תגובה:
לא רק לך- אלא לכל מי שהגיב לי. בקשר לזה שיש גברים. סליחה טעות שלי. חשבתי שבעיקר נשים עובדות בזה. אבל זה לא משנה את דעתי על הנושא. אני מגיבה לך, למרות שדווקא אתה הסכמת איתי (ואני איתך), אבל לא רוצה לפתוח מליון הודעות, לכן זה תגובה לכל מי שהגיב לי. למה לדעתי זה בולשיט. כי מטפל אמור להדריך מטופל בבעיות שלו, לא להיות המקור לפתרון הבעיות שלו. כך למשל אם יש לי בעיה בפיתוח מערכת יחסים זוגית, מכל מיני סיבות, אז המטפל עצמו לא יהיה "בן זוג" שלי, כדי לעזור לי. הוא יכול להדריך אותי בדרכי התנהגות עם בן זוג פוטנציאלי, אבל לא הגיוני, לא פרקטי, לא יעיל, ולא מוסרי, שהוא עצמו ישמש לי בן זוג, למשל. אם יש לי נגיד בעיה להשיג עבודה, לא הגיוני שהמטפל יעזור לי פיזית להשיג עבודה. תפקידו להדריך אותי, לעבוד על הקשיים שלי בקבלת עבודה. אבל להשיג ממש עבודה אני צריכה לעשות בעצמי. כך גם אם יש לי בעיות במיניות, הוא אמור להדריך אותי דרך שיחה ודיבור על הקשיים שלי (או גם עם בן זוג בטיפול זוגי) הוא עצמו לא אמור להיות זה שאיתו אני מקיימת קשר מיני, איך זה בדיוק יעזור לי "בשטח" עם בן זוג אמיתי? לדעתי כל הקונספט שגוי, ואני דיי בהלם שהרבה מפה אומרים שהציעו להם ללכת למטפל/ת כזה/ות