סקר2

סקר2

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? תענו כי אני וחברה שלי ממש רוצות לדעת כי בעוד חודש תיהיה לה אחות קטנה ואין הצעות לשם תעזרו help

mafakit

New member
ממ..שמות..../images/Emo3.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

שם יפה לבנים זה עמית,רועי,איתי. לבנות לדעתי זה רון, רותם.

shaharrr53

New member
עונה.

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה?שחר
2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך?אכן

I L O V E MCR

New member
אוקיי אני עונהD:../images/Emo129.gif

אז לבת אני ממש אוהבת דניאל ולוטן- הניקוד הוא עם שלוש נקודות מתחת ל ט'. זה לא השם שלי. מזל טוב על האחות

mafakit

New member
נראה לי שהיא התכוונה ל..|אלפקה|../images/Emo218.gif

ל וֹ טֶ ן זה->> ֶ

fireyes

New member
3 נקודות יכולות גם להיות

לֻ ולא רק ֶ בגלל זה שאלתי..
,והיא התכוונה לסגול

עונה..

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? לבנים: תומר, איתי, ניר, גיא לבנות: קארין, מאיה, שני, רוני 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? ממש לא

צ ש ט ש

New member
מזל טוב!!

לבנים - עמרי/עומר/אמיר וכל מה שנשמע דומה לבנות - ענבר/גלית וקוראים לי מאיה

../images/Emo42.gifעונה

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? ממ.. שחר, נעם, יונתן 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? לא

Tears Dont Fall

New member
46734

שם לבת: דניאל, דפנה, שחר, מורי, נעם, לירז, ספיר. שם לבן: דניאל, שחר, עמרי, דסטין, עפר, שחף, רותם.

עונה../images/Emo9.gif

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? מיכל 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? לא .. קוראים לי אור .. ובקשר לאחות קודם כל מזל טוב
ודבר שני לדעתי מיכל זה שם מאוד יפה .. אני יתן אותו לבת שלי שתהיה בעזרת השם בעתיד

דנטל

New member
שמות

1. מה לפי דעתך השם הכי יפה? אֶבּי 2. האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? לא

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif:Name

1.איזבל 2.לא,זה הכינוי שלי ושם שאני מאוד אוהבת

MushrooMush

New member
אוקי אז

אופל 3> זה השם הכי יפה.. גם ספיר ... אמ.. הייתי רוצה ליקרוא לבת שלי דידו XD.... מה !? זה יפה..!>< ולא אף אחד מהם זה לא השמות שלי... ומזל"ט על האחות..=]

Temarius

New member
מזל טוב D:

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה?יאמי, טלי, עידן וזוהר 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך?לא >; אה ואמ אני אשמח לדעת באיזה שם בחרתם בסוף

Retama

New member
אמ

1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? איתמר, ולבנות- נטע או אביב 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? לא

למעלה