סרגוסים

סרגוסים

אהלן אני אורי חדש פה.. אני מהרצליה ואני מאוד אוהב סרגוסים, גם לתפוס וגם לטגן :p אני דג עם חכת רולר חוף קטנה (מטר וחצי) שמתפקדת מצויין. אשמח לקבל מאנשים בפורום טיפים לגביי פיתיון מועדף, מקומות דייג באיזור השרון/ת"א , ושיטות שונות.. תודה רבה:)

tosti

New member
אתה קונה או מוכן

בחנויות דייג מסוימות{אני לא קונה אז אני לא יודע איפה יש}..... או שתקנה או תדוג סרדינים,תיתחן אותם ותוסיף אותם לבצק שאת המתכון תמצא באינטרנט או ביוטיוב{שוב, אני לא כל כך משתמש ככה שאני לא יכול לעזור לך במתכון:}

mbd66

New member
דוקטור,אתה יכול לפנות במסר פרטי לרמי איזו גיי

תחפש את איזו גיים רמי בפורום ותשלח לו מסר פרטי יש לו את הפילוטה מספר 1 כך אומרים... ותעדכן אותנו על הסרגוסים בהצלחה מורדי

פילוטה לא תועיל לך במקרה של חכת רולר .

זה פיתיון לבוס , וגם אז ,יש כמה דברים לדעת ,חוץ מאיפה קונים ואיך מכינים , אתה מבין ? אנשים פשוט יודעים המון , אתה מבין ?

tomer025

New member
הייתי ממליץ לך שרימפס

לפני 3 ימים הייתי בדיג ותפסתי סרגוסים יפים אתה יכול לראות בתמונה האחרונה שפרסמתי . שרימפס זה מספיק בשביל לתפוס סרגוס פשוט צריך להגיע בזמן הנכון ! אני קונה מיפו ליד מגדל השעון יש הרבה חנויות של פירות ים באיזור שם . בהצלחה

תודה רבה לכולם! הכל טוב חוץ מ..

הצטיידתי בשרימפס קריסטל שקניתי מחנות דייג לייד הבית בהרצליה, אני יוצא עוד מעט למרינה בהרצליה לנסות את המזל על המזח.. עידכונים בהמשך..

asia7

New member
ברוך הבא , תיהנה ותספר ..

אני לא חושב שצריך משהו מדעי לטובת סרגוסים , הדג נפוץ כמעט בכל מקום . אם השיטה שלך עובדת ( ציוד ) תגוון בסוגיי הפיתיונות ולא מעבר ... בכל מצב , דיג מהנה ושתף מדיי פעם .

למעלה