סקר

lsd600

New member
בבקשה...

אם הייתי אבא שלך, לא הייתי נותן לך את הב.מ.וו... (לא משהו אישי...)..

Superdror

New member
אם היא הייתה הבת שלי והיה לי כסף

לקנות לה גם פרארי, הייתי קונה לה. חתיכת פח על גלגלים, עושים ביטוח.

lsd600

New member
חחח אבא טוב..../images/Emo13.gif

במחיר של הביטוח של האוטו הזה, אבא שלה יכול לקנות לי אוטו חדש דנדש משו חזק....

kranves

New member
אז אתה לא היית אבא טוב

מצטער, אבל לקנות לילד בן 17 BMW זה לא חינוך.

Superdror

New member
מה הבעיה עם זה?

קונים לה בימר סדרה 5, נכנסים למחשב ומגבילים ל150 סוסים
ובלי שום קשר, אני לא חושב שחינוך נמדד באם אני קונה לבן שלי אוטו חדש ויקר או קונה לו פיאט רגטה. אם יש לי כסף ואפשרות לקנות לו משהו יותר טוב, יותר בטוח, יותר מפואר, יותר מפנק -למה לא ? זה לא מחייב שמי שגדל ומקבל כזה אוטו לא ידע להעריך כסף או כל דבר אחר.

kranves

New member
לא סתם באנגלית לפנק זה לקלקל

ילד פעור מקבל אוטו רציני מידי- מתקלקל.. מתחיל להתלהב, לעשות פוזות. מאבד ערך לכסף. אתה יכול להגיד שזה לא מחייב וזה לא 100% ובלה בלה בלה..ואתה צודק. אבל ב99% מהמקרים.

Come Alive

New member
ווא ווא

מה עשית מזההההההההה. א. אני כנראה לא אנהג על הBMW כי ביטוח הצעיר לרכב הזה הוא ממש יקר ב. אני כנראה אחסוך לי כסף ואקנה אוטו גרוע ומצ'וקמק יד חמישית או משהו
כדי להשתפשף על זה.. לא בטוח אבל. ו.. ההורים שלי ממש ממש לא מפנקים אותי. ואני ממש ממש לא עשירה כמו שעשית ממני. באמת.

almogas

New member
1

שם: tknud מין: ז' איזה שיעור אתם\ן: היום 23 מתי התחלת\ן ללמוד: 1.8.06 דרגת הרישיון: ה,02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: גולף sdi ידני מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה ואיפה: ראשונה ירושלים באיזו עיר לומדים\ות: ירושלים הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: אין טעויות בעיקרון אבל לפעמים פניות לא הכי טובות כמה משלמים\ות לשיעור: 90 ש"ח איזה רכב יש בבית: רנו קנגו 01 בנזין אוטומט,יונדאי קופה 98 ידני

אני! ../images/Emo9.gif

שם: עדי מין: בת איזה שיעור אתם\ן: 19 מתי התחלת\ן ללמוד: ביולי 06 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: יונדאי טוסון מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה איזו עיר: ת"א הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: אממ כל פעם משהו אחר... אבל טעויות קטנות ומעצבנות כמה משלמים\ות בשיעור: 90 איזה רכב יש בבית: ניסאן טראנו

flutter girl

New member
יאללה, נענה.

שם: מעיין
איזה שיעור אתם\ן: סיימתי מזמן...
מתי התחלת\ן ללמוד: יולי 2003
דרגת הרישיון: 02, אני מניחה?
על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על גולף בהתחלה, אח"כ על מרצדס (אוטומט.. משהו בסט).
מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה
איזו עיר: ק"ש
הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: אה. כבר לא זוכרת.. אני מניחה שזה היה קשור לחנייה מקבילה.
כמה משלמים\ות בשיעור: שילמתי 90.
איזה רכב יש בבית: יש פאסאט 2005 בנזין אוטומט, יונדאי גטז 2005 אוטומט ולאחותי (שגרה בבית) יש דייהו נוברה 2001 בנזין אוטומט שמותר לי לנהוג עליה, אבל עוד לא יצא...

MrJacKasS

New member
יה

שם: אורי מין: זכר איזה שיעור אתם\ן: סיימתי שיעור 22 (של שעה) מתי התחלת\ן ללמוד: מאי 2005 דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על סובארו אימפרזה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: שנייה איזו עיר: כפ"ס הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: לא זכור לי כרגע כמה משלמים\ות בשיעור: שילמתי 140 לשעה איזה רכב יש בבית: סיטרואן ברלינגו ידנית 2006

CraP BaG

New member
אני!

שם: עמית מין: זכר איזה שיעור אתם\ן: 32 מתי התחלת\ן ללמוד: יוני 06 [אבל היה תחודש וחצי מלחמה באמצע...] דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: סובארו אימפרזה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה איזו עיר: נהריה הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: לוידע.. כמה משלמים\ות בשיעור: אני עושה קבלנות ואין לי שמץ כמה זה עלה איזה רכב יש בבית: פולקסווגן פאסאט, פג'ו 407

lsd600

New member
טוב נו.. משעמם....

שם: יששכר מין: זכר מתי התחלתי ללמוד: 16 ו -9 חודשים... דרגת רישיון: 02 ובקרוב ב' ואולי 03, תלוי בכל מיני דברים... איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: אוקטביה. מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: ראשונה. איזו עיר: לוד. הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: עלייה על מדרכות והתפרצות לצומת באדום... כמה משלמים\ות בשיעור: 85 ש"ח ל- 40 דקות.

ChilD SouL

New member
המלכה IS IN THE HOUSE ../images/Emo6.gif

שם:
מתי התחלת\ן ללמוד: נראה לי יולי 03. דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: למדתי על קורולה. מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: 3
איזו עיר: נ.ע הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: מהירות מופרזת, פניות חדות ומהירות. כמה משלמים\ות בשיעור: שילמתי 60 שקלים חדשים. איזה רכב יש בבית: רנו-מגאן.

nogag7

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif גמניגמני >>>

שם: נגה מין:
איזה שיעור אתם\ן: 20 מתי התחלת\ן ללמוד: קצת לפני המלחמה.. במלחמה לא למדתי ואז נסעתי לחול לשבועיים.. אז אפשר לומר שמתחילת הלימודים בערך.. דרגת הרישיון: 02 על איזה רכב אתם\ן לומדים\ות: גולף בורה מאיזו פעם עברתם\ן תיאוריה: תיאוריה ראשונה
איזו עיר: השיעורים בנצרת-עילית
הטעות שאתם\ן עושים\ות הכי הרבה בזמן השיעורים: מהירה מידי (או כמו שהמורה שלי אומר "את מכורה לדוושת הדלק"
) כמה משלמים\ות בשיעור: 120 ש"ח לשישים דקות איזה רכב יש בבית: רכב כסוף.. גדול כזה! חח סתם מזדה לאנטיס (אוטומט) ניסן שאני לא יודעת דגם.. הוא קצת ישן ולמושבים מאחורה נכנסים כשמקפלים את הכיסא ליד הנהג.. חח יצאתי עילגת.. (ידני)

למעלה