סקר: למי פה אין קרוקס?
A adipo New member 10/8/06 #4 לי. ולא יהיו לי הם כל כך מכוערות. ניסיתי היום את של אמאשלי והן חנקו אות. לא נעמו לי.
ה האגס 1 New member 10/8/06 #5 לא עונה ../images/Emo11.gif כי יש לי. במפגש האחרון של פורום מוסיקה עברית, זה שלא היית בו - אביבית גם עשתה סקר כזה.
לא עונה ../images/Emo11.gif כי יש לי. במפגש האחרון של פורום מוסיקה עברית, זה שלא היית בו - אביבית גם עשתה סקר כזה.
G giulietta New member 10/8/06 #6 חצי שנה אחרי שמדדתי אותן והחלטתי שהן לא לטעמי, האישלי שכח וחזר מביקור בארץ עם "הפתעה": קרוקס שחורות. אז כן, יש לי.
חצי שנה אחרי שמדדתי אותן והחלטתי שהן לא לטעמי, האישלי שכח וחזר מביקור בארץ עם "הפתעה": קרוקס שחורות. אז כן, יש לי.
ע עִידן New member 11/8/06 #7 לא אמורות להיות לי כי הן ממש לא יפות בעיניי, אבל אלה הנעליים היחידות שלא מחליקות במטבח בחדר האוכל של הקיבוץ, וקניתי רותן כשעבדתי שם.
לא אמורות להיות לי כי הן ממש לא יפות בעיניי, אבל אלה הנעליים היחידות שלא מחליקות במטבח בחדר האוכל של הקיבוץ, וקניתי רותן כשעבדתי שם.
א אוקה New member 11/8/06 #14 אני גם עושה דברים עדריים אבל פה הכיעור מרתיע... וחוץ מזה יש לי את הנעליים הכי נוחות שיש- נעליים אורטופדיות.
אני גם עושה דברים עדריים אבל פה הכיעור מרתיע... וחוץ מזה יש לי את הנעליים הכי נוחות שיש- נעליים אורטופדיות.
א אטיוד5 Active member 13/8/06 #25 אהה, ... באמת ראיתי אחד בעבודה הולך איתם, ולאחר כמה ימים ראיתי אותם גם בחנות אחת. יש להן יתרון? הן יותר אווריריות?
אהה, ... באמת ראיתי אחד בעבודה הולך איתם, ולאחר כמה ימים ראיתי אותם גם בחנות אחת. יש להן יתרון? הן יותר אווריריות?