ידיד יקר לחמאס אין בעיה עם היהודים
יש לו בעיה עם ישראל, אין לו בעיה שתחייה בתת מעמד כפי שחיו היהודים באסלאם, כ"דימי", גם נשיא איראן אומר כך, אין בעיה עם היהודים, יש בעיה עם היהודים העצמאיים, אלה שיש להם מדינה משלהם, אולי אתה מוכן לחיות כבן חסות במשטר מוסלמי טוטליטרי, זה יבטיח לך חיים בשלום, אני מוותר אין לחמאס שום אי בהירות, קולו הוא אחד הקולות הברורים ברשות הפלסטינית, לא להכרה בישראל, לא לשלום עם ישראל, לא לדו קיום עם ישראל, כל מה שהחמאס מוכן הוא לקבל ללא תמורה אדמות מישראל, גם אני מוכן לקבל דברים ללא תמורה, לא פגשתי מישהו שאינו מוכן לכך 1)ידידי החמאס כבר היום יורה טילים לתוך ישראל, האם זו לא מלחמה, הוא מנסה לפגע בישראל, האם זו לא מלחמה, החמאס מנהל נגדנו מלחמה מוגבלת, כי זה הצבא שיש לו, צבא מוגבל, אתה רוצה לתת לו עצמאות מדינית שתוביל להתעצמות צבאית? זה לא נראה רעיון טוב 2)מכתבי מק מהון הם מכתבים, שלא הגיעו לכלל גיבוש מסמך ובטח לא מסמך חתום, שלא הכירו או חשבו אפילו להכיר באיזשהו ארגון לאומי ערבי כלשהו, ולעומת זאת, הצהרת בלפור היא מסמך חתום ע"י בריטניה, שניתנה לרוטשילד על מנת שיעבירה להסתדרות הציונית, שכן זוהי הכרה בתנועה הציונית כמייצגת את היישוב היהודי בארץ ישראל. 3)לגבי סיני, איני יודע מה הבטיח בגין ומה לא, אני יודע שחלק ניכר מסיני לא היה בידינו כשבגין עלה לשלטון, שכן הוא כבר הועבר למצרים 4)החמאס הוא תנועה טוטלית(במובן של פונדמנטליסטית) בניגוד מוחלט לתנועת החירות שהיא תנועה ליברלית ביסודה, אתה לא יכול להשוות בינהן בשום דרך, לא בדרך הפעולה, לא במטרות ולא בערכים, החמאס לעולם לא יכירו בגבולות קבע כיוון שזה מנוגד לעצם מהותם, תנועה דתית קנאית ובלתי מתפשרת שהחתירה למלחמה היא מיסודותיה(כמו כל התנועות הטוטליטריות) 5)חותרים "תחת" ממלכת ירדן(נתחלף עם "את"), איזה סוג פיגועים, נו, תשתדל לא להקשות עליי יותר מידי, פיגועי התאבדות וירי רקטות. לגבי "האם אנחנו יכולים לתקן את המצב", בהחלט כן, עלינו למחוק כל סיכוי להשגת השאיפות הלאומיות הפלסטיניות, את ההנהגה הפלסטינית, את הזרועות הצבאיות הפלסטיניות את, כל סוגי התשתיות השלטוניות הפלסטיניות, אחרי שנוציא מכלל פעולה את כל אלה, המצב יהיה תקין, אמנם את השאיפות הלאומיות הפלסטיניות אין ביכולתנו להכחיד, אבל את היכולת לאיים לממשן אנחנו יכולים לדכא ועוד איך. לגבי המלחמה הישראלית ערבית, אמפירית, כל מדינות ערב הקרובות אלינו ניסו להשמיד את ישראל, זוהי עובדה, "אמפירית", אם הם ניסו אני מסיק שהן רואות בכך מטרה, אתה אומר שלא כך, למה? כי לירדן יש הסכם שלום אמיתי עם ישראל, אז בוא אני אסביר לך, נכון שירדן רצתה וניסתה להרוס את ישראל, בשתי מלחמות, אבל כנראה ש"שימור עצמי" יותר חשוב לירדן מאשר כל מטרה אחרת, לכן יש לנו חוזה שלום איתם, מצרים הגיעה למסקנה שאין ביכולתה להרוס את ישראל או לגזול ממנה טריטוריות בצורה צבאית, לכן בחרה בנתיב המדיני, לסוריה גם אין יכולת צבאית שכזו לכן הגבול הסורי יותר שקט מהגבול הירדני בשלושים השנים האחרונות, מה שכן הסורים מנסים לעשות, זה להתיש אותנו באמצעות כוחות גרילה ומערכות מקומיות בלבנון, כדי שהם יקבלו את האתנן שלהם(רמת הגולן וכסף אמריקאי) אצל הפלסטינים זה לא יעבוד, כיוון שהמקסימום שאנחנו יכולים לתת להם, ולהישאר מדינה יהודית, הוא פחות מהמינימום שהם מוסגלים לקבל, מדינה זעירה מחולקת לשניים, תלויה באופן מוחלט בישראל, לתעסוקה, למים, לאנרגיה, זה פשוט לא יכול לעבוד