סרטים וסדרות

האיש הפלאי נפל ממגדל
אח, נוסטלגיה לסירס זימנסקי

kmiki

New member
אם ככה, נראה שפתרתם את הדילמה שלכם.

ונכון לגמרי, כל אחד מאיתנו לוקח מכל דבר בחיים את מה שהוא מכיר מחוויות החיים הפרטיות שלנו, אין שום סיבה שזה יהיה שונה פה בפורום.
הרי כתיבה בפורום וירטואלי ואנונימי היא לא באמת כתיבה למען "נעזור לאחרים, נתווכח איתם, או נלמד אותם", כשאני עונה לך בפורום שכזה, אני בעצם עונה לעצמי, אני מתמללת לעצמי את המחשבות של עצמי, אתה "סתם" ככה פה על הדרך בעצם, לא?
&nbsp
אני חושבת שהאלימות והסקס המתוארים במשחקי הכס מזעזעים, ולא הייתי רוצה שאף אחד מילדי יצפה ויקבל רעיונות כאלה ואחרים (אפילו שזה לא משהו שהם יישמו בהמשך כמובן, בטח שלא במודע), אבל אם עבורכם זה מקובל וסביר, אז אשריכם.

לאונידס

Active member
נו, עכשיו שינית את הסיפור כדי לחלק ציונים?

ואני חשבתי שביקשת עצה/תובנה.
תודה על הציון שנתת לי (כמו לכולם) אבל באמת שאין צורך.

מחשבות

New member
מניה גיד לך. בגיל 16 ראיתי בקולנוע את מגרש השדים, המכיל

סצנות לא קלות. בגיל 14 ראיתי את הסנדק, מי שראה יודע על מה אני מדבר בכמה סצנות דוממות במיוחד.
גם התפוז המכני הוא סרט... אה... בכל אופן, סרטים שאינם ממש סרטים "משפחתיים".

דנה2016

New member
קודם כל כיף לקרוא על המשפחה

המגובשת שלכם. אכן לא מובן מאליו שנערים יישבו לצפות בסרטים עם הוריהם נראה שיש לכם אווירה של כיף ושיתוף בבית. שאפו. לגבי השאלה - אני חושבת שהתכנים עלולים להיות בעיתיים לצעיר הבנים ואפשר בהחלט לחכות ולא למדר אותו מהצפיה המשותפת. בינתיים צפו יחד בסרטי מתח , פעולה , קומדיה ושאר סרטים שיהיה לכם כיף לראות. אני מבינה שחשוב לך שיראו סרטים קלאסיים אבל כרגע יש לזה מחיר . זה עלול להשפיע על הנער הצעיר. כנ"ל לגבי סצנות סקס.. חכו עם זה ותהנו מהביחד במשפחתי שלכם בסרטים פחות קשים.

ויקה1222

New member
משפחה מגובשת, אעלק.

הם מתגבשים סביב המין והאלימות, ברור שהילדים יצפו בסרטים יחד עם ההורים במקרה הזה. צריך רק לעבור לסרטי סנאף וללוות את התהליך בבירה טובה, הילדים בכלל ירצו להתגבש כל היום.

kmiki

New member
הלכת רחוק

אני בטוחה שהם צופים במגוון רחב של סדרות וסרטים, ונראה שלי שזה מקרה קלאסי של לקחת קצת רחוק מדי פיסת מידע שקראת אונליין על אדם זר שאינך מכירה בכלל.
אני מסכימה לגמרי, וכתבתי זאת, שהתכנים לא מתאימים, לא לנער בן 14, ולא לצפייה משפחתית (זה אפילו לדעתי מפספס את כל מטרת הביחד ומניסיון ילדות שאין לי כוח לפרט עליו, עלול להזיק לדימוי של אותם בנים לגבי נשים וסקס, כי כשזה מגיע עם אישרור מההורים שזה דבר לגיטימי, זה מקבל גושפנקא, גם אם לא מדוברת ולא ישירה, אצל בני הנוער), אבל מפה ועד להחליט שהדינמיקה המשפחתית כולה מבוססת על מין ואלימות, זה כבר סתם להקניט.

חבל

ויקה1222

New member
תראי, אני לא יודעת מה עוד הם רואים

כנראה שאם הוא היה כותב שהם רואים הרבה סרטים אחרים (באמת לא חסרים סרטים קלאסיים מדהימים עם הרבה פחות אלימות או בכלל בלי), זה היה עושה רושם אחר.
כמו שהוא תיאר את זה, זה נשמע רע. ברור שלא כל הדינמיקה המשפחתית שלהם מבוססת על מין ואלימות אבל חלק גדול ממנה כן.
תקראי את רשימת הסרטים, הרי צריך זמן כדי לראות את כולם ואני כבר לא מדברת על השלמת עונות שלמות של סדרה, זה ממש מרתון. כמה זמן נשאר להם לראות דברים אחרים או לעשות דברים אחרים?
ואת צודקת לגמרי שלראות את הדברים האלה יחד עם ההורים מעניק מעין אישור הורי לדבר. בעיני זה לא רק מזיק לדימוי על היחסים בין גבר לאישה אלא ממש מעוות אותו.
לדעתי, הם נסחפו בניסיון ליצור דינמיקה חברית בין הורים לילדים.

kmiki

New member
בעקבות מה שאת כתבת שאלתי חבר

הוא מבוגר ממני, כנראה בערך כמו כותב הפוסט, וילדיו גדולים גם הם.
שאלתי אותו מה דעתו, אמר גם הוא שבאופן חד וחלק לא רוצה שבנו בן ה16 יצפה בסדרות בסגנון משחקי הכס, סרטים כמו כלבי אשמורת, הסכים איתי לגמרי לגבי הגושפנקא לסקס אלים והשפלות של גברים נגד נשים (לא כי הוא מתחנף אליי), וכמו שהוא אמר "אםפ יש סיכוי שהבן שלי צופה מבלי שאני אדע, זה דבר אחד, אבל לשבת איתו ביחד ולצפות בתוכן כזה? לעולם לא", וזה עוד אחד יחסית חופשי, לא עצור כמוני ומחושב.
&nbsp
אני נוטה לחשוב שהאו תאר לנו רשימה של תכנים שקרובים לנושא המדובר, אבל מקווה אמד שהם גם צופים ביחד בארץ נהדרת, וסדרות קומיות חביבות, ולא רק ברעל.
&nbsp
הכי מפתיע אותי בכל הנושא הזה היא העובדה שמי שלחוצה על משחקי הכס זו האשה, וזה כנראה הבסיס להתנהלות ולהתייחסות מקלת הראש בתכנים מיניים ואלימים, כשהאשה בבית לא רואה כמה זה פגום מיסודו, איך שאר בני הבית יראו את זה?
&nbsp
אני חושבת שדווקא כותב הפוסט הביא את המצפון האישי שלו אלינו לפורום, ועל זה מגיע לו הקרדיט, כי הוא כנראה מרגיש בפנים כמה זה עקום...

ויקה1222

New member
מאוד הגיוני בעיני שהחבר הזה

הסכים ואמר שאין סיכוי שהיה רואה את הדברים האלה יחד עם הילדים שלו. זה ברור לגמרי, אני באמת לא מצליחה להבין איך מישהו היה כן מסכים לזה. יש כמה סצנות בסרטים המדוברים שהן ידועות באכזריות האיומה שלהן ומדובר בסצנות די ארוכות.
ולגבי זה שאישתו רוצה שכולם יראו את משחקי הכס יחד, את כנראה יותר סלחנית ממני כי אותך זה רק מפתיע, בעיני זה די חולני. למען האמת כל זה נשמע כה מוזר וחולני בעיני שלרגע חשבתי שאולי מישהו סתם המציא סיפור. אבל העיקר זה להיות חברים של הילדים.

kmiki

New member
בשונה ממך אני רואה את זה ללא כוונת זדון

לא נשמע לי שמדובר באשה חולנית, נשמע לי שמדובר במישהי שלא נתנה את הדעת להשפעות של תכנים כאלה על בני נוער, במיוחד בנים, בדיוק בזמן שהם מגבשים את הזהות המינית חברתית שלהם.
&nbsp
לא חושבת שזה בכוח כדי להיות חברים של הילדים, ומה אני אומר לך, מכירה לא מעט אבות שמשחקים כדורגל עם הבנים, או משחקים איתם כל היום באקסבוקס, אין פסול בלרצות עלשות משהו ביחד עם הילדים, וזה אל חייב להיות משהו חינוכי תמיד, אבל בהחלט לתוכן פה יש בעיה.

1precious1

New member
לכותב הפוסט

אין שום בעיה, לא עם המצפון ולא עם "אישתו החולנית והסוטה".

לא מרגיש בפנים כמה זה עקום וכולי.

אבל תודה על ההתייחסות.

ויקה1222

New member
נשמע מוזר לגמרי כל הסיפור הזה

אתם חושפים את הילדים שלכם לאלימות קשה ביותר וכל זה בתירוץ המשונה שאתם משפחה כזו טכנולוגית ולכן אתם יושבים מול מערכת קולנוע ביתי ורואים סרטים יחד. משונה ביותר. הרי אפשר לראות כל דבר שרוצים במערכת קולנוע, יש מספיק קלסיקות מדהימות שהן לא משחקי הכס, התפוז המכני או כלבי האשמורת. וזאת אחת ההנאות שלך, לראות אונס קבוצתי או לראות איך חותכים למישהו את האוזן יחד עם הבן שלך, בן ה14?
ואישתך מתעקשת לראות את משחקי הכס יחד עם הבנים בעוד הם אומרים לה שזה מביך אותם? בחיי, אתה ואישתך שווים אחד את השני, ממש תחרות צמודה.

למעלה