סקר

M i s s i

New member
סקר

מה הדברים שאתם הכי נהנים מהם בעבודה אני נגיד, ממש אוהבת שלקוחות כלבים [כבלים] מנתקים גם את הטלפון כשאומרים להם להוציא את המודם מהחשמל, או שלקוח שצריך לחזור אליו מסנן ואז מתקשקים עוד 190000 פעמים רק כדי להציק לו... :)

הכי אני נהנית

מהקטעים והצחוקים עם החברים לעבודה, עובדים איתי אנשים באמת מדהימים. חוץ מזה אני אמנם די נהנית מהעבודה עצמה רוב הזמן, אבל היא מאוד מתישה ככה שהרגעים הכי כיפים הם אלו שמגלים שהגיע סוף המשמרת...

Bartleby

New member
אני הכי נהנה...

מהבנות היפות בשירות לקוחות/מכירות

adi_2000

New member
מניסיון, בד"כ אין... ../images/Emo8.gif

סתם, סתם, אני צוחק כמובן. אבל באמת, לפחות איפה שאני עובד, אין באופן כללי הרבה בנות בתמיכה. בכלל.

adi_2000

New member
אגב, אחרי שראיתי את הפרופיל שלך

אני חוזר בי מכול וכול. את ממש יפה! ואם את בתמיכה אז אני באמת טועה...

אני נהנה לשמוע

לקוחות צועקים בקולות דקיקים שהם יתנתקו אם לא נעזור להם להגדיר את האימיול, ואז להגיד: "ילד, אמא בבית?" הם נורא נבהלים ובד"כ מנתקים. מאוד נחמד גם להרגיע אנשים עצבניים, בבקשה לחפש כבל SATA מוצלב ומוזהב כי צריך לחבר אותו למודם בשביל לבדוק את הקו. אחרי כמה דקות שהם זוחלים על הריצפה, הם עונים בקול מתנצל שהם לא מצאו אותו. קצת מאובק, אבל הם חוזרים רגועים. הדבר האחרון שאני נהנה ממנו, והפעם זה לא משהו רע ומגעיל, זה שמישהו יודע להגיד תודה אחרי שעוזרים לו בצורה זו או אחרת, ומעריך את העבודה הקשה.

haych

New member
הכי נהנית

אני הכי נהנית מהחבר'ה. זה מה שמחזיק אותי במקום המגעיל הזה. אח"כ אני הכי נהנית מהקשר עם האנשים, השיחות הקטנות. העבודה עצמה סבבה בגדול.

In Limbo

New member
מהאנשים בעבודה בעיקר

כי יש הרבה ימים מאוד מצחיקים, לפעמים אי אפשר אפילו לענות לטלפון
חוץ מזה אני מאוד נהנית מהמיקום - באמצע ת"א וגם מהשעות שהן מאוד נוחות!

M i s s i

New member
באמת תודה!!

אמן יכנס לך עכשיו 08 דובר גרוזינית עם ווינדווז 98 התקנת רשת

Bartleby

New member
איי! אני לוקח את מה שאמרתי בחזרה!!!

מכירות/ש"ל RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

Rossi46 ®

New member
אני הכי אוהב

את הפרצוף המאוכזב של לקוח שמגלה שהוא לא קיבל את ההנחה שהוא חשב שמגיעה לו. אושר צרוף.

M i s s i

New member
אתה לא יודע לשרשר

יא גרוע אחד ורג'י היא אחת החמודות, יצאת חומוס

Bartleby

New member
כמה דברים...

א. אני יודע לשרשר. אני פשוט לא אוהב לשרשר כמוך. ב. יש שני רג'י ככה שלעולם לא תדעי...

למעלה