סרטים רבותי סרטים

anatul

New member
סרטים רבותי סרטים

אתמול ראיתי את FAR FROM HAVEN .. זה לא שחשבתי שאני הולכת לראות את סרט המאה.. ידעתי שיהיה קצת קיטש אבל מה? אכזבה אדירה.. משעמם פחד.. וסוף אידיוטי.. התסריט אידיוטי, המוזיקה כמעט והוציאה אותי מדעתי.. ועוד נשארתי עד הסוף כי חשבתי שתהיה פואנטה .. טעיתי בקיצור - מ-א-ד לא מומלץ

סרטים זרים

אני מאוד אוהבת לצפות בסרטים זרים אז למי שגם אוהב. כמובן- הסרט הספרדי של אלמדובר - דבר אליה (סרט מדהים לדעתי) סרט הודי -חתונת מונסון (מהנה) סרט גרמני-בעיקר מרתה (מקווה לראות היום) סרט אמריקאי-השעות (טוב)

greeneyes3

New member
אמרתי לך שתהני!! ממש סרט טוב...

הכימייה בין 3 השחקנים הראשיים הייתה כל כך טובה ומשכנעת... ולא נפלו בעשיית הסרט למלודרמטיות מיותרת...נכון? שמוליק

greeneyes3

New member
דווקא שנה שעברה עשו ב"חדר המיטות"

בוכים חופשיייייייי בסרט הזה... יש גם אחלה טוויסט מוסרי בסוף הסרט... באנגלית "IN THE BEDROOM"....ראית? עם ווילקינסון האנגלי,סיסי ספייסק ומריסה טומיי... אם בכית אתמול...לסרט הזה ,תקני SIX PACK של טישאוס...... שמוליק

לא ראיתי

אבל אני לא אוהבת לבכות בסרטים.(או בכלל) מעדיפה הומור. בילדותי היה ליד הבית קולנוע נוראי כזה שנהג להקרין סרטים טורקיים, או לחילופין כל מיני -"נורית" "שרית" לא ממש זוכרת. ניגררתי בכל פעם עם חברות לצפות בסרטים ביד חבילת מטפחות. מאוד סבלתי ובגלל זה מאוד בכיתי!

greeneyes3

New member
אפרופו סרטים תורקיים!אבא שלי

היה בעל הקולנוע ביהוד(כשהייתה עיירה קטנה עדיין) בסוף שנות ה50 ,כל שנות ה60 וה70 בערך.... את רוב הפרנסה שלו הוא עשה מסרטים תורקיים והודיים... מצדו של אבי.... THEY COULD NOT MAKE ENOUGH OF THEM...כי ההכנסה הייתה פשוט מובטחת מהסרטים האלו!! יהוד הייתה העיירה עם ריכוז הקהילה הכי גדולה של עולי תורקייה בארץ בשנות ה50 וה60 ...עד שהגיעה ושהתיישבה ביהוד גם הקהילה של עולי תימן ושאהבה את הסרטים ההודיים עד מוות!! אז אני עשיתי דוקטורט בשטוטים ברחובות עם אבי בחופשים שלי בתור ילד בתל אביב ממשרד אחד לשני של מפיצי סרטים תורקיים והודיים. כי ההכנסה הייתה מובטחת כשהייה מקרין אותם בקולנוע!!

ליילה

New member
איזה קטע זה מזכיר לי ספר שקראתי

לא מזמן - היפה בנשים של שפרה הורן, שם בעלה הראשון של הגיבורה, שהוא חולה קולנוע , פותח בית קולנוע בקטמון בירושלים ומקרין בו רק סרטים שבוכים בהם....

greeneyes3

New member
ענתוש../images/Emo23.gif אני גם התאכזבתי קצת מהסרט

אבל הנושא ההומוסקסואלי של הבעל שהוא היה ממש ממש טאבו דור שלם ושהייה קיים במציאות החברה בארהב במימדים יותר גדולים שאת ואני יכולים לשער... הדיון בנושא הייה לדעתי נורא חשוב... כי היו בארהב המון(מאות אלפים אם לא מליוני גברים שחיו בשנות ה50 והשישים והשבעים חיים כפולים של הומוסקסואליות במחבוא מאחורי מסך חיי המשפחה שלהם ,דהיינו,אשה עם ילדים בתור פרונט...) תופעה קלאסית לחברה פוריטנית... מה עוד אהבתי? אהבתי את הצילומים והסטים של הסרט.... אהבתי את המשחק של ג'וליאן מור ושל דניס קוויד ושל השחקן הכושי המשובח(זה שגילם את הסנטור בסדרה 24).... מה שלא אהבתי!!!?? זאת ההשוואה וההקבלה של הצביעות החברתית האמריקאית...חברה שמוכנה לקבל את כפילות החיים של המשפחה האמריקאית שכביכול חייה בגן עדן ושהאב והגבר שלה הוא הומוסקסואלי ובארון.... אבל החברה הצבועה הזאת לא מקבלת ומתייחסת באלימות לאהבה בין אשה לבנה וגבר שחור........ היה לי קשה לבלוע את הקשר והשכנוע בין 2 הנושאים...(הומוסקסואליות וגזענות) כל אחד מהנושאים האלו ראוי לסרט משלו ולא לעירבובייה כזאת ולעשות הקבלות בין 2 הנושאים והדיונים החשובים האלו....

anatul

New member
בדיוק

הרגשתי שנגעו קצת בכל דבר ובעצם לא נגעו בכלום... הרעיון היה נחמד אבל הביצוע -ממש לקוי!! והצילומים באמת היו נהדרים.. צבעים ותאורה מהממת.. אבל כמעט חסר תוכן לחלוטין...אולי זה באמת משקף את החברה האמריקאית

stardustit

New member
ואני ראיתי סרט ממש לא מומלץ

לא שאני חושבת שמישהו מכם ילך אליו בטעות (אולי טיילור
. סתם, צוחקת!), אבל אם אתם בכל זאת הופכים באפשרות הזו -- הנה אני מודיעה לכם: לא ללכת. והסרט: Dreamcatcher

anatul

New member
בדיוק התלבטנו...על הסרט הזה..

טוב לדעת... מה לא מפחיד? לי הוא נראה מעצבן מהפרומו.... אבל פרומואים לא אומרים כלום

stardustit

New member
סרט אינפנטילי שלא חושבת שמנסה

להיות מפחיד, כמו שהויא מנסה להיות מגעיל. אבל גם בזה הוא לא מצליח, אני בהיתי משועממת במסך. בהתחלה עוד ניסיתי בכוח להכנס לרוח הסרט, אבל הבנתי שזו משימה בלתי אפשרית. סבל מוחלט, ותוסיפי לכך את הקור הארקטי שיש בבתי הקולנוע, והמסקנה הסופית היא שמדובר בבזבוז מוחלט של 6 $.

greeneyes3

New member
ענת! בלונג איילנד זה 5 דולר לפני 5

בערב....יענו מחירי הצגות יומיות. פשוט מזעזע המחיר של קולנוע כאן! אז הקומפלקסים הכי משובחים בעיר הם בווסט סייד. יש אחד ליד הלינקולן סנטר שאפשר להתפלח מאולם לאולם.... מי שלא התפלח במולטיפלקסים לסרט שני אף פעם?? ושלא מסבסד את עלות הקולנוע המאוד יקרה כאן כמו שצריך.... שירים יד !!! אני נותן לו או לה את פרס האדם ההכי ישר שפגשתי בחיים שלי.

iditbs

New member
גמני! (לא מתפלחת)

חוצמזה, למי יש כח לראות יותר מסרט אחד... חוץ מפעם אחת שהצצנו לסוף של טרזן אחרי הסרט שלנו, בגלל השירים ובגלל הקול היפה של פיל...

ליילה

New member
../images/Emo6.gif ואני חשבתי שאנחנו גילינו את

אמריקה.... בטח התפלחנו מאולם לאולם, מה שמדהים פה, שאין גם אף אחד שבודק את הכרטיסים בכניסה, כך שבעקרון אתה יכול להכנס בלי לקנות כרטיס בכלל... אבל את זה כבר לא עשינו, מה זה לתרום 4$ למאמץ המלחמתי (ולראות שני סרטים בסכום הזה...
)

למעלה