סרטון פרסומת

enbalush

New member
סרטון פרסומת

שלום לכולם, כחלק מלימודי (תקשורת חזותית), עלי ליצור סרטון פרסומת (למוצר כלשהו, אפשר גם לעמותה וכו), חשבתי לעשות משהו למען בע"ח (מי יודע אולי זה יפורסם מתישהו...), וכמובן עלה בדעתי לעשות סרטון לאגודה נגד נסויים, או אולי לאגודה או עמותה אחרת מהתחום... אם למישהו יש איזה רעיון או מחשבות אשמח לשמוע... או דוגמאות של פרסום טוב שאתם מכירים בנושא... תודה מראש.

רעיונות

כחלק ממנת המחשבות היומית על זכויות בעלי החיים אני מגלגלת (או מלגלגת) רעיונות שונים לסרטונים קצרים, שאולי אי פעם מישהו יזכה להגשים אותם. חלקם "גנבתי" וחלקם לא. ראי אותם:
לצלם טיול בסופרמרקט, ואז להתקרב לקרטון חלב. כאשר הכל ממש קרוב משתמשים באפקט שבו מתקרבים ומעבירים תמונה, ואז מתרחקים מהתמונה, כדי להפוך את הציור על אריזת החלב לחליבה ברפת או להפרדת העגל מאמו. בסוף, כתובית כמו "החלב שאתה שותה נלקח בכוח ממישהו אחר - אכפת לך?"
לצלם משאית עם תרנגולים (או עם פרות, עגלים, מה שבא) נכנסת למשחטה ומיד אחר כך את משאית "תנובה" יוצאת מהמפעל או נפרקת, ושוב הטקסט הדומה "האם אתה אוכל יצור חי? - חשוב על כך"
לצלם תרנגול ש"נפל" מהמשאית במשחטה ורואה איך שוחטים את חבריו ובסוף טקסט "חבריו נאכלו, האם הם כעת אצלך?" (או משהו כזה)
את יכולה לצלם אווז בטבע, ואחר כך טקסט "ראית אותו בטבע" (שקופית הבאה) "עכשיו תראה את האמת" ולצלם מפטמה. בסוף או בצד למטה כדאי לציין אתר אינטרנט (www.animal.org.il) וטלפון (5226992-03) של אנונימוס. אם את לא יכולה לצלם את יכולה להזמין מאנונימוס את "קובץ סרטים על משקים מתועשים" (30 ₪) ולהעתיק חלקים ממנו. בהצלחה!

האפי לי

New member
אני הייתי מפרסמת עמותה במצוקה

כמו תנו לחיות לחיות חיפה או לב חי. אפילו אם זה לא יגיע רחוק, עד שלא רואים כלבים בכלובים ואיך שהם עושים פוזות עצובות למאמצים פוטנציאלים לא מבינים למה צריך לאמץ דווקא שם.

עוד רעיון

מצאי קטע מתאים או צלמי בעצמך קטע שמתאים לשיר "בואי אמא", שלבי איתו את המוסיקה ובסוף כתבי משהו בסגנון "הוא לא יראה יותר את אמו", תמונות המוצרים הפוגעניים ו- "האם אתה עשית את זה?" בהצלחה!

vegan

New member
סרטון שימושי

חוץ מרעיון טוב (קיבלת כמה כאלה), כדאי גם לחשוב איך יהיה אפשר לנצל את הסרטון. פרסומת בתשלום בטלויזיה אינה באה בחשבון, בהתחשב בתקציבי העמותות הפועלות. לאנונימוס יש תשדירים (לפחות היו בעבר) בהפקתה במסגרת הטלויזיה הקהילתית. ייתכן שאפשר להקרין את הסרטון במסגרת זו. נדמה לי שגם ביפ תרמו קצת זמן שידור פרסומות. בדוכנים בתל אביב (מקווה שבקרוב גם בירושלים) מוקרנים באופן קבוע סרטוני הסברה בטלויזיה. הדוכנים משמשים כלי הסברה חשוב ושינו לטובה כבר את חייהם של אנשים רבים. סרטון כמו שהצעת יכול להיות מוקרן באופן מחזורי או בשילוב עם סרטונים אחרים ולתרום רבות להסברה. את יכולה להתקשר לאנונימוס 03-5226992 ולדון איתם באפשרות. יש באנונימוס גם ספריית וידאו נרחבת שתוכל לסייע לך בהכנה של כל סרטון שתבחרי לעשות.

doronimous

New member
פרסומת

אפשר ליצור פרסומת שמחה ואופטימית בסגנון זוגלובק או מאמא-עוף וכל כמה שניות להחדיר שניה של תמונות אמיתיות של הזוועה מלוות ברעש האכזריות כמו צווחות השחיטה. בסוף לכתוב: ´שלחלק מהפרסומת לא היה צריך אולפן, copy writer ודוגמניות אלא מצלמה בלבד´.

enbalush

New member
חברים, יש לכם רעיונות מצויינים...

מאוד יצירתיים, לא פחות טובים משל תסריטאים במקצוע... נראה לי שכדאי ללכת על פרסומת לאגד´ נגד נסויים בתחום הקוסמטיקה, כי זו דרך יותר נוחה וקלה לדבר אל אנשים, נגד זה קשה להתווכח (בעוד שבקשר לצמחונות יש אנשים שזה באמת לא מזיז להם), למרות שאהבתי את כל הרעיונות, נאמר בשרשור שקשה לאגודה מבחינה כלכלית לפרסם בטלויזיה פרסומת כזו, האם הם פרסמו בעבר? אשמח לשמוע עוד רעיונות, בתחום הקוסמטיקה....תודה רבה רבה, ענבל.

למעלה