סקר

MaYcHuK

New member
לא מעניינות אותי דיעות פוליטיות

לא מעניינת אותי הפוליטיקה, לא שואלת לדיעות פוליטיות בטח לא בדייטים אלא אם כן נתקלתי באדם קיצוני פה אני בורחת אני לא אוהבת קיצוניות בשום תחום שואלים אותי מה אני מצביעה? אני לא מצביעה, אין לי שום דיעה פוליטית , ילדותי? אולי אבל ככה אני בוחרת לי

עלה ירוק

ולא בגלל שאני מעשן.... ומתנחלות דווקא מושכות אותי ודיעה פוליטית במדינה הזו זה רק גימיק תסתכלי על קדימה....(כי בעצם נמאס לנו לקבל מאחורה)

תלוי אם היא כוסית

תראי, יש דברים שאני מוכן להתפשר עליהם ויש שלא...לדוגמא, קשה לי עם בחורות שיש להן רשיון על אופנוע. לא יכול להתמודד עם זה....לחשוב שיש איזה גוף מסיבי שרוטט להן בן הרגליים...מצטער..זה יותר מדי בשבילי... ובקשר לשאלה שלך...מעדיף שמאלניות

|../images/Emo104.gif כולנו יהודים ...

לא משנה העדה , לא משנה ההגדרה - לצאת עם מתנחלת - אולי ??? השאלה אם היא היתה מסכימה לצאת איתי . כל אחד בוחר את הדרך חיים שלו ...

דווקא מאד מושך אותי

לגלות מה יש לחסודות הללו מתחת לחצאית. במצב של היום הפוליטיקה כ"כ פרוצה, שאף אחד כבר לא יודע מה שייך למה. דווקא כן חשובה התפיסה הכללית הפוליטית של בת הזוג, מתוך ראייה רחבה על צורת חשיבתה כדמות אנושית בעלת דעת מפרה ועמוקה, אידיאולוגית או סתם פילוסופית שיכולה לתרום לדיון עמוק ומעניין כחלק מהשיחות על אה ועל דה, שבמצב של המדינה שלנו, אין יום שלא מדסקסים על מצבה העגום של המדינה. לדעתי, המתנחלות הן בחורות חכמות להפליא, נטולות מותגים, שיקים, ושאר שטויות.לא פשוט לנהל קשר עם בחורה דתייה ובחור חילוני, אבל הכל אפשרי בימינו. לגבי דעה פוליטית, כל עוד הפוליטיקה אינה המטרה שבזוגיות שגורמת לתהפוכות, עקרונות, נהלים בצורה קיצונית. כל עוד היא לא חברת כהנא לשעבר או ש"סניקית מושבעת, והשיחות אינן על פערים מדיניים חברתיים, כלכליים (למי יש זמן לזה בכלל). אין לי בעיה שהיא תחשוב שהיא גם אלוהים המשיח בכבודו ובעצמו.

לדעתי היום אין הרבה הבדל

בדיוק אתמול קיבלתי איזה אימייל מידידה שלי בניו-יורק - יהודיה דתיה - שבאה לבקור בארץ והיא רוצה לבוא לישון אצלי....אתה קולט?

חח

תבדוק איתה שמישי מיטה.(פוי תועבה). לפחות היא מביאה לך מתנה made in USAתשלח אותה לבית מלון בת"א, אלא אם כן, יש פה כוונות נסתרות שתגאל אותה בארץ הקודש.

למה לשלוח?

אני חבר טוב
האמת שהיא בן אדם מאוד חמוד ויהיה כיף לבלות איתה ערב...ולא נראה לי שיקרה משהו חוץ מצחוקים.

סתם אני ברוח שובבית היום../images/Emo3.gif

אין ספק שתיהנו מדברים שהסקסואליות אינה קשורה בהם. אתה איש טוב, אתה.

קולט - קולט !! אבל ...

אם היא רוצה לבוא לישון אצלך אז זהו ... מה קורה אנשים - "מה יש להם מתחת לחצאית" ?! - בדיוק מה שיש לכל השאר אותו פטנט בדיוק !!! לא הגדרת את הרמה הדתית של אותה ידידה - שומרת שבת , מתחזקת , חרדיה וכ"ו... בואו לא נכליל גם הם בני אדם - זה שהם מאמינים באלוקים ומוגדרים כדתיים לא אומר שאין להם פיתויים - לפחות הם משלבים בין שני העולמות , וזה קשה אז תנו קצת כבוד ..

דרך אגב...אני נותן כבוד לכולם

לא זלזלתי בה....סתם התפלאתי על ה"נועזות" כי היא דתיה שומרת שבת, כשרות, הולכת לבית כנסת, חצאיות וכו'... וחוצמזה אני סתם צוחק. אצלי מה שהכי מושך בבחורה זה מה שיש לה בין האזניים....וגם אם היא מתנחלת ימנית אבל היא תצליח להסביר את עצמה בצורה משכנעת אני מתאר לעצמי שאני אתאהב..

ולפי דעתי, אתה טועה

ההבדלים בין דתיים לחילוניים, בלי קשר לימין ושמאל, הם גדולים מאוד. ולפעמים לא ניתנים לגישור. למרות כל הרצון הטוב, של שני הצדדים.

היה לי בן זוג

בעל דעה פוליטית שונה לחלוטין משלי אחרי שגילינו שזה יכול לגרום לבעיות (שנינו דעתנים) החלטנו שאם אין צורך פשוט לא נכנס לנושא

לא הייתי רוצה לגור בהתנחלות

לצאת עם מישהו אקס מתנחל? סך הכל הם נראים לי אחל'ה חברה באופן כללי זו שאלה מאוד כללית...וזה מאוד תלוי מי ומה ולמה וכמה דעות פוליטיות לא מפריעות לי, אני מאוד נהנית לשמוע אנשים שיודעים מה הם מדברים ולא משנה לי לאיזה כיוון הם נוטים, מי שמעצבן אותי זה אלו שצועקים סתם שהדתיים חרא והשמאלנים חרא והימנים זבל רק כי ככה הם למדו בבית או כי ככה החליט אביב גפן.. כל עוד זה לא משהו שיככב במציאות היום יומית, וכל עוד אין התעסקות פוליטית כמקצוע או כתחביב ומדובר רק בדעה, לא נראה לי שישנה לי מהי העמדה הפוליטית של מי שאיתי.. דעה פוליטית יכולה לשנות אדם באופן זמני במידה והוא מושפע ובעל נטיות קצונית ובעיקר אם הוא עדיין צעיר יחסית ועדיין לא למד את האמצע שרובנו לומדים בסביבות גילאי ה-30

no 33

New member
שאלה דיבילית ומטומטמת

מה עשית מהם חיות יש להם קרנים הם אנשים כמוך,סליחה הם יותר חכמים ממך,שאלה דיבילית שנוטף בה גזענות

no 33

New member
שאלה דיבילית ומטומטמת

מה עשית מהם חיות יש להם קרנים הם אנשים כמוך,סליחה הם יותר חכמים ממך,שאלה דיבילית שנוטף בה גזענות

למעלה