

עם המורה לפסנתר ?

greeneyes3

New member
סירבתי לראות את הסרט כששמעתי

שהוא מתאר איך האשה בסרט מתעללת ופוצעת עצמה באבר המיני שלה בסרט הזה... השתגעו האנשים!! לא נשארו להם נושאים על מה לעשות יותר סרטים?? נמנעתי מלראותו...

למעלה