סקר!!!!!

stars

New member
סקר!!!!!

כל אחד יכתוב בשירשור הבא את השאיפות שלו לעתיד, בכל תחום שהוא.

dalitush

New member
סיפור מרגש על ילדה בשם דלית.

היה היה ילדה בשם דלית.. כל אבל כל הבני דודים ההורים הדודים האחים היו תלמידים מצטיינים אנשים אינטיליגנטים שעסקו בתחומים :רפואה ,עורכי דין, מהנדסים אנשי שיווק מחשבים וכ´ו וכו´..... אבל דלית ידעה שהיא לא תעבוד במקצוע כזה רציני ולהתייבש .. היה לה משהו.. איזשהו..חיידק...שנולדה איתו... אמא שלה תמיד לא קיבלה את העובדה שבתה חולה..בחיידק המסויים הזה אפילו דלית ..חשבה שתהיה או פסיכולוגית או עורכת דין.. אבל אז החיידק התפשט והתפשט.... והתפרצה המחלה.....ולחיידק הזה קוראים חיידק משחק!!!!!!!! ומאז דלית יודעת שהיא תעסוק במשחק..... סיפור מעפן, נכון? או קיי אז ככה אני די מחורפנת עכשיו אז אל תתיחסו לפיגור.. אני יודעת שאעסוק במשחק..לא משנה אם לעבוד על הבמה להיות מורה לדרמה באיזה חוג אבל לעסוק במקצוע וזה לא משנה המשכורת הנמוכה.. העיקר שאני אעשה מה שאני אוהבת ואעשה משהו עם עצמי... ושלא יעבדו עליכם.... ו..אתם החוליה החלשה, שלום! דלית

yaniv002

New member
טעות קטנה בידייך

לחיידק קוראים חיידק הבמה,ולא חיידק המשחק.
אפילו עשו על חיידק הבמה ספיישל בטלוויזיה,בתוכנית "שוקו טלעד".

dalitush

New member
אופססס טעות שלי..אתה

צודק.. אני שפוט הייתי חצי ישנה ולא שמתי לב חיידק הבמה... נכון!

stars

New member
דלית...

אני כ"כ כ"כ כ"כ מזדהה... גם כל המשפחה שלי עוסקצ בעבודות "רציניות" (ההורים שלי פסיכיאטרים) בכלל... אני מזדהה עם כל מה שכתבת

actress

New member
קבלי עוד הזדהות! ../images/Emo106.gif../images/Emo9.gif

גם אצלי יש את חיידק הבמה די הרבה מאד זמן בקיצור כל כל כל כל חייי ואני לא חושבת שאני ארפא

הסדר

מחייב כמה מילים מחר שבת 23 אני נוסע לחו"ל עבודה קשה אבל משהו צריך לעשות אותה,
כל היוזמות הנהדרות של גן ריקי יתחילו ב6 לאפריל אם חזרתי ביחד עם שחקנית נארגן את כל מה שצריך !!!!! חג שמח!

נאווה צוקרמן

בתאטרון תמונע חווית צפיה בחזרה של קבוצת התנועה שלה, בקול סמכותי נאווה מוליכה את השחקנים לגעת באופן אמיתי במקומות של אמת אישית, העיצוב חיצוני, משרה מעורר התהליך הוא לגמרי הישג אישי נסו כל אחד לעצמו להפתיע את עצמכם לגלות זיוף לגלות אמת משחק זה לא מקצוע משחק זה צורך שכדאי לעשות באופן מקצועי חג שמח מחר פריז

actress

New member
יהאורי למה אתה לא כחול? וטיסה מהנה

נבוא נבוא נבואאאא

dalitush

New member
אני שונאת שונאת מזרחית אבל...../images/Emo59.gif

אתם מכירים את השיר .. "דוקטור תציל אותי...כואב לי בחזה..".. טוב סתם פיגור פשוט ניזכרתי.. עזבו אני בתוקפה שמתגעים והשכל מגיעה לגודל של צימוק פסח שמח כשר ושקט ד דל דלי דלית

השאיפות שלי...

ובכן... יש לי הרבה חלומות ושאיפות, לשמחתי אני נוטה להגשים אותם... לאחרונה הגשמתי חלום שהיה לי כבר שנים: להתקבל למגמת תיאטרון בתלמה ילין... (כולם: Applause!!!) החלום הכי גדול שלי באמת זה להיות כוכבת בברודווי ובווסט-אנד, תפקידים כמו קים במיס סייגון, אפונין בעלובי החיים, כריסטין בפאנטום האופרה וכו´... (דרך אגב: אני נוסעת ביום שני הקרוב ללונדון לראות את עלובי החיים, פאנטום האופרה ומאמא מיה... וי!!!!!!!!!!) אבל... לא כל החלומות מתגשמים ולא תמיד יש סוף טוב... הדבר שאני הכי רוצה כרגע, והייתי אפילו מוכנה לוותר על תלמה בשבילו זה: שבחור אחד, שנקרא ריקרדו, יאהב אותי... אני חושבת שכבר שמעת עליו בפורום הזה - גם ממני וגם מאינס - וביום שבת, לפני פחות משבוע, אז היינו ביחד בים והתנשקנו וזה היה כל-כך מושלם, כאילו שהוציאו את זה מאיזה סרט או משהו, ואני ממש לא יכולה לתאר לכם כמה זה היה רומנטי... אבל... (אוף, תמיד יש את האבל הזה!!!) אתמול הבן זונה הגיע לתל-אביב (הוא גר בכפ"ס), והוא ביקש לראות אותי לפני שאנחנו הולכים לרקוד (שנינו רוקדים ביחד ריקודי עם... לא לצחוק עליי!!!), אמרתי בסדר, ובאמת נפגשנו. היינו ביחד בערך שעתיים, דיברנו, צחקנו, התחבקנו, התנשקנו, ואני - ברוב טיפשותי - הייתי בעננים. תבינו - לא הייתי מאוהבת יותר משנתיים, ולא הנחתי לעצמי להתאהב אף פעם כי ידעתי שכשמאוהבים במישהו אז אתה תלוי בו ואתה נהיה נורא פגיע, ואני שונאת להיות במצב הזה. הפסקתי להאמין באהבה, עד שהוא הגיע וברוב טיפשותי האמנתי לו והתחלתי להאמין באהבה מחדש. אוף, איזו מטומטמת הייתי!!! בכל מקרה, זה היה ממש מושלם, ואז הוא היה צריך ללכת, אז ליוויתי אותה לתחנת הרכבת. פתאום הוא אומר לי: "לאחרונה אני מאוד מבולבל, אני צריך להתגייס לצבא, ואני כאן עולה חדש וקצת קשה לי, והיום אני בן 19 ופתאום אני מרגיש נורא מבוגר לעומתך..." (כן, אתמול הוא היה בן 19. לידיעת כולם - אני עוד לא בת 14...) ואני, מטומטמת שכמותי, לא מבינה. פשוט לא קולטת. במשך חצי שעה הוא היה צריך להסביר לי, שלאחרונה הוא מאוד מבולבל, הוא לא בטוח עם מה שקורה בחיים שלו, ושהוא קצת נבהל ממה שקרה בינינו ביום שבת... בקיצור, הוא לא אמר את זה מפורשות, הפחדן, אבל הוא זורק אותי לכל הרוחות! התחלתי לבכות. "אל תבכי", הבן זונה אומר לי, "אתה חושב שזה קל לי? אם אתה תבכי גם אני אתחיל לבכות..." והוא באמת התחיל לבכות. מנייאק! "זה לא קל לו"... תעשה לי טובה!!! והוא הלך. ואני חזרתי הביתה, לא מפסיקה לבכות. כבר הרבה זמן שלא בכיתי ככה... והוא שולח לי הודעה: "אני בדרך אליך. אנחנו צריכים לדבר על זה". ואני עדיין לא מבינה - למה?!?!?!? והוא הגיע עוד פעם, ואני חיכיתי לו באותה גינה שהתנשקנו בה לפני פחות משעה, כולי מכווצת מרוב קור, ואני בוכה. לרגע לא הפסקתי לבכות. והוא בא, וגם הוא בוכה. ודיברנו, והנה עוד תרוצים: "אני לא בנוי לקשר", "אני לא מרגיש חופשי כשאני בקשר" אלוהים, אם רק היה לי שקל על כל פעם שגבר אמר את זה לכל אישה שהיא! ואני לא מבינה. אני פשוט לא מצליחה להבין - למה?!?!? מה עשיתי?! ולא עזר כמה הוא ניסה להסביר לי, אני עדיין לא מצליחה לקלוט את זה. מה היה לא בסדר?! ונחשו מה - לפני בדיוק שנה, כשהוא היה בן 18, הוא עשה את זה למישהי אחרת. כמה מושלם! אני צריכה להכיר אותה. יהיה לנו משהו במשותף... בקיצור, הלב שלי שבור. האמנתי באהבה מחדש, ושוב פעם נפגעתי. ואני לא מתכוונת לעולם שוב לפול בפח הזה! מצטערת אם זה היה ארוך ומייגע. הייתי חייבת לפרוק את זה מהלב שלי. לעזאזל...

תמיכה ../images/Emo140.gif

היי סתיווש... קודם כל, אני רוצה לומר לך שאין לך מה להיעלב מהאפס הזה!! הוא לא שווה את הדמעות שלך, באמת- "אני לא בנוי לקשר" ??! מה זה הבולשיט הזה?? רואים שהוא סתם חתיכת חרא שכל מה שהוא מחפש בחיים זה סטוצים.. מצד שני, את לא צריכה להרגיש מנוצלת/ פגועה/מה שאת מרגישה. לדעתי עוד שבוע- שבועיים פשוט תשכחי ממנו. אני מכירה אותך, את חזקה. בקשר לכל שאר החלומות שלך- אין לי ספק שתגשימי אותם רק אם תרצי מספיק. כי את מסוגלת, יש לך כישרון, והרבה. את לא צריכה לוותר על תלמה ילין או כל דבר אחר כדי שהאפס הזה יאהב אותך. למה את צריכה את האהבה שלו, אם כל מה שהוא יכול/רוצה זה לפגוע בך??? תאמיני לי, אלייך יבואו עוד הרבה שהם לא אפסים כמוהו, ואין לך מה להיות עצובה.. אוהבת אותך, (וגם מאמינה בכל מילה שאמרתי פה) נגה.

stars

New member
נגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל כך חיכיתי שתבואי לפורום.. סוף סוף מישהו שיגן על כבודו של אלון אופיר בפרום הזה... סוף סוף מישהי שמסכימה איתי שהוא מדהים!!!

dalitush

New member
תשכחי את האפס../images/Emo46.gif

תגידי? מי הוא חושב שהוא שיגול להתייחס אלייך ככה? איזה אפס....ממש ג´יפה של בנאדם כלב בן כלב.. ככה זה בנים (רובם) איזה חסר חיים.. ואת ...!!! כן את!! שלא תעזי לוותר על חלומות גדולים ועל לימודים ברמה גבוהה בשביל בן זה לא את שאמרת שאנחנו צריכים להלחם על החלומות שלנו? אז יש לי משהו חדש לומר לך אל תותרי על החלומות שלך בשביל בנים ותזכרי את טוב טוב!!!!!!! או קיי אז עכשיו בשם כל הבנות לפני שהיה לי חבר גם אני עשיתי משהו לבן אחד.. תקשיבו..(תקראו).. היה איזה אחד שפגשתי בתל אביב החלפנו טלפונים וכו´ וכו´ הוא גר די רחוק ממני הוא גר ברמת אפעל והוא בן 18 בערך פעם אחת יצאנו וזה והיה נורא כיף...זה היה כ"כ טהור אפילו לא נתתי לו לנשק אותי צרפתית רק נשיקה קטנה וחמודה.. בפגישה השניה ההורים שלי נסעו לחול והוא בא אליי במונית(!!!!) אתם יודעים כמה עולה מונית מרחובות לחולון? 60 שקל!!!! אז זה יצא לו 120 שקל!!!!! (פשוט האוטו של ההורים שלו היה תפוס).. והוא בא אליי ודיברנו ובקיצר זו הייתה הנשיקה הכי טובה שאיזשהו בן נישק אותי!!!! (אל תספרו לחבר שלי הוא יעלב)
הוא הלך לצבא ושבוע שלך הוא התקשר אליי והתקשר והתקשר ...ובסוף אמרתי לו שאני לא מעוניינת בקשר איתו..איזה מניאקית אני... והוא בכה לי בטלפון הוא אמר "אני לא מאמין!!! איך עשית לי את זה בד"כ בו עושה את זה לבת...ידה ידה ידה"... ונגמר... אני רק רוצה להוסיף שהוא היה שווה בטירןףףףףףףףף היה לו שיער שחוק עם עיניים כחולות (!!!!) תשמרו על עצמכם בנות!! דלית

yaniv002

New member
אני חולם על...../images/Emo66.gif

להיות מנחה ושחקן בטלוויזיה. אני כמו תום אבני: שהייתי קטן הייתי מדמיין אותי שר (למרות שאני זייפן) בטלוויזיה,עם שירים שהיו בטלוויזיה. הייתי גם מדיי פעם מדמיין שאני מנחה תוכנית בטלוויזיה,כלומר מדיי פעם בתוכניות של ערוץ הילדים הייתי עושה כאילו אני הייתי המנחה,וגם אם פריה מסויימת בתוכנית של ערוץ הילדים לא הייתה יפה בעייני,הייתי עושה לה "תיקון"

CheRy LipS

New member
השאיפות שלי:

טוב, נתחיל ככה: כשהייתי קטנה תכננתי לעצמי את החיים. ידעתי באיזה גיל אני אתחתן ואלד ילדים, ידעתי כמה ילדים יהיו לי, ידעתי במה אני אעסוק... ואז הבנתי שאי אפשר לתכנן הכל מראש. אז אני מנסה לחיות את הרגע. בינתים (בגלל שלא התקבלתי לתלמה) אני מתכננת להנות ב"אוהל שם" במגמת תיאטרון (התקבלתי!)..... וזהו. אם יבוא משהו אז סבבה, ואם לא אז לא נורא.....

fire girl102

New member
יש לי שאיפות..

תראו, אני קצת חדשה בפורום הזה (למעשה רק היום נכנסתי והתחלתי לכתוב בו) אני לומדת במגמת תאטרון בביה"ס תיכון חדש ת"א ואני ממש נהנית שם, אני לוקחת את המשחק ואת אומנות הבמה כתחביב שאני נהנית ממנו ואפילו אני עושה דברים מעבר שהם אפילו לא קשורים, כמו למשל, אני מתנדבת בשירותי כבאות והצלה בת"א ואני מרגישה שאני ממש תורמת. השאיפה העיקרית שלי לחיים היא לעשות משהו מועיל לחברה ואני לא יודעת בדיוק לאיזה כיוון אני אפנה, אם זה לכיוון שיפור התרבות בישראל כמו ללמוד משחק מקצועי אחרי צבא, או לעבוד בשירותי הכבאות ולתרום לחברה באופן הצלת חיי אדם ורכוש.. אני סה"כ עוד צעירה ויש לי עוד מלא זמן לחשוב על זה אבל אם כבר שואלים אותי אז אני יכולה לומר שאני לא ממש יודעת מהן השאיפות שלי.. לפחות יש לי כמה כיוונים בולטים שהייתי שמחה להמשיך בהם..

למעלה