סקר

nogag7

New member
חח הכוונה ל..

*גולף ובורה יש לי מורה שהוא בעצם מנהל ביתספר נהיגה אז לפעמים אני עושה שיעור עם מורה אחר והאוטו שלו.. בכללי זה בורה.

spikes1

New member
אני..

שם: אריאל מין: ז' איזה שיעור אתם\ן: סיימתי אחרי 31 מתי התחלת\ן ללמוד: מאי 2005 דרגת הרישיון: 02..רגיל על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: לא זוכר.. מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה איזו עיר: אשדוד הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: נוטה קצת לצאת מהנתיב.. כמה משלמים\ות בשיעור: 85 איזה רכב יש בבית: מאזדה 323

bigears

New member
רעיון נחמד

שם: הממ.. מין: נקבה שיעור: 33 בערך. אחרי גיל 30 כבר מפסיקים לספור. תאריך התחלה: סוף אוגוסט דרגת הרישיון: 2, רכב פרטי לומדת על רכב: סקודה. שנה וכאלה, אין לי מושג. עברתי תיאוריה בפעם: ראשונה, למרות שאני מאמינה, שזה לא מעיד על כלום. בוודאי שלא על חוכמה או טיפשות, בהתאם. איזו עיר: איזו עיר מה? עברתי תיאוריה, עיר מגורים? מרכז. טעות חוזרת: אפטית, לא עירנית מספיק. זמן תגובה ארוך תשלום עבור שיעור, 40 דקות: 95 ש"ח רכב בבית: גולף. השאר, כרגיל, אין מושג. אה, אוטומטי. שחרור מהיר של הקלאץ' בוודאי שקורה עדיין. אמנם פחות, אבל מדי פעם, לזכר הימים הטובים. נחמד, נחמד הסקר הזה.

הצטרפות רשמית../images/Emo104.gif

שם: שלומי מין: כמה שיותר
זכר איזה שיעור אתם\ן: סיימתי ת'שיעורים, יש לי רישיון כבר 7 חודשים מתי התחלת\ן ללמוד: דצמבר 2005 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: סקודה פביה ידנית 2005 לבנה
מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: תאוריה ראשונה טסט שני איזו עיר: באר שבע הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: זורק קלאצ' בלי לחשוב פעמיים כמה משלמים\ות בשיעור: 70 איזה רכב יש בבית: היה מיצובישי ספייס וואגון (עד שעשיתי איתו תאונה בגשם- החלקתי ונכנס בי אוטו ולשאלתכם: אפחד לא נפגע אז הרישיון לא נשלל) שלום לכולם, מניח שאתם מכירים אותי אם קראתם את מה שכתוב למעלה

Nicolush

New member
תשובות

סתם משעמם לי אז אני רוצה לעשות סקר: שם:ניקול מין:נקבה איזה שיעור אתם\ן: לפני חודשים וחצי כמעט סיימתי שיעורים כי עברתי טסט מתי התחלת\ן ללמוד: באוגוסט 2004 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: התחלתי על סוברו אימפרזה והמורה עברה לסקודה פביה וסיימתי על סקודה פביה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה:2 איזו עיר:אשדוד הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים:אינה מכירה בזכות קדימה רק נוסעת כאילו הכביש של אבאמא שלי כמה משלמים\ות בשיעור: בזמנו 80 איזה רכב יש בבית:מיצובישי כריזמה ועכשיו לי סוזוקי מרוטי סוזוקי ONE

M o l

New member
יאללה, שלא תגידו שהמנהל בדיסטנס ../images/Emo3.gif

שם: יגאל ל. מין: ז. איזה שיעור אתם\ן: סיימתי עם זה. מתי התחלת\ן ללמוד: מרץ 03. דרגת הרישיון: 02. על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על טולדו TDi. מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה. איזו עיר: חולון. הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: נראה לכם אני זוכר
כמה משלמים\ות בשיעור: שילמתי 85 בזמנו. איזה רכב יש בבית: לי יש דייהו רייסר, במשפחה יש הונדה ג'אז.

יפתח מ

New member
גם אני..

שם:יפתח מין:ז איזה שיעור אתם\ן:עברתי אחרי 28 שיעורים מתי התחלת\ן ללמוד:אפריל 06 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות:למדתי על סקודה אוקטביה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה:1 איזו עיר:נתניה הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים:הבעיה שלי הייתה שכשהייתי מוריד הילוכים הייתי משאיר יותר מדי זמן את הקלאץ' לחוץ...זו הייתה הטעות העיקרית שלי. כמה משלמים\ות בשיעור: הייתי משלם 85 שקלים. איזה רכב יש בבית:טויוטה פוראנר- אוטו נעים מאוד לנסיעה אבל לא כל כך ידידותי לנהג, ג'יפ+הנעה אחורית+מנוע חזק= זריקת תחת בסיבובים. ופונטיאק מעפן כלשהו....

The Damned

New member
מנשמע!

סתם משעמם לי אז אני רוצה לעשות סקר: שם: ג'סיקה מין: נקבה איזה שיעור אתם\ן: 50 :$ מתי התחלת\ן ללמוד: אממ יולי נראהלי [שניה, אני הולכת לבדוק!] שיעור ראשון היה ב2.7.06 דרגת הרישיון: 02 כמובן על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: וול, למדתי 24 שעורים על פולסווגן לבנה ידית כזאת שאני אף פעם לא זוכרת אם זה גולף או בורה [אני לא מבינה במכוניות ונראהלי שהוא החליף באמצע], אח"כ עברתי לאוטומטי ואין לי מושג על איזה אוטו אני לומדת
כחול אפרפר כזה, נראה מהעשור הקודם מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: שניה איזו עיר: נתניה
הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: בידני הייתי זורקת את הקלאץ' כל הזמן ולא מספיקה להעביר הילוכים/ שוכחת להסתכל לפני שאני נכנסת לכיכרות, עם האוטומטי אני סתם עוקפת אופניים בצורה מוזרה [קשה לי לראות בהם כלי רכב לכל דבר], ונוטה קלות לחציית צמתים בתחילת הכתום כמה משלמים\ות בשיעור: על הידני זה היה 90, עכשיו על האוטומטי זה 100
איזה רכב יש בבית: פורד פוקוס לבנה לאמא, פורד פוקוס תכולה לאבא
(אבל אבא העתיק מאמא, אז שלו דגם יותר חדש)

נחמד נענה..

שם:גלעד מין:זגר איזה שיעור אתם\ן: סיימתי מתי התחלת\ן ללמוד:ינואר 06 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות:למדתי על גולף טורבו! מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה:ראשונה איזו עיר:רמת השרון הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים:נסעתי מהר מדי לפעמים כמה משלמים\ות בשיעור:90 איזה רכב יש בבית:אודי a6,פולקסווגן טוארג ושלי מיני מיינור חדשה!!!!!!

nog16

New member
גמני!

שם:נגה מין:נקבה איזה שיעור אתם\ן: כבר יש לי רישיון, סיימתי בשיעור 40 וקצת.. מתי התחלת\ן ללמוד: התחלתי ללמוד באמצע יולי, סיימתי לפני שבוע וחצי דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: לא זוכרת תסוג, אבל ג'יפ קטן כזה.. (ידני) מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: תיאוריה ראשונה. איזו עיר:רחובות הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: עד שלב מאד מאוחר היתה לי בעיה רצינית בכל מה שקשור לצמתים עמוסות.. כמה משלמים\ות בשיעור: שילמתי 85 לשיעור איזה רכב יש בבית: טויוטה קורולה (אוטומט)

mr lavi

New member
גם אני..

בר לביא זכר עשיתי 22, מחר (רביעי) מסיים 24. התחלתי ללמוד ב-24.08.06 דרגת רשיון 02 לומד על יונדאי טוסון 2005 ידני 2 ליטר דיזל. עברתי תאוריה בראשונה, באשדוד. לומד באשדוד הכי הרבה טעויות - שוכח הרבה פעמים להסתכל במראה פנימית לפני עצירה, בייחוד פתאומית. כמה משלם - 95 ש"ח לשיעור. רכב בבית - הונדה אקורד 2001, 1.8 ליטר בנזין גיר אוטומטי. רכב מצויין! נוח, מרווח, אמין. הונדה. *יש כבר תאריך לטסט.

skelor

New member
אם כבר, אז כבר..

שם: אור מין: ז' איזה שיעור אתם\ן: עברתי אחרי 39 מתי התחלת\ן ללמוד: סוף פברואר דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: סקודיה אוקטביה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: 1 איזו עיר: נתניה הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: "זריקת" קלאץ'.. כמה משלמים\ות בשיעור: 80 איזה רכב יש בבית: audi a4, mazda6

wil

New member
יאללה תשובות

שם: יובל מין: בד"כ היא למעלה, לפעמים תנוחות אחרות איזה שיעור: עשיתי 40 ומשהו שיעורים עד שעברתי, לא ספרתי התחלתי ללמוד: אי שם ב-1998 דרגה: 02
למדתי על מיצובישי כריזמה תיאוריה שניה (הראשונה היתה בבצפר בחינוך-תעבורתי, לא ממש השקעתי, השניה גם, אבל עברתי) עברתי טסט שני (בראשון הכשילו אותי ובצדק...) עיר: ת"א (למדתי בחולון) טעות נפוצה: וואלה לא זוכר, זה היה מזמן
מחיר: 80 ש"ח, נכון ל-1998. רכב בבית: קליאו ספורט

Nicolush

New member
חחחח מלמדים על מיצובישי איזה מוזר

לנו בבית יש מיצובישי כריזמה לא ידעתי שהיא באה כידנית גם

Taam YutvatA

New member
יאללה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

שם: שני מין: נקבה איזה שיעור אתם\ן: כבר אין שיעור, סיימתי בשיעור 40 מתי התחלת\ן ללמוד: 29.11.05 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על פולקסוואגן פאסאט מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: טסט ראשון תיאוריה ראשונה איזו עיר: חיפה הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: מממ הייתי שוכחת להעביר לראשון בפניות חדות וכאלה, או ליתר דיוק לא הייתי אוהבת להעביר ל1
כמה משלמים\ות בשיעור: שילמתי 85 ש"ח לשיעור של 40 דק' איזה רכב יש בבית: שברולט מליבו

Infinity AL

New member
מאושרת~עברתי תאוריה

עונה: שם:שיר מין:
איזה שיעור אתם\ן:16 מתי התחלת\ן ללמוד:ספטמבר 06 דרגת הרישיון:02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: סיטרואן פיקאסו מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה
איזו עיר:כרמיאל הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים:דברים קטנים ומעצבנים כמה משלמים\ות בשיעור: 90 איזה רכב יש בבית: סיטרואן C4 מהעבודה של אבא, ושברולט ויואנט שלנו

Benightedxx

New member
גם אני!

שם: אסף מין: ז איזה שיעור אתם\ן: סיימתי, איפשהו הפסקתי לספור מתי התחלת\ן ללמוד: יולי 05 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על טויוטה אוונסיס בנזין ואח"כ סיאט טולדו דיזל (
) מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: 1 איזו עיר: ראשל"צ הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: הייתי נוסע מהר כמה משלמים\ות בשיעור: 85 איזה רכב יש בבית: סיטרואן C5

למעלה