ברור ש...
מטאל מכל הסוגים: Obatuiry, Slayer, Immortal, Naplam death, Bathory וכו´. רוק מתקדם: פינק פלויד (גילמור הוא אחד הגיטריסטים הכי טובים בהיסטורירה), דיפ פארפל (ע"ע תותחים, אני נמס כשאני שומע את התקליטים האלה), קינג קרימסון, אמרסון לייק אנד פאלמד, YES (להקה ענקית!!). וכמובן, שלישית להקות הגראנג´: נירוואנה, אליס אין צ´ינס, פרל ג´ם. ובכללי גם מוזיקה שחורה מכל מיני סוגים (פאבליק אנמי, סיפרס היל), ג´ז ובלוז קצת (ג´וי פאס בעיקר, לפעמים לפעמים צ´יק קוריאה). כמובן שאי אפשר להתעלם מפאנק (עם P, סקס פיסטולס, דד קנדייס), וממוזיקה "ישנה": לד זפלין, ביטלס עשו כמה דברים טובים (למרות שאת רוב מה שהם עשו לא אהבתי), מודי בלוז להקה מדהימה, דייר סטריט (אלכימי, ההופעה), מטאליקה (מאסטר דיסק ענק, יש לי את כל הדיסקים שלהם אגב, ואת מאסטר על תקליט), וגאנז (אפטיט דיסק ענק). עכשיו, יש כאלה שיגידו "הוא זרק כל שם שעלה לו בראש", אז לא! לא הזכרתי פה שום דבר שאני לא באמת אוהב, ואני שומע עוד המון המון דברים. יש לי יותר מ200 דיסקים, ומשהו בסביבות ה50 תקליטים, שני קלסרים מלאים בתווים, טאבלטורות ומילים. המטרה היא להגיע למצב שיהיה לי לפחות הקלטה אחת מכל סוג של מוזיקה. בטוח אני יוסף עוד הודעה עם תוספות...