בלי מונוסדיום גלוטומט !
נשארתי עם המסר הפירסומי שהקדים את הסרטון - יש אבקת מרק עוף בלי מונוסודיום גלוטומט. סוף סוף. בעבור מי שמקפיד על מזונו - ומבשל - זו אולי בשורה זוטא, אבל בשורה. הסרט הותיר אותי אדיש : ראשית נאלצתי להנמיך את המוזיקה המעיקה בפירוש [ לא הבנתי את הקשר שלה, בוודאי לא את הפלח הצר שאליו היא עשויה - אולי - לדבר. מה לי ולהיפ הופ רעשני ונודניקי בשמונה בבוקר ? לרוב אחרי שאני שומע "בייבה" אחד אני סוגר ] . עכשיו, זה עובד קצת על עקרון ההשחלה הנגדית : שואל המפרסם - " אתה אומר שאין לך זמן ? הנה, בוא ואדפוק לך עוד קצת מהזמן ו-יעני- נעבוד עליך, ותראה שיש לך המוווון זמן לדבר כה פעוט " על זה שאני משיב בתודה ושלום. אל תחנך אותי, אל תתעסק לי עם הזמן ואל תנסה לעבוד עלי, בטח לא עם מוזיקה נוראית ברקע שגרמה לזמן הזה להראות ארוך פי כמה, וחמור מכך, נניח שהשתכנעתי בגלל ההיגיון : מה לעזאזל אני עושה בסוף עם כתובת שאינה לינק ושנראית כמו WWW.HEALTH.JFJURYU.FJYFRHJUT///KGJJKHGJHG/HKVGFJHGFJ./MNNBMNB ?! תוך כדי הסרט נעשה שימוש בדוגמאות שמותירות טעם יותר "רע" מאשר "טוב" - שיעמום, סוליטייר, לעשות ריבועים על המסך [ ענק ! ] - עד שבא לי כבר לתת חתיכה מהכבד כבר עכשיו. כמו במונטי פייטון. בקיצור, ממש לא, משום אספקט [ חוץ, אולי, מלעשות ריבועים על המסך, זה יעודד בעתיד תרומת מוח על רקע התנוונות].