סקR

oAviaDo

New member
יותר גרוע:

תתאר את DIRRTY מחודש ע"י מאריה+ כריסטינה+ וויטני+ ו-פטי לאבל לקינוח
ערמה של צרחות
מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lopezit

New member
ג'ן ובריטני?!

לאאאא ג'ן ואנסטסיה
הלוואי שיוציאו תדואט שהן עשו ביחד!!

CrAzY MuSiC

New member
אני חושב שזה יהיה פיצוץ

דואט של ג'ניפר ובריטני, אבל אני מתאר לעצמי שזה ייכשל.. ו.. ממתי היה דואט של אנסטסיה וג'ניפר
אין להם קולות דומים בכלל, זה לא נשמע טוב

אממ שלי :

נלי פורטדו ואמינם וקיילי מינוג אמרה שהיא רוצה לעשות משהו עם נלי :\ מעניין מה יצא מזה.. חח

CrAzY MuSiC

New member
נלי ואמינם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סליחה אבל זה נשמע ממש מצחיק

חה חה חה

מה מצחיק לעזאזל?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. נלי אמרה שהיא מעריצה אותו - אז אולי יצא מזה משהו (?) הדואט עם מיסי היה דווקא טוב :\

oAviaDo

New member
זה דווקא נשמע מעולה ../images/Emo45.gif

חס וחלילה שתתיחס ברצינות למשהו שלא פופ מגעיל אחממ*בריטני*אחחממ לדעתי אמינם ונלי פורטדו יהיה מגה להיט.

CrAzY MuSiC

New member
מה הקשר בריטני עכשיו../images/Emo35.gif

תעשה טובה ותסתום את הפה. אמרתי שנלי ואמינם נשמע מצחיק, That's My Prerogative
אין להם אותו סיגנון והם שונים לגמרי. זה יהיה כזה מגוחך לראות את נלי ואמינם בקליפ... אולי זה יהיה להיט אבל בעיקר בזכות אמינם... לא שווה לו בכלל לעשות איתה דואט.

oAviaDo

New member
אולי בגלל

שמרכז החיים שלך כולל את בריטני, בריטני ו..... בריטני! הרי רק היא התותחית. לה יש את הדבר האמיתי שכולם רוצים נכון? אה. חוץ מזה, דיידו ואמינם זה סגנונות דומים
לא. ויצא להם שיר מדהים. תפסיק להיות אטום. למוזיקה יש המון מה להציע חוץ מפופ שטחי ואלקטרוני.

CrAzY MuSiC

New member
אני לא שומע רק בריטני

אבל עזוב, ילד מפגר. לדעתי זה ייצא מזעזע. לדעתך לא. מה הקשר לאטימות
זאת דעתי ואתה יכול פשוט להיחנק. שלום.

ערן1987

New member
והסגנון של מיסי אליוט/ליל' קים/נלי

וכריסטינה אגילרה דומה,נכון?

oAviaDo

New member
הוא יודע הכל ערן, אל תשכח!

בכל זאת מה, בריטני לא תהיה בקליפ אז כמובן יהיה כשלון. טחח

ערן1987

New member
לדעתך

לדעת הרבה אנשים הם מאוד טובים.. אני מאוד אוהב את הדואטים שלה עם מיסי וליל' קים,אבל פחות על זה עם נלי.. אבל הוא סביל+

CrAzY MuSiC

New member
נכון לדעתי

ואתה יודע לעשות תגובה נורמלית לפחות, במקום הדפוק ההוא, מזכיר את בריטני וקורא לי אטום. מה הקשר
ככה אני חושב והוא יכול להתפוצץ.

Xtina2

New member
אמממ

אמינם&כריסטינה ענק מי יכול על שתיהם יחד!?! מדונה&כריסטינה ג'ניפר%כריסטינה וכל זמרת שלא תשפיל את עצמה לשיר עם כריסטינה כיי לא כל אחת יכולה

BravE NeW BoY

New member
יש לי חלום לגבי זה ../images/Emo9.gif

כמו שהיה את ליידי מרמלד עם 5 הבנות אני רוצה שיהיה משהו כזה עם: בריטני ספירס כריסטינה אגילרה ליאן ריימס מדונה וג'סיקה סימפסון זה יכול להיות מושלם

למעלה