עונהD: 1.מה לפי דעתך השם הכי יפה?נועם 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך?נופ אבל הייתי רוצהD:
C Cause I Broken New member 18/7/07 #19 עונהD:../images/Emo168.gif 1.מה לפי דעתך השם הכי יפה?נועם 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך?נופ אבל הייתי רוצהD:
עונהD:../images/Emo168.gif 1.מה לפי דעתך השם הכי יפה?נועם 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך?נופ אבל הייתי רוצהD:
נ נעה 124 New member 20/7/07 #23 עונה 1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? מיתר, צליל, סתיו, קסם, עדי, מיכל, תמר, רוני 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? ממש לא ומזל טוב
עונה 1.מה לפי דעתך השם הכי יפה? מיתר, צליל, סתיו, קסם, עדי, מיכל, תמר, רוני 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך? ממש לא ומזל טוב
I I R i T 94 New member 21/7/07 #24 אין שם הכי יפה אחד. ../images/Emo217.gif כן... זה השם שלי>< אבל אני אוהבת מאדו את השמות נגה ונעה. אלו שמות יפים לדעתיD:
אין שם הכי יפה אחד. ../images/Emo217.gif כן... זה השם שלי>< אבל אני אוהבת מאדו את השמות נגה ונעה. אלו שמות יפים לדעתיD:
ל לילוששש16 New member 5/8/07 #25 לדעתיי 1.מה לפי דעתך השם הכי יפה?לבת ליאן שם נורא יפה 2.האם השם שכתבת למעלה זה השם שלך?לא, שמי לי