סקר

רזושש

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

1. הארי פוטר וגביע האש- פשוט מעניין, כל פרק ופרק היה מותח ולא היה פרק אחד שנמרח, והפרק "דם בשר ועצם" ובכלל כל הקטע של הארי בבית קברות היה מדהים! 2. הארי פוטר והנסיך חצוי הדם|- זה היה ספר חשוב לעלילה, גילינו בו הרבה דברים על וולדמורט, אני לא מסכימה איתך על כל המ שאמרת על הספר הזה, לדעתי הוא היה מצויין! ואני הכי אהבתי את היעורים אם דמבלדור והגיגית, ובכלל כל העבר של וולדמורט!.. 3. הארי פוטר ומסדר עוף החול-במילה אחת: סיריוס! אהבתי את כל הקטעים שהארי מדבר אם סיריוס, במיוחד את הפרק "הכוונה מקצועית", והמוות של סיריוס היה כלכך קשה לי, שבוע הייתי בדיכאון.. 4. את שאר הספרים (שלושת בספרים הראשונים) אהבתי באותה רמה, אבל פחות מהשלושנ שאמרתי קודם=]

לושהה

New member
אוקע../images/Emo3.gif

1.הארי פוטר וגביע האש- הספר הכי הכי הכי טוב בסדרה
. [בינתיים]. אהבתי נורא את זה שהיא הכניסה קטעים של חיי היומיום של הארי,רון והרמיוני ומה שהם חווים בכלל,ולא רק המון מחשבות על וולדמורט
והמשימות היו פשוט מדהימות! לא יכולתי להפסיק לקרוא! אפילו עשיתי על זה יומן קריאה שנה שעברה
2.הארי פוטר והנסיך חצוי הדם- אהבתי מאוד את הסוף,כל הקטעים עם דמבלדור היו מדהימים,ובכלל,ספר מעולה. 3.הארי פוטר ומסדר עוף החול- הספר עצמו מדהים,אבל ארוך מאוד,היא הייתה יכולה לוותר על כמה עמודים. 4.הארי פוטר והאסיר מאזקבאן- האקשן סופסוף התחיל.
5.הארי פוטר ואבן החכמים- כי היה את המשו הראשוני הזה שאהבתי נורא. 6.הארי פוטר וחדר הסודות-

2 Mיכל

New member
../images/Emo142.gif

1. גביע האש - חוץ מההתחלה לא מרוח או ארוך מדי, עלילה נהדרת, סוף מפתיע, מתח ו... זהו
. בקריאה ראשונה (בלי ספויילרים כמובן) זה אחד הספרים היפים. 2. הנסיך חצוי הדם - בטח זה בגלל שהוא האחרון שקראתי ובגלל האנגלית. היתרון הוא הבגרות שבו. 3. האסיר מאזקבאן - לופין, לופין ולופין
. טוב, זה גם סיפור יפה. 4. חדר הסודות - הרעיון נחמד, יש טובים ממנו. 5. מסדר עוף החול - ארוך ומייגע. גם בקושי מרגישים את המתח. 6. אבן החכמים - ילדותי להחריד.

skaramoosh

New member
מה הבעייה עם ילדותי?

כמה שיותרא זקן יותר טוב? משכימה עם גביע האש, מסכימה עם האסיר, מסכימה עם המסדר

2 Mיכל

New member
ילדותי זה לא בעייתי, זה יכול להיות

נחמד לפעמים וזה חלק מהקסם שבסיפור, אבל במקרה הזה אני מעדיפה את הספרים האחרים
.

זה משתנה אצלי לפעמים אבל זה ככה:

6- ספר מ-ד-ה-י-ם 5,4,3- האמת שבד"כ 5 נמצא אחרי 3 ו4 ולפני 1 אבל עכשיו קראתי אותו אז אני מושפע. הסוף של 3 הוא גאוני!, ה-4 פשוט יפה. 1- פשוט אהבתי 2 - הספר הכי דוחה!!!

oshriti123

New member
אוקיי....../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1.מסדר עוף החול-יש כאלה שאומרים שהוא נמרח... אבל אני הכי אוהבת אותו. זה בעצם הספר שבזכותו המתכרתי להארי פוטר! ניסיתי לקרוא כמה פעמים את ארבעת הספרים הראשונים ותמיד הפסקתי מקסימום בפרק השלישי. אבל כשהתחלתי את החמישי לא יכולתי להפסיק לקרוא... אני אוהבת את המתח[היו כמה קטעים שפשוט רעדתי, נשבעת], את הקטעים המצחיקים ואת כל מה שעובר על הארי... הספר הכי טוב לדעתי.
2.האסיר מאזקבאן- אני אוהבת את איך שהכל בסוף מתחבר. כל הקטע עם הקונדססאים, בקביק, השעון חול... ספר ממכר. 3.הנסיך חצוי הדם-ספר מצחיק ומותח... אהבתי את כל השיחות של דמבלדור והארי והזכרונות... וגם רואים שהארי כבר הרבה יותר בוגר! 4.אבן החכמים- זה שהארי עוד תמים, אין לו מושג מה רוצים ממנו ומהצלקת, וזה שמהכדור של דאדלי הוא הפך לאחד האנשים הכי מוכרים ואהובים שיש בעולם הקסמים. סינדרלה שכזה. 5.חדר הסודות+גביע האש- את שני הספרים אהבתי אבל פחות. לא יודעת להסביר למה. את גביע האש אולי בגלל שראיתי את הסרט פעמיים לפני שקראתי את הספר, אז הכל היה לי צפוי כזה ומשעמם... זה ספר מעייף... כל פעם שאני מתחילה סבב קריאה חדש ואני מגיעה לספר הזה אני חושבת אם כדאי לדלג עליו... זה פשוט מעייף, עוד פעם אליפות הקווידיץ', עד שיוצא השם של הארי מהגביע, עד המשימה הראשונה, השנייה, השלישית, עוד פעם וולדמורט, סדריק.... לא יודעת.

Mrs Amber Bloom

New member
אהמ אהמ../images/Emo41.gif

1. גביע האש- הכי מעניין, הכי מפתיע, הכי מותח, הכי... הכל. 2. נסיך חצוי הדם- כולם מתבגרים, אני אוהבת שמה את הדמות של מאלפוי, יותר מעניין 3. האסיר מאזקאבן- הגילוי של סיריוס, מגלים דברים חדשים ומעניינים. והשאר בערך באותו מקום.

מה יא

New member
זהירות חפירה../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

יש לי חשק. 1. האסיר מאזקבאן וגביע האש - אני לא יכולה להחליט מי אני יותר אוהבת, כי מצד אחד אני נורא אוהבת את העלילה של האסיר, איך שהכל נקשר בסוף, עם כל הרמזים המתרימים הקטנים. וכמובן שגם הקונדסאים, הוגסמיד, השיעורים. מצד שני, ברביעי אני אוהבת את הפרטים הקטנים: הנשף, הכתבות של ריטה סקיטר, הסוכריות של פרד וג'ורג' (או שזה בחמישי?) וכו'. בספר הזה גם מתחילים לראות את האהבה בין רון להרמיוני ובכלל אהבות כלמיני, שזה נחמד. הסוף והפיצוח של התעלומה פחות אהוב עליי, למרות שגם אותו אני אוהבת מאוד כי הוא מגניב D: בקיצור, לא יכולה להחליט. 2. חדר הסודות ואבן החכמים - שוב, לא יכולה להחליט, הם די הולכים אצלי ביחד. את הראשון אני אוהבת כי אנחנו מגלים את עולם הקסמים וחווים את הכל בפעם הראשונה, מכירים את העולם הזה. העלילה עצמה בסדר אבל לא אפלה או מותחת מידי (יחסית לאחרים), תמימה כזאת. את השני אני אוהבת כי הוא חמוד כזה, לא יודעת להסביר. איך שהכל מתחבר בסוף. 3. הנסיך חצוי הדם - לא בטוחה עדיין במיקום שלו, קראתי אותו רק פעם אחת בנתיים. אהבתי אותו בעיקר בגלל הזכרונות, הם נורא נורא מעניינים, אולי החלק הכי מעניין בכל הספרים. בעיקר בגלל זה, האמת. וגם לומדים קצת על סנייפ, והקטע עם השר של המוגלגים מעניין. ורמוס/טונקס! חמודים ^^ השישי שהוא בעיקר מעלה הרבה שאלות. תכלס הוא היה יכול להיות פי אלף יותר טוב אם לא הייתי קוראת ספויילרים, זאת בעיקר אשמתי שלא כ"כ נהניתי ממנו. כנראה לקח לפעם הבאה
4. מסדר עוף החול - לא אוהבת אותו כ"כ, הוא די נמרח לטעמי והכי פחות מוצלח. בכל זאת אהבתי בו את החיבור עם נוויל, לונה וג'יני שלדעתי ממש עוזרים (ויעזרו, אני מקווה) לרון, הרמיוני והארי (הסנובים האלה, רק עם עצמם. הגיע הזמן שהם ירחיבו קצת את המעגל החברתי שלהם). אהבתי גם את אמברידג' והעונשים איתה (נחמד לראות את הארי סובל. מוחעחעחע!) וההמצאות של פרד וג'ורג'. בסך הכל הוא גם נחמד, אבל הכי פחות אהבתי אותו. סוף החפירה, תודה.

הדירוג הצנוע שלי

מקום ראשון: הספר החמישי. מכמה סיבות: הוא הספר הארוך ביותר, וככל שספרי הארי פוטר יותר ארוכים כך אני אוהב אותם יותר (אבל לא מחייב.) לדעתי הוא היה ספר מרתק מתחילתו ועד סופו. סוף סוף הדמויות התבגרו באמת. הארי מראה את הצד האפל שלו בפעם הראשונה (והאחרונה?) וכמובן גם בגלל שיש המון, פשוט המון קטעים מצחיקים. מקום שני: הספר השישי. ולו רק בגלל שזה הספר שגרר בעקבותיו כ"כ הרבה תיאוריות ושאלות. אבל עכשיו ברצינות: הוא מעניין מאוד, במיוחד הקטעים של הזכרונות. הדמויות כאן כבר ממש בוגרות וכל משחקי האהבה האלה גם מאוד מעניינים. וגם, יש בספר הזה את הציטוטים האהובים עלי ביותר בכל הסדרה. מקום שלישי: הספר הרביעי. הספר השני באורכו בכל הסדרה בינתיים, שזה גם יתרון בפני עצמו, וגם, כמובן, את טורניר הקוסמים המשולש המרתק. כל הספר הייתי בציפייה "מה תהייה המשימה הבאה" וכל משימה הייתה יותר מעניינת מקודמיה. במיוחד המבוך. אהבתי במיוחד את הנשף, וכל ההמולה שהייתה סביבו; כל הצחוקים, האכזבות, הבכי וכו'. גורם ההפתעה. גביע הטורניר מפתח מעבר? סדריק מת? עין הזעם מודי הוא בעצם קרואץ' גו'ניור שלקח שיקוי פולימיצי? פשוט גאוני, אין מה להגיד. מקום רביעי: הספר השלישי. הספר הראשון שהיה באמת מותח ושהכיל "טוויסט" עשוי היטב עם כל הקטע של סיריוס שחשבו שהוא הרוצח. וגם סקאברס. הקטע עם מחולל הזמן גם היה נחמד, אף שלא היה כ"כ הגיוני. סוף סוף רואים את כוחו העצום של הארי; גירוש 100 פטרונוסים? מרשים ביותר. מקום חמישי: הספר הראשון. בספר זה אנו נחשפים לראשונה לעולם הקוסמים וכל דבר חדש שמגלים הוא מרגש ומגניב. הספר גם כן קליל מאוד, שלא כמו חלק גדול משאר הספרים שהיו ממש כבדים מבחינת עלילה. הספר גם זורם מהר, אך עדיין נותן תחושה של אמינות. מקום שישי: הספר השני. כל עניין החשדות היה נחמד מאוד. הכי אהבתי את הקטע בסוף שהארי נלחם בבסיליסק. סך הכל ספר טוב.

sophie nevou

New member
הדירוג שלי

1הארי פוטר וגביע האש 2הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (ג'יני והארי לנצח ומתי כבר רון והרמיוני????) 3הארי פוטר והאסיר מאזקאבאן הארי פוטר ואבן החכמים 5הארי פוטר וחדר הסודות 6 הארי פוטר ומסדר עוף החול

דנקי

New member
אין החלטה מוחלטת אבל.. ../images/Emo140.gif

הרביעי והשלישי הכי טובים.. כי הם פשוט הכי מרגשים וחשובים ומעניינים ומותחים ו..הכל!! הסספר הרביעי היה זוכה אצלי מקום ראשון אלולא סדריק לא היה מת בסוף, כי נורא התאכזבתי ש"הטובים" לא ניצחו.... לפחות א כולם.. אתם יודעים.. זה כזה קצת דכדך.. לא יודעת איך להסביר... אח"כ נראה לי השישי... עם תחרות צמודה עם החמישי כי גם הוא טוב.. אבל ההתחלה היתה משעממת ולא היה בו עלילה ממש מעניינת... אבל גם הוא היה טוב... ואי אפשר להתחרות עם כל ההפתעה שבספר הראשון, אבל השני היה יותר מעניין.. אז גם הראשון והשני פה מתחרים על המקום האחרון... לא קראתי אותם גם כבר הרבה זמן.. אז אני לא ממש יודעת מה להחליט.. אני רק רוצה להוסיף שזה בחירה מאוד קשה, זה ממש כמו שיגידו לי: איזה ילד את יותר אוהבת? (אין לי ילדים.. אבל אתם מבינים את העיקרון?...) אז זהו....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בתוצאות "פוטר הזהב - H&P - 2006"
, קטגוריה תשיעית מצויין הזוכה של חברי תפוז בספר הכי יפה לדעתם.
כל זכויות הפרוייקט שמורות לי.
[
]

למעלה