סקר....

גלי 1970

New member
סקר....

איזו חברת כבלים אתם מעדיפים? אני כבר לא יודעת,יש רק שתי חברות לצערי אחרי שהתנתקתי מ"הוט" (חרא של שירות)ביקשתי להתחבר ל"יס"(גם חרא של שירות) חיכיתי שלושה ימים עד שהגיע טכנאי של "יס" לחבר אותי,ואחרי שבדקו ואמרו שיש תשתית הטכנאי אמר שאין תשתית רוצים לקבוע איתי רק ליום ראשון או שני להכין תשתית ואז יום לאחר מכן לחבר את הכבלים ולהביא לי ממירים ורק אחרי שיחברו כבלים,יפתחו הזמנה בבזק להביא לי מודם לאינטרט..ותוך 3 ימים לספק לי מודם... בקיצור רק בסופ"ש הבא אולי יהיה לי כבלים ואינטרנט
(אני מחוברת כרגע לאינטרנט של הוט עד שבוע הבא) אלה מנוולים ואלה עוד יותר... לא יודעת עם מי להישאר כבר

shelly1975

New member
הוט פחות מוצלחים מYES אבל!!!!!!!!!!

וזה אבל גדול... בגלל זה ובגלל של-YES מצליח יותר, התקשרתי אליהם וביקשתי להתנתק כי התברר שאני משלמת יותר מאחי על אותה חבילה (בערך) כשהוא מנוי של YES. וזה גרם להם להשאיר אותי איתם, כאשר הם הורידו לי את המחיר בהדל משמעותי וגם הוסיפו ערוצים באותו מחיר וגם נותנים לי ת'אפשרות לשנות ערוצים אם משהו לא נראה לאיזה ערוץ שבא לי וגם הוט VOD חינם לשנה הקרובה. אז מסתבר שהאיום עובד. והקטע הוא שלא אמרתי להם 'אם לא תתנו לי יותר הטבות אני עוזבת', התקשרתי כדי לבקש טכנאי שמייד ינתק אותי, מצדי עוד היום, כי נמאס לי ואני עוברת ל- YES, אז היה שווה.

the blue label

New member
הכול אותו דבר

לפחות מבחינת התוכן ומה שמשדרים בערוצים השונים, פעם היה הבדל באיכות השידור לא יודע מה מצב היום אבל כשהייתי לקוח של הוט ועברתי ל-יס שמתי לב להדבל האיכות של יס הרבה יותר טובה לא יודע מה המצב כיום יכול להיות שהוט השתפרו ויכול להיות שלא.מה שכן לפחות ביס הם מודיעים דרך הממיר כשנגמר מבצע שמשוייכים אליו, לפני כן כשהייתי בבהוט לא הודיעו לי כלום וישר חייבו אותי כשנגמר איזה שהוא מבצע שהייתי משוייך אליו בסכום מוגזם ביותר וממש אבסורדי לכן עזבתי אותם יס בנתיים לא איכזבו גם האינטרנט פחות בעיות בזמנו בכבלים היו מלא ניתוקים ואני שהייתי נגד ADSL דווקא מרוצה מאוד מאוד , סביר להניח שיש בטח מבצע למי שמתחבר אליהם שנה חינם מלשלם לבזק , וגם אחרי זה יש הנחות למי שנשאר (רק לדעת לשאול ולבקש), אבל לסכום בכללי כולם עושקים אותנו בדיוק אותו דבר.

אילתית27

New member
כולם אותו הדבר

רק השם שונה כשאין מה לראות אין מה לראות ולא משנה אם זה HOT , YES או איך שיקראו לזה

בגדול

תמיד יותר אהבתי את YES אבל מאז ה-VOD הוט נעשו שווים והבאסה עם הלווין שבחורף יש הרבה תקלות כשסוער

גלי 1970

New member
סגרתי עם יס

היא הבטיחה שיום ראשון יכינו תשתית ויום שני יביאו ממירים,והיא תבקש מבזק לחבר אותי לאינטרנט כבר ביום שני... לקחתי חבילת בסיס +12 חבילות + אינטרנט חינם לשנתיים + 7 סרטים בהזמנה חינם כצ'ופר. אני באמת מקווה שיעמדו במה שאמרו.

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gif

ניראה לך? יש לי 2 טלוויזיות,אחת בסלון ואחת בחדר שינה שוקלת לשים אחת באמבטיה
סתם סתם

נימשון

New member
../images/Emo6.gif מתה על החינם הזה...

עכשיו תתקשרי ותשאלי כמה יעלה לך בלי תשתית וספק ותגלי שאת משלמת על הכל בחבילה אחת כך שחינם זה לא ממש...

גלי 1970

New member
../images/Emo2.gif

המחיר היה כשחשבו שיש תשתית... וגם ככה לא כולל ספק... 240 שקל לחבילת בסיס+12חבילות+אינטרנט חינם 1.5 לשנתיים זה ניראה ממש טוב

3שרונית

New member
לא עשינו את זה כבר כשמאיצ'וק

עברה דירה??????? לא כי עכשיו סיבכתם אותי.....אולי גם אני יחליף מyes להוט??? מי נותן מה????

3שרונית

New member
עכשיו ראיתי פרסומת yes נותנים mp4

(אין לי מושג מה זה) אם מתחברים לשנתיים.........

3שרונית

New member
וואלה??? נראה לי אני מתנתקת ומתחברת

מחדש......... רק מה זה לעזאזל ה- mp4 הזה????

למעלה