ווא ווא ודיסטורשן ניתן להפיק רק מפדלים אבל דיליים ,קורוסים ,פלנג´רים ודומיהם מופרקים יותר טוב באופן דיגיטלי . למה ? כי כמות המישתנים הנחוצים ליצירת דיליי ורוורב מגוונים לא יכולה לבוא על פדל ..... בקיצור שניהם נחוצים .... הכול זה שאלה של כסף דרך אגב אני מוכר את המולטי שלי ואת פדלי השליטה שלו ב1250 (אני חייב כסף למאפיהמפאת מחסור עז בכסף ....אם משהוא רוצה הוא מוזמן ליפנות אלי.... בי בי
הוא שאל מה עדיף פדאלים יחידים או מולטי.. אני אישית שונא מולטים אבל אין לי בעיה עם פדאלים יחידים שהם דיגיטליים.. כמו boss - DD5 deley akai -deep impact (synth bass boss - loop station
הבן אדם שאל מה עדיף .. אפקטים יחידים או מולטי אתה אומר לו ששניהם טובים כי דיליי זה דיגיטלי ... זה לא עונה על השאלה .......... דליי .. הוא אמנם דיגיטלי ... אבל הוא לא יהיה אותו דבר כאפקט בודד ובמולטי....
לטעמי זה לישאול את מי אתה אוהב יותר את אימא או את אבא, יש בשניהם יתרונות וחסרונות , אין תשובה חד משמעית לזה. אפרופו שניהם: תשמע את סקוט הנדרסון(מTRIBAL TECH ) הוא מנגן משולב(מולטי +אפקטים).
יש לי חבר שמעונין במולטי רציני הוא חשב על משהו מסדרת ה Rp של דיג´יטק - זה עם ה Ya Ya תאמת גם אני חשבתי על זה קצת למרות שאני לא סובל מולטיים, אני אוהב בודדים
לא יעזור כלום - אין כמו פדאלים בודדים. רצוי אנלוגיים, רצוי מנורתיים.
מולטי "סתם" נותן לך את האפקטים, פדאלים נותנים לך את האפשרות ליצור מאות אלפי סאונדים שונים רק ע"י שינוי מיקום פדאל מסויים בשרשרת (כך אתה יוצר לעצמך את הסאונד הפרטי שלך), ולדעתי בודדים גם נותנים שליטה טובה יותר על רזי האפקט. חוצמזה, לדעתי הרבה יותר יפה לראות שרשרת פדאלים מחוברת מאשר סתם קופסא גדולה העונה לשם "מולטי-אפקט".