סקר:

D o r o t h y

New member
ולא מזיעים בהן

כי למרות מה שנראה, הן לא עשויות פלסטיק אלא שרף. האמת היא שנורא היססתי אם לקנות, בסוף קנו לי מתנה ומאז אני לא הולכת בנעליים אחרות.

לי יש סגולות.

ודווקא העדריות נתנה לי לגיטימציה לקנות נעליים נוחות, מגושמות וצבעוניות שאחרת בחיים לא הייתי קונה.

לא.

אבל כשעלינו לרגל לירושלים בירתנו הקדושה היינו כולנו (הבנות) בקרוקסים: רגליים קרות בורוד, אנוכי בסגול, ובנותי בכתום וכחול. הן, אגב, לא נועלות שום דבר אחר כבר כמה חודשים.

לי יש בירקנשטוק

כאלו שהקדימו את הקרוקס בקיץ הקודם. הן בצבע ירוק זוהר, ואני נועלת אותן רק בארומה, כדי לא להחליק.

לי יש.

היו לי לפני כולם, קיבלתי מתנה לפני שנתיים מאמריקה. כתומות. פתאום לכולם יש. בטח תכף תתחיל אופנת נתינת השם רחל לבנות.

אושר מ

New member
אדומות

אבא רב איתי שזה הכי נוח וקנה לי למומולדת, ואז גיליתי שזה באמת הכי נוח. למרות זאת אינ כמעט ולא יוצאת איתם מהבית (מה הוא חשב לעצמו? אדום?!)

jahnon

New member
לי יש בירקנשטוק

פשוט נעלי העבודה שלי, נוחות לאללה אחרי 9 שעות על הרגליים.

jahnon

New member
שבוע שבוע?

מה אני בצבא? תחשבי שבועיים שבועיים. והכוונה: שבוע עבודה אצלי הוא שבועיים ועכשיו שאני גם לומד אני מגיע הביתה עם לשון בחוץ ורצון מחוץ. הנעליים הו הנעליים הם אלה שמחזיקים אותי תרתי משמע.

הו, אתה והבן שלי.

השניים היחידים בעולם. חבל שאצל הבן שלי זה התגלה אחרי הרכישה. מישהו רוצה לקנות קרוקס כחול כהה מידה 40 שננעלו פעמיים בלבד?

למעלה