סרטון מוצלח וגם חשוב

MooHoo

New member
מה?!?

איך הגעת למסקנה ש"אותם אנשים שטורחים לקרוא בכלל מיילים שעוברים ככה עם סרטונים, הם בדיוק האנשים שחושבים שזה חשוב אבל לא יודעים איך וכמה זמן זה יקח להם לקבל כרטיס" ?!?

HochmanG

New member
בשורה התחתונה

מיתוג חובבני יוצר זילות של המוצר. אני לא אסכים לעשות צעד באמת לא פשוט כמו להחליט לתרום את האיברים שלי אם אין לי אמון במוסד. ואמון הוא חלק גדול מאוד מהמותג במקרה הזה. כבר ראינו מספיק פעמים שאפשר לעשות פרסומות ויראליות מצוינות ומקצועיות.

לא כל כך התחברתי.

אנשים לא חותמים על אד"י, בגלל מזל רע, חוק מרפי, ממבו ג'מבו, בלה בלה, אמונות תפלות, דת... אנשים מפחדים שבשנייה שיחתמו יקרה אסון... וכדומה... אין תובנה, אין מחקר שוק. המטרה נעלה וזה מה שבאמת חשוב, אני אפיץ לרשימת התפוצה שלי

ככל שזכור לי אדי ללא ראשי תיבות

פשוט שם של (לדעתי כינוי) של אהוד בן דרור ז"ל שלזכרו הארגון.
ברכות על ניהול הפורום בYNET - היום הצצתי בו לאחר המון זמן שלא יצא לי לבקר.שיהיה בהצלחה.

תציץ בזה בבקשה

אהלן, יש פה סקר (אמנם לא כ"כ מקיף), אבל הוא מדבר בדיוק על העניין הזה. שים לב ש-18 אחוזים בחרו בתשובה: "אני בדרך לחתום להם... זה חשוב" למה הם מחכים בדיוק?

צימט והסטודנטים ואידה היפה, וגם ד"ש

לתמר אשכנזי, קודם כל יפה מאד. אהבתי את הרעיון. אנצל את ההזדמנות בהקשר זה להצביע על זוועה ועל פשעים נגד האנושות המתחוללים באזור קצת יותר מרוחק מאיתנו.אז אחרי שחותמים על כרטיס אד"י החשוב, אנא חיתמו על העצומה שתמצאו באתר הבא:

שלוליה

New member
רעיון גדול

זה בדיוק סוג הדברים שאנשים ממש שמחים להפיץ במייל, גם המטרה וגם הסרטון שהוא מגניב ומצחיק וכו'.. אני בטוחה שאקבל את זה למייל בשבוע הקרוב עם הכותרת: fwd:fwd:fwd:Fwd:FWD:fwd:fwd:חובה!!!1

shedonYaar

New member
אז זהו שלא.

א. לא פחות חשוב מאפרת. שניהם מצילים חיים. הגדרתך "שקצת קל יותר להזדהות איתה" היא סובייקטיבית לגמרי ואיני מסכים איתה כלל. אלה מצילים חיים של עוברים חיים, עם גוף ונשמה, שנולדים להיות אנשים בריאים, ואלה מצילים את חייהם של חולים. שניהם חשובים באותה מידה לדעתי. ב. לא פחות טוב מאפרת. לדעתי הקונספט פה חלש. והביצוע עוד יותר. הקונספט של לא עושה את זה בגלל הזמן הוא לא נכון, גם התירוץ של "אני בדרך לשם" שהזכירו כאן הוא עוד תירוץ של הדיסוננס שלנו למה אנחנו לא חותמים והזכירו כאן הרבה סיבות טובות (דעות קדומות,פחד מהתעסקות בגופה, עין הרע, אי הבנת ההלכה, פוסקים הלכתיים שעדיין אוסרים את העניין, פחד ושוב פחד) ג. כמה אנשים כאן חתמו? אני חותם לך שלא יותר מחצי. (מהסיבות הנ"ל ולא מחוסר זמן, זה קונספט חלש מאוד)

אני חתמתי!

יש לי כרטיס אדי כבר שנים, כך שכל אלה מאיימים שרגע אחרי החתימה נקבל התקף לב... טוב, אני כולי תקווה שזה יקח עוד איזה 60 שנה לפחות (מוכנה להתפשר על 55
). הסרטון טוב לדעתי ומירן צודק, ההפקה חובבנית ומתאימה רק להגשה למורה לקופי, בטח שלא להפצה רחבה. עם כל הכבוד, אדי 'קנו' את הרעיון, הסרטון שמגיע להם חייב להראות טוב יותר. וסתם לשם הדוגמא, זה בערך כמו ההבדל בין 'חמודה' לבין 'כוסית-על'. ת'כלס צימט, את מי היה לך יותר נעים לראות?
שיהיה בהצלחה!

ARSENIK

New member
בלי מונוסדיום גלוטומט !

נשארתי עם המסר הפירסומי שהקדים את הסרטון - יש אבקת מרק עוף בלי מונוסודיום גלוטומט. סוף סוף. בעבור מי שמקפיד על מזונו - ומבשל - זו אולי בשורה זוטא, אבל בשורה. הסרט הותיר אותי אדיש : ראשית נאלצתי להנמיך את המוזיקה המעיקה בפירוש [ לא הבנתי את הקשר שלה, בוודאי לא את הפלח הצר שאליו היא עשויה - אולי - לדבר. מה לי ולהיפ הופ רעשני ונודניקי בשמונה בבוקר ? לרוב אחרי שאני שומע "בייבה" אחד אני סוגר ] . עכשיו, זה עובד קצת על עקרון ההשחלה הנגדית : שואל המפרסם - " אתה אומר שאין לך זמן ? הנה, בוא ואדפוק לך עוד קצת מהזמן ו-יעני- נעבוד עליך, ותראה שיש לך המוווון זמן לדבר כה פעוט " על זה שאני משיב בתודה ושלום. אל תחנך אותי, אל תתעסק לי עם הזמן ואל תנסה לעבוד עלי, בטח לא עם מוזיקה נוראית ברקע שגרמה לזמן הזה להראות ארוך פי כמה, וחמור מכך, נניח שהשתכנעתי בגלל ההיגיון : מה לעזאזל אני עושה בסוף עם כתובת שאינה לינק ושנראית כמו WWW.HEALTH.JFJURYU.FJYFRHJUT///KGJJKHGJHG/HKVGFJHGFJ./MNNBMNB ?! תוך כדי הסרט נעשה שימוש בדוגמאות שמותירות טעם יותר "רע" מאשר "טוב" - שיעמום, סוליטייר, לעשות ריבועים על המסך [ ענק ! ] - עד שבא לי כבר לתת חתיכה מהכבד כבר עכשיו. כמו במונטי פייטון. בקיצור, ממש לא, משום אספקט [ חוץ, אולי, מלעשות ריבועים על המסך, זה יעודד בעתיד תרומת מוח על רקע התנוונות].

מרגש - בלי מונוסודיום גלוטומט.

לא התרגשתי ככה מאז שהוציאו את הציקלומט מהסוכרזית.

יש שיר כזה, של נטשה

בקפה שלי אין קופאין! בסיגריה שלי אין ניקוטין! בסוכר שלי אין סוכרים! בקולה שלי אין קוקאין! עמוד על שלך! אל תוותר! תתעקש! קנה מה שאין! אל תקנה מה שיש! בסבון שלי אין סבון! בגבינות שלי אין שומנים! בסטייק שלי אין כולסטרול! בבירה שלי אין אלכוהול! עמוד על שלך! אל תוותר! תתעקש! קנה מה שאין! אל תקנה מה שיש! (קופי פייסט משירונט
)

MooHoo

New member
רעיון מוצלח, אבל לא קשור

התלמידים הגיעו למסקנה (כך מובן מהכתבה) שהדבר שמונע מאנשים לחתום על הכרטיס הוא שהם חושבים שזה מסובך. אם זו אכן הסיבה שאנשים לא חותמים, אז הסרטון קולע, הבעיה היא שהאבחנה הזו היא לא נכונה. "אין לי זמן", "לא יצא לי" לא יודע איך", לא רק נשמעים כמו תירוצים, הם באמת תירוצים. לאנשים לא נעים להגיד "לא" לדבר שהוא כל כך חושב והומני, אז הם מתחמקים בתירוצים. הדבר הכי קל זה לחתום על כרטיס אדי, ספח הצטרפות אפילו מצורף לחידוש רשיון הרכב. מה שמפיל את הסרטון הזה זו העובדה שהוא לא עונה על ההתנגדויות האמיתיות של האנשים, הוא פשוט אומר להם "תמצאו תירוץ אחר". ועד שמישהו לא יסביר להם למה זה באמת חשוב, ויפנה להתנגדויות האמיתיות שלהם ויפריך אותם, זה מה שהם יעשו - ימצאו תירוץ אחר.

למעלה