סקר

סקר

תהיה קטנה שעלתה במוחי... איזה מוזיקה אתם שומעים? איזה מוזיקה אתם מנגנים? אני אישית שומע את רוב סוגי המוזיקה (מתעב פופ וטראנסים) ומנגן מטאל ג´אז וקלאסי.

.......

פאנק רוק(בעיקר offspring, green day), רוק בלי הגדרה מיוחדת ממש (למשל foo fighters), גראנג´(בעיקרpearl jam, nirvana), מטאל(לפעמים מטאליקה וסליפקנוט אבל אני לא שומע הרבה מטאל) וכמובן אזגורי מן שעליו עוד תשמעו.... אוהב לנגן את מה שאני אוהב לשמוע חוץ ממטאל

גילדורי

New member
אני שומע גראנג´, מטאל, ברי וחבריו

היפ-הופ, ראפ, קצת פאנק וקצת ג´אז-בלוז וכמובן ג´ימי הנדריקס בלהקה אני מנגן גראנג´ וככה אני בד"כ מנגן בלוז, מנסה לנגן ג´ימי, קלאסי, ומטאל.

DrunkGoat

New member
אמממ...

אני שומע גראנג´ (אליס, נירוונה, פרל ג´אם, סאונדגרדן ועוד רבות וטובות), מטאל (בעיקר ת´ראש ודום) והארד רוק (זפלין, סאבאת´, דיפ פרפל ושות´). מנגן.. אממ.. אני מנגן את כל הנזכרים הנ"ל.

cyber2200

New member
ברור ש...

מטאל מכל הסוגים: Obatuiry, Slayer, Immortal, Naplam death, Bathory וכו´. רוק מתקדם: פינק פלויד (גילמור הוא אחד הגיטריסטים הכי טובים בהיסטורירה), דיפ פארפל (ע"ע תותחים, אני נמס כשאני שומע את התקליטים האלה), קינג קרימסון, אמרסון לייק אנד פאלמד, YES (להקה ענקית!!). וכמובן, שלישית להקות הגראנג´: נירוואנה, אליס אין צ´ינס, פרל ג´ם. ובכללי גם מוזיקה שחורה מכל מיני סוגים (פאבליק אנמי, סיפרס היל), ג´ז ובלוז קצת (ג´וי פאס בעיקר, לפעמים לפעמים צ´יק קוריאה). כמובן שאי אפשר להתעלם מפאנק (עם P, סקס פיסטולס, דד קנדייס), וממוזיקה "ישנה": לד זפלין, ביטלס עשו כמה דברים טובים (למרות שאת רוב מה שהם עשו לא אהבתי), מודי בלוז להקה מדהימה, דייר סטריט (אלכימי, ההופעה), מטאליקה (מאסטר דיסק ענק, יש לי את כל הדיסקים שלהם אגב, ואת מאסטר על תקליט), וגאנז (אפטיט דיסק ענק). עכשיו, יש כאלה שיגידו "הוא זרק כל שם שעלה לו בראש", אז לא! לא הזכרתי פה שום דבר שאני לא באמת אוהב, ואני שומע עוד המון המון דברים. יש לי יותר מ200 דיסקים, ומשהו בסביבות ה50 תקליטים, שני קלסרים מלאים בתווים, טאבלטורות ומילים. המטרה היא להגיע למצב שיהיה לי לפחות הקלטה אחת מכל סוג של מוזיקה. בטוח אני יוסף עוד הודעה עם תוספות...

אל תדאג!

אנחנו לא פורום "רוק ומטאל" שבו אסור להגיד שום דבר בלי להיזהר ולהגיד סליחה

200 דיסקים?!

יפה מאוד!, ועוד אחלה דיסקים(ותקליטים), ועוד משהו איפה בארץ מצאת תקליטים?

cyber2200

New member
בגלל שאני... איך נגדיר את זה...

חי מהכסף שאין :) אז אין לי כסף להוציא בחנויות כמו האוזן השלישית או חור שחור, לכן האלטרנטיבה הזולה (בדרך כלל בחינם) היא ההורים של חברים שלי (אני בן 18, ההורים בדרך כלל 40-50), גיליתי שהורים כאלה שתמיד אתה מסתכל עליהם בתור מה כבר הם יכולים לשמוע (ביטלס מקסימום?), אז הם שמעו פעם RUSH ופינק פלויד וקרימזון ומייק אולדפילד (שהוא גאון!!!) ודילן ודיפ פארפל, קיצר, הכל חוץ מדברים שיצאו אחרי 1985. וזה יוצר גם התחלפות די גדולה של תקליטים, כי אתה לוקח 10 מפה, מחזיר 10, וכו´. קיצר, "הדברים הכי טובים בחיים הם בחינם" (גם הפטיפון AUDIO TECHNICA שלי לא עלה לי שקל).

השאלה הנכונה...

טווב אני שמועת: בעיקר רוק ישראלי (חמי רודנר, איפה הילד, כרמלה גראס ואנגר ועוד...) באורגנית אני מנגנת בעיקר קלאסי ובגיטרה את השירים שאני אוהבת מקווה שעזרתי לימור

איתמר1

New member
תשובה שלי...

אני שומע כלכך הרבה דברים, שאין לזה סוף בכלל! עיקר המוזיקה שאני שומע ומכיר הוא בתחום הרוק, רוק כבד, ושלל סגנונתיו של המטאל! מה שכן, אני גם מטורף על גאז, גם קלאסי, גם מודרני, ופיוזן! ובלוז, המון בלוז - למרות שיש לי ממש ממש מעט דיסקים של בלוז. מוזיקה קלאסית כמובן, איך אפשר בלי? אני יחסית פתוח להמון המון סגנונות לדעתי. לנגן - כשאני על המחשמלית, אז יש לי להקה - של רוק-כבד מתוכחם שכזה, עם הרבה שבירות וקטעי פיוזן מגניבים! רק שהבסיסט התגייס, ואין לנו הרבה זמן לחזרות בכלל, וזה ממש מבעס. יש לי גם הרכב ג´אז בלוז כבר כמעט שנתיים לדעתי, שב-4 חודשים האחרונים פורק זמנית, והחדשות הטובות הן שביום חמישי הזה אנחנו חוזרים, כדי ללמוד 2-3 קטעים, לאיזה הופעה קטנה... אני לא לומד גאז, ואני בכלל לא לומד בכלל כלום על החשמלית, אני לומד רק יצירות קלאסיות, בסוף החודש כנראה מתקיימים המבחנים לקרן שרת, ואני מקווה שילך לי טוב שם. בתכלס, כרגע אני רואה את הכיוון שלי יותר לאזור הקלאסי, עם כיוונים של אקדמיה למוזיקה, ואם יצליח לי מאוד, גם לצאת לחור לתואר שני בהמשך החיים. מספר האלבומים שיש לי עובר את ה-350, כשזה כולל את הרוק והמטאל (שזה כבר 300 בערך) ויש את הרוק העברי, וגם את הגאז-בלוז-קלאסי שסוגרים עוד כמה עשרות דיסקים. ובלי קשר יש לי עוד איזה 35 אלבומים של קומדיה, למי שמכיר - ג´ורג קארלין, קריס רוק, אדם סנדלר, מונטי פייטון, ´וויר אל´ ועוד... (כמעט הכל זה ב-מפ3)

למעלה