סקר....

הפלא ה8

New member
MP4 זה נגן מוזיקה כמו MP3 אבל

עם פונקציות מתקדמות יותר של סרטוני וידאו, אלבומי תמונות וכמובן מוזיקה מוזיקה מוזיקה... המסך גדול מאד יחסית לאחרים ולקודמים. בקיצור - עוד מכשיר טכנולוגי מתקדם ! מדהים איך הטכנולוגיה מתפתחת ! איזה כייף זה לחיות בתקופה כזו...

וואלה

אבל צריך להתחייב ל-3 שנים מקבלים אחת 29 אינג' ואחת יותר קטנה MP4 זה בטח שדרוג של MP3

גלי 1970

New member
../images/Emo2.gif

חשבתי שאני מקבלת מבצע טוב עכשיו אני רואה שיצאתי פריירית...

גלי 1970

New member
מי יענה לי עכשיו?

אני מאמינה ששירות לקוחות לא פועל בשעות האלה

גלי 1970

New member
התקשרתי../images/Emo13.gif

mp4 זה שידרוג של mp3 הממצע שלקחתי טוב יותר

MaYcHuK

New member
אני עשיתי הוט ואני דווקא מרוצה

אבל אולי בגלל שאני לא לקוחה קשה ואין לי תלונות

גלי 1970

New member
אין לך תלונות????

אז אם את לא רואה כבלים או לא מצליחה להיכנס ל VOD או לא מצליחה להיכנס לאינטרנט את פשוט לא מתלוננת ומשאירה את זה ככה? זה מה שקרה לי לאחרונה ואני לא חושבת שאני לקוחה קשה שילמתי כמעט 300 שקל לחודש ואני אמורה לקבל בתמורה שירות טוב ושירות טוב זה לא משהו שהם מכירים

P u s s i c a t

New member
מנסיון....

לא מתנתקים ואז מתחברים. מזמינים טכנאי של יס. ברגע שהוא מגיע ומחבר אותך - אז ורק אז מתנתקים מהוט גם אם יצא שתשלמי כפול אולי 3-4 ימים - לפחות לא תהיי מנותקת. לי אגב קרה הפוך. מחוברת ליס. רציתי לעבור להוט רק כשטכנאי הגיע אליי הביתה נאמר לי שאין לי אפשרות טכנית להתחבר פה לכבלים. על מנת לפתוח אפשרות כזו עליי להזמין חשמלאי שיעביר לי חוטים בקירות... דירה שכורה. כ-1000 ש"ח. ויתרתי על ה"תענוג" הטכנאי אמר שישלח בקשה לבטל את ההצטרפות של הוט (מיס עוד לא התנתקתי) שבוע אחרי, כשכבר חתמתי חוזה חדש עם יס בלית ברירה (למרות שהיום לא מצטערת לשניה) התקשרו אליי מהוט להגיד לי שהטכנאי הטעה אותי תם ושאין מניעה וכו'. מכיוון שכבר התחייבתי ליס ויתרתי. ומה שהכי הרתיח אותי בהוט - זה שנציג המכירות שנתן לי פרטים - נתן לי פרטים חלקיים בלבד ושיקר לי לגבי תנאים אצל יס אם הייתי עוברת אליהם היה עולה לי יותר ממה שעולה לי היום ביס, לא כולל את עבודות התשתית שאמורות להיות על חשבוני (לטענתם יס חתכו את התשתית של הוט ולא ניתן לחבר ככה בלי חשמלאי מוסמך.. על חשבוני...) ובלאגן עם בעלי הבית על חפירה בקירות.... אז זה נבלה, וזה טרפה. או בקיצור שניהם אותו ח*א אבל זה מה יש

למעלה