זהירות חפירה../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif
יש לי חשק.
1. האסיר מאזקבאן וגביע האש - אני לא יכולה להחליט מי אני יותר אוהבת, כי מצד אחד אני נורא אוהבת את העלילה של האסיר, איך שהכל נקשר בסוף, עם כל הרמזים המתרימים הקטנים. וכמובן שגם הקונדסאים, הוגסמיד, השיעורים. מצד שני, ברביעי אני אוהבת את הפרטים הקטנים: הנשף, הכתבות של ריטה סקיטר, הסוכריות של פרד וג'ורג' (או שזה בחמישי?) וכו'. בספר הזה גם מתחילים לראות את האהבה בין רון להרמיוני ובכלל אהבות כלמיני, שזה נחמד. הסוף והפיצוח של התעלומה פחות אהוב עליי, למרות שגם אותו אני אוהבת מאוד כי הוא מגניב D: בקיצור, לא יכולה להחליט.
2. חדר הסודות ואבן החכמים - שוב, לא יכולה להחליט, הם די הולכים אצלי ביחד. את הראשון אני אוהבת כי אנחנו מגלים את עולם הקסמים וחווים את הכל בפעם הראשונה, מכירים את העולם הזה. העלילה עצמה בסדר אבל לא אפלה או מותחת מידי (יחסית לאחרים), תמימה כזאת. את השני אני אוהבת כי הוא חמוד כזה, לא יודעת להסביר. איך שהכל מתחבר בסוף.
3. הנסיך חצוי הדם - לא בטוחה עדיין במיקום שלו, קראתי אותו רק פעם אחת בנתיים. אהבתי אותו בעיקר בגלל הזכרונות, הם נורא נורא מעניינים, אולי החלק הכי מעניין בכל הספרים. בעיקר בגלל זה, האמת. וגם לומדים קצת על סנייפ, והקטע עם השר של המוגלגים מעניין. ורמוס/טונקס! חמודים ^^ השישי שהוא בעיקר מעלה הרבה שאלות. תכלס הוא היה יכול להיות פי אלף יותר טוב אם לא הייתי קוראת ספויילרים, זאת בעיקר אשמתי שלא כ"כ נהניתי ממנו. כנראה לקח לפעם הבאה
4. מסדר עוף החול - לא אוהבת אותו כ"כ, הוא די נמרח לטעמי והכי פחות מוצלח. בכל זאת אהבתי בו את החיבור עם נוויל, לונה וג'יני שלדעתי ממש עוזרים (ויעזרו, אני מקווה) לרון, הרמיוני והארי (הסנובים האלה, רק עם עצמם. הגיע הזמן שהם ירחיבו קצת את המעגל החברתי שלהם). אהבתי גם את אמברידג' והעונשים איתה (נחמד לראות את הארי סובל. מוחעחעחע!) וההמצאות של פרד וג'ורג'. בסך הכל הוא גם נחמד, אבל הכי פחות אהבתי אותו. סוף החפירה, תודה.