סקR

CrAzY MuSiC

New member
סקR../images/Emo9.gif

אוקיי אז השאלה שלי היא: איזה דואטים הייתם רוצים שיהיו בין זמרים
אני למשל הייתי מאוד רוצה לראות את בריטני וג'ניפר לופז באותו וידאו, הייתי שמח לראות את המגה-סטאריות האלה באותו וידאו... וגם הייתי רוצה לראות דואט בין קיילי מינוג למדונה
זה היה יכול להיות מעניין.. וגם אולי בין שאקירה לאנסטסיה... נשמע תותחי
אז... איזה דואטים אתם הייתם רוצים לראות

DAN1EL

New member
הממ....

ג'וס סטון וכריסטינה אגילרה (מה שכנראה יתגשם) מייסי גריי ומייקל ג'קסון - יכול להיות מעניין אנסטסיה וג'סטין טימברלייק פינק ואיב

DAN1EL

New member
כנראה שכן.

הסיפור המלא: כריסטינה שמעה את הקול של ג'וס ומאוד התלהבה ממנה, וסיפרה בכמה עיתונים שהיא הייתה רוצה לעבוד איתה. ואז הצלם דייויד לה שאפל, ידיד של השתיים, עבד עם ג'וס על משהו ואז הוא דיבר עם כריסטינה בטלפון ונתן לה את ג'וס. הן דיברו וג'וס שאלה את כריסטינה אם היא רוצה לעשות משהו יחד, וכמובן שכריסטינה רצתה. לפני כמה ימים הן נפגשו באירוע של ואן טופלר, נשיא MTV, ודיברו שוב. כנראה שיהיה דואט מתישהו, אבל לא ידוע מתי. אני מאמין שזה יהיה באלבום הבא של כריסטינה.

ערן1987

New member
או שסה"כ ג'וס תוציא בגרסה חדשה את

האלבום החדש שלה בעוד כמה חודשים

The only Shpitz

New member
שלי...

פינק ואשלי סימפסון או עם אחותה בריטני וג'וג'ו, נראה לי יהיה מגניב

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

כריסטינה ובריטני
כריסטינה וג'וג'ו
בריטני ואשלי סימפסון
בריטני ופריס הילטון
כריסטינה ואמינם
יהיה שולטטט

backstreet girl

New member
אני ואנתוני קידיס המושלם../images/Emo99.gif

סתם סתם.. אמממ... 1)כריסטינה ובקסטריט בויז. 2)אבריל לאבין ופינק. 3)כריסטינה אגילרה ואנסטסיה. 4)גוון סטאפני וביונסה. אממממ..זה i think..

oAviaDo

New member
מה שבטוח

יהיה הזה מלאאאאאאאאאאאאאאאאא צעקות
אני מתאר לעצמי: כריסטינה: אאאאאאאאאאאאאא!!!!11111111111 ג'וג'ו: אאאאאאאאאאאא אי אי הי הי!! (מסלסלת) כריסטינה: וואיייייייייייי (HIGH NOTE) ג'וג'ו: יאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 כריסטינה: קאמון קאמון קאמון!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111

DAN1EL

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו... חחח אז תחשוב מה זה דואט של מאריה וכריסטינה!

למעלה