שלקוח אומר את המשפטים הבאים:
"אבל קודם המחשב עבד בסדר!" (חביבי, אתה לא מבין שאם המחשב שלך היה תמיד עובד בסדר אז לי לא היה מקום עבודה?) "התקלה היא אצלכם" (זה תמיד אצלנו. ברור. המחשב שלך חסין לוירוסים ורוגלות, אין לך מערכת הפעלה של מייקרוסופט שלא יכולה לקרוס בחיים, ואתה בכלל טכנאי מחשבים מדופלם שאם הוא אומר שהתקלה היא אצלנו- אז היא אצלנו!!!). "תתן לי לגלוש. בחייאת רבעק. אז מה אם יש לי חוב של 500 ש"ח אליכם ואתם עוד שניה תובעים אותי ומעקלים לי את האוטו. מה אכפת לך? רק לכמה שעות." (אין בעיה, מכיוון שזו החברה של אבא שלי אז בכיף. שניה טוב? אני אתן לך לגלוש עכשיו, אבל את מבטיח להחזיר לי את הכסף עוד יומיים, נכון?) "אתם אחראים על האינטנרנט שלי, ואם הוא לא עובד אז אני דורש שתתנו לי פיתרון (המחשב של הלקוח לא עולה בכלל)!" (רוצה פיתרון? הנה פיתרון- לך תזמין טכנאי הביתה ותשלם לו. מה נראה לך שב-39.90 לחודש קנית לך פה טכנאי טלפוני פרטי?). "תשלח לי טכנאי לפה מייד לתקן את זה" (סבבה, רוצה גם פיצה עם זה?) " אם אתה לא פותר לי את התקלה אני מתנתק ממכם" (יו, הפחדת אותי עכשיו! אמאלה! אתה רציני? יווווו..... טוב טוב בוא אני אסדר לך את התקלה קודם רק בדקתי אותך)