סרגוסים בג'רג'ור

fishy2012

New member
סרגוסים בג'רג'ור

היה יום דייג משולם מבחינתי עם סרגוסים מפלצות והמון הנאה . החלטתי לנסות דמוי חדש שקינתי באתר הזה stirke-pro eg-073sp http://www.gofishing.co.il/sg_product~35384~7~0.htm וכנראה שההשקעה שלי השתלמה עם כמות סרגוסים כזאת וגדלים כאלה אני ממש מרוצה מהתוצאה אני מקווה שתהנו מהתמונה כי אני נהנתי מאוד. שיהיה דייג מוצלח .....

nirliv

New member
יופי של שלל.

פנק אותנו בעוד קצת פרטים: שעות תפיסה? מצב הים? סלע או חול? תודה.

fishy2012

New member
קצת פרטים

שעת התפיסה הייתה בסביבות 8 בבוקר אבל אני מאמין שהשעה לא משנה אני כבר תפסתי סרגוסים באצמע הלילה ובאמצע היום בג'רג'ור הים היה די שטוח עם טיפונת גלים היופי שבדמוי הזה שאני יכול לזרוק על הסלע והוא לא נתפס בלסעים אז ככה שאני זורק או על הסלע עצמו ומגלגל לאט או שאני זורק מסביב לסלע עם הקפצות קטנות מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות .....

asia7

New member
יש עוד שאלה ...

למה אתה לא מעלה דוח מדיי פעם !? תפסת יום משגע שאחריי סערה , המים עדיין עכורים ואפשר להבחין בסרגוסים על הריפים - טיימינג מושלם ללכת עליהם . משחק מוצלח של סרגוסים בזירזור הוא אחד הדברים היותר כיפיים שיש , סחתיין על השיתוף . אגב , יש לי דמויים מהסדרה ודווקא לא הלך לי אתם עד כה , אנסה שוב בהמשך ...

tomer025

New member
תפיסה טובה! שאלה נוספת אליך...

בזירזור דמוי יש מספר סוגים:קשיחים,אולטרה וסיליקון . מה הדמוי שלדעתך הכי מתאים בשעות השקיעה(מים מלוחים) לזירזור?האם אולטרה או קשיח או בכלל סיליקון? הדמוי שלך הוא אולטרה אני מבין לפי הפרטים בקישור . תודה,תומר

fishy2012

New member
בקשר לשאלות

אני לא מוריד את המשולשת מהבטן של הדמוי הוא נתפס בסלע לעיתים רחוקות ונניח שהוא נתפס משחק קטן עם המקל והוא משוחרר ככה שאין מה לדאוג לגביי המשולשת ובקשר לשאלה השנייה אני עובד עם אולטרה לייט זה נכון אבל זה תלוי איזה דג אתה מתכנן לתפוס ומה המצב של הים באותו יום .. נניח שאתה רוצה לתפוס לברקים אז אולטרה מתאים כי הלברקים לרוב נמצאים קרוב לחוף ומעדיפים סליקון (אני תפסתי כמה גם על דמויים קטנים ) לברקים בדרך כלל תוקפים בים גלי ככה שבים רגע אולטרה לייט ובים גלי דמויים יותר גדולים עם כפית יותר גדולה או סילקיונים יותר גדולים ככה שהגלים לא ישפכו לך את הדמוי החוצה ... ונניח שאתה רוצה לתפוס לוקוס אז הזריקה צריכה להיות לתוך הסלעים ועם סיליקונים לרוב למרות שתפסתי הרבה גם על דמויים קטנים ככה שאולטרה לייט מתאים .. סרגוסים חובה אולטרה לייט ודמויים קטנים בצבע זהב מה שהמלצתי למשל זה בים רגוע במשך כל שעות היום ... יש גם תוספת לדמוי שאני מוסיף זה ספריי ריח שמפזר ריח בים שגורם לדייג לרעב פתאומי וחייבים לתקוף אבל כמובן שזה לא חובה רק בגדר המלצה זה רק משפר את הסיכויים . לגביי ברקודות פלמידות גומברים וכל יתר הטורפים הגדולים מומלץ להשתמש בחכות שמעיפות דמוי גדולים למרחקים משקלי זריקה גבוהיים יותר כי הם בדרך כלל אוכלים רחוק יותר וצריך מרחק כדי להגיע אילהם וצריך להם ציוד יותר מסיבי כי הם יכולים לגדול לגודל מפחיד .. טוב אני מקווה שעניתי על הכל אם יש עוד שאלות אני אענה בכיף .... נ.ב אני לא העלתי הרבה דוחות כי לא הייתי רשום לפורום רק לאחרונה נרשמתי .

למעלה