סקר!!!!!

stars

New member
פיתאום שמתי לב שאני לא כתבתי...

השאיפה הגדולה שלי היא להתקבל וללמוד בבית צבי. אח"כ אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה להופיע בקמארי ו\או תיאטרון תמונע ו\או תיאטרון החדר. תמיד תישאר
בליבי לפרינג´ים! וגם... וגם.. וגם... אני רוצה להוציא דיסק (כמו אפרת בן צור, סתם) עם כל השירים שלי, ולא איכפת לי אם אף אחד לא יקנה אותו!

actress

New member
גם אני רוצה!! אני חושבת כמוך סטאר!

אני מגיל קטן רוצה ללמוד בבית צבי ואני מתכננת הכל עד לפרטים הקטנים אבל לאחרונה אמרו לי שצריך אנשים עם רקע מוזיקלי שם אז דיי התבאסתי אבל עכשיו נראה אולי נצא מזה קצת ונלך לכיון של יורם לוינשטיין למרות שאני מאוד רוצה בית צבי ואפילו התייעצתי עם יהודה לוי ("לחיי האהבה") בזמנו בצבא והוא אמר לי שלא כדאי ללכת לבית צבי והמליץ לי על מקומות אחרים שידעתי עליהם כבר... לגבי הפרינג´ אני גם מאוד מאוד מאוד אוהבת את זה אני הכי אוהבת בתאטרון קליפה את כל התנועה זה פשוט מהההההממם!!!! בתיכון היינו שם דיי הרבה בהצגות וכל פעם התפעלנו כל פעם מחדש ואני באמת נורא מתלהבת מזה ואני עכשיו רוצה גם לתכנן לי טיסה לאנטארקטיקה ואז להתחיל ללמוד ואם היה שם ביה"ס למשחק אז הייתי נשארת שם! רק בגלל הפינגווינים! ואני עכשיו צריכה להקליט את עצמי על קלטות לדיבוב ולשלוח וזה גם השאיפה שלי לדובב בסרטים מצוירים וקבלתי פרוייקט שאני אקליט ואשלח אבל אני עצלנית אז אני אעשה את זה

dalitush

New member
מיכל ואינס משהו חשוב

פעם בארצנו הקטנטונת היה רק בית ספר אחד למשחק- בית צבי כמובן אז כל מי שאצה ללמוד משחק בצורה מקצועית לא הייתה לו ברירה אלא ללמוד בבית צבי - או בחול.. אבל עכשיו בית צבי הוא כבר מזמן לא הבית ספר הכי טוב בארץ.. לפי דעתי אם אני יילמד בארץ (יש לי שאיפות גדולות..) זה יהיה לבטח או ביורם לוינשטיין או בניסם נתיב- גם בית ספר מצוין

stars

New member
הכינוי שלי הוא סטארז ולא סטאר...

וזה לא קשור לכוכבים כמו ככבי טלויזיה וכאלה, זה קשור לכוכבים שבשמיים שאני מאוד אוהבת... זה סתם מאיזה שיר אחד של לאקונה קויל(מי??? מה??..) סתם רציתי להעיר..... .............. .............. המממ ויש לי שאלה: מזתומרת בדיוק אנשים עם רקע מוזיקלי??? את יכולה לפרט קצת?

actress

New member
או קי סטארזזזז אם ככה אז....

רקע מוזיקלי הכוונה שעכשיו בבחינות צריך גם לדעת לשיר כי הם מחפשים אנשים בעלי רקע מוזיקלי ועד עכשיו זה היה רק קטע קומי, טראגי וזהו ומושם מה עכשיו גם רוצים שישירו שיר זאת הכוונה

למעלה